sabir
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar yardım edin lütfen bende Samsung galaxy s6 edge plus g928s var diger edge modellerinden ne farki var?
928s modeli korenin telefonu yani uluslararası bir model değilArkadaşlar yardım edin lütfen bende Samsung galaxy s6 edge plus g928s var diger edge modellerinden ne farki var? Ekli dosyayı görüntüle 13345 Ekli dosyayı görüntüle 13346
diger edge modellerinden ne farki var onun bilmek istiyorum928s modeli korenin telefonu yani uluslararası bir model değil
Bence s6 kasmaz ben iphone 6 kastı önümde ama s6 kasmadi bugüne kadar görsem söylerim yalan yokBen şimdi kibir gibi olmasında bilirim efendim telefonları ve ben dikkatli kullanıcıyımdır hem de samsungu seven bir kullanıcıyım s3 miniden s6 ya geçmiş biri olsam da fanboy da değilim efendim yani ben eski touchwiz ve yeni touchwizi anlatılana göre değil kendim deneyerek tecrübe etmiş samsungun gelişimini fark etmiş ve ayrıca bu telefonu 1 gb kalana kadar değil 1 gb altındanda aylarca kullanmış kasma yaşamamış biriydim afedersiniz ama lütfen fanboyluğu bırakalım bir iphone kullanıcı değilim samsung kullanıcıyım benim bir çıkarım mı var ki bişey demişsin ona karşılık yaşadığım bir sorunu yazıp nasıl düzeldiğini filan anlattım bu cihazlar mükemmel değil ben iphone 6s in kasmış halini canlı gördüm bu konuya bu telefonu alacak olanlar bakıyor 15 ay sorunsuz kullandım sonrasında bu anlattığım şey oldu ve hala şuan kasmadan gidiyor sizi beni bilmiyorsunuz demeye iten nedir
Bence cihaz süper görünüyorArkadaşlar yardım edin lütfen bende Samsung galaxy s6 edge plus g928s var diger edge modellerinden ne farki var? Ekli dosyayı görüntüle 13345 Ekli dosyayı görüntüle 13346
Belki mobil bağlantı sorunu yaşarsın o kadardiger edge modellerinden ne farki var onun bilmek istiyorum
Sol alttaki dokunmatik tusa (son uygulamalar) basılı tutarakEkrani ikiye nasi boluyoruz iki uygulamayi ayni anda calistirmak icin? Tesekkurler
S7 Edge ile yap benceArkadaşlar Merhaba, S6 Edge + Gold almak istiyorum da. Kullanan arkadaşlar memnun mu? Önerir misiniz? A7 2016 cihazım vardı. Serviste, değişim görecek. Samsung kabul ederse S6 Egde + ile değişim yaptırtacağım. ( aradaki ücret farkını vereceğim )
ya öyle ama S7 Edge' i babama aldık. Telefon geniş geliyor. S6 Edge + dar uzun olduğu için gözüme hoş geliyorS7 Edge ile yap bence
Normal s7 de alabilirsin fiyatları yakın bişeydi galibaya öyle ama S7 Edge' i babama aldık. Telefon geniş geliyor. S6 Edge + dar uzun olduğu için gözüme hoş geliyor
Edge alırım yaaNormal s7 de alabilirsin fiyatları yakın bişeydi galiba
Bende A7 2016 Kullanıcısıyım bi arkadaşımda S6 EDGE + Var yurtdışından gelme pasaport kaydı yapılcak 1-2 güne kadar onla takas etmeyi düşünüyorum. Ama cihazın sol üstünde galiba film gerilmesimi film kopmasımı ne varmış kendisinede sordum cihazın garantisi benim dedi bundan dolayı bi sorun oluşturursa getir ben yaptırırm dedi kendiside telefoncu. Sadece görüntü konusunda biraz rahatsız edebilir dedi.Edge alırım yaa
Bence de ilginç ama s6 edge Plus in s7 edge den bazı noktaları daha güzelya öyle ama S7 Edge' i babama aldık. Telefon geniş geliyor. S6 Edge + dar uzun olduğu için gözüme hoş geliyor
S7 Edge ile yap bence
Eğer son çıkan modeli kullanacam diyosan S7 edge ama s6 edge plus mükemmel bi cihaz S7 edge almana gerek yok bence daha şık duruyor donanım olarakda bikaç iyileştirme var edge plus alArkadaşlar Merhaba, S6 Edge + Gold almak istiyorum da. Kullanan arkadaşlar memnun mu? Önerir misiniz? A7 2016 cihazım vardı. Serviste, değişim görecek. Samsung kabul ederse S6 Egde + ile değişim yaptırtacağım. ( aradaki ücret farkını vereceğim )
85000 puan aldım bence başarılıAntutu testi yapanlar kaç puan aldınız?
Ekranı sol üst köşeden sağ köşeye doğru indirerekde yapabilirsinEkrani ikiye nasi boluyoruz iki uygulamayi ayni anda calistirmak icin? Tesekkurler
Dolu hafıza demişken şuan telefonda 1 gb var ve bunu bilerek yaptım hala öyle kullanıyorum en ufak kasmadi hızında hiç bi fark olmadı telefonumu işte bu yüzden seviyorum. Bende 1 gb hafıza ile 82.600 puan aldım ki bu çok iyi bi sonuç bence. iphone 6 rakibi ama s6 dan çok geride.81000 aldim % 96 dolu hafıza ile