Sinan5
Asistan
Nasıl oldu o isS6 edge kişi saklamayı sildim yanlışlıkla apk sınıda bulamadım biri yardım edebilir mi acaba? Rehber ve arama listesi gözükmüyorda
Nasıl oldu o isS6 edge kişi saklamayı sildim yanlışlıkla apk sınıda bulamadım biri yardım edebilir mi acaba? Rehber ve arama listesi gözükmüyorda
Geekbench 4 un sorunu o yoksa zaten o skorları sahip s6 ve s6 EdgeGalaxy s6 android 7 ile çok daha hızlı calisacakmis nedeni ise test sonuçları daha yüksek çıkmış
Haber yapanlardan daha mı iyi biliyosunGeekbench 4 un sorunu o yoksa zaten o skorları sahip s6 ve s6 Edge
Ama yazılım olarak şuan kine oranla daha hafif bir yazılım gelecek
Evet daha iyi biliyorumHaber yapanlardan daha mı iyi biliyosun
Sana katılmıyorumEvet daha iyi biliyorum
Çünkü aynı testi note 5 ve s7 de yaptım s7 nin Geekbench 3 de 6400 olan skoru Geekbench 4 de 5100e
Note 5 in 4800-4500 aradı olan skoru Geekbench 4 de 4200-4300 e düştü
Bizzat cihazların testini kendim yaptım sen ne dersen deSana katılmıyorum
TabikideSamsung s6 için 7.0 beta programı başlatır mı arkadaşlar ne dersiniz ?
Türkiye ye vermezse vermesin yeter ki program başlasın biz bir şekilde yükleriz 7.0 ı [emoji1] [emoji1] [emoji1]Turkiye icin s6 7.0 betasi baslatilir mi 6.0 icin beta programini Turkiye ye vermemisti?
GelmediBu ay güncelleme gelmedi mi
7 ile mi gelir acabaGelmedi
Aynısı bana da olmuştu factory reset attımÖncelikle iyi akşamlar. Samsung s6 edge aldım telefonu kurarken parmak izi tanımladım ve benden yedek bir şifre oluşturmamı istedi onuda oluşturdum kurmaya devam ederken pc bakıyordum telefonun ekranı kapandı ve açmak istedigimde parmak izi telefon kurulmadan geçerli degilmiş tanımladıgım yedek şifreyi istedi giriyorum fakat hatalı diyor bunu nasıl çözebilirim telefoncuya götürmeden ve eminim dogru şifreyi girdigimden.
Aynısı bana da olmuştu factory reset attım
Hayır bildiğin sıfırlama işlemiTelefona bir zararı oluyor mu ?
Hayır bildiğin sıfırlama işlemi
Ben memnunum durum bubeyler telefonunuzun batarya durumu nasıl ? günü çıkartabiliyormusun çkartabildiğiniz günler ekran kaç saat açık oluyor mesela ? yardımcı olursanız sevinirim .
Bluetooth?Ben memnunum durum bu
![]()
![]()
Evet akıllı saat var 7/24 bağlı WiFi da sürekli açık ve isyerinde bağlı kapatmiyorumBluetooth?
Akıllı saat mi kullanıyorsunuz
Parlaklık durumu nasıl full 4.5 g açık miydi yoksa cihazın wifi ye bağlı olduğu veya hiç bir şeye bağlı olmadığı zaman lar oldu mu
Bu arada 4.5 g de sürekli açık parlaklık ta yarıdaBluetooth?
Akıllı saat mi kullanıyorsunuz
Parlaklık durumu nasıl full 4.5 g açık miydi yoksa cihazın wifi ye bağlı olduğu veya hiç bir şeye bağlı olmadığı zaman lar oldu mu
Bu şartlarda iyi değerBu arada 4.5 g de sürekli açık parlaklık ta yarıda