Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Güzel gözüküyor ama ben ocak şubat neyse bekleyeceğim çıkana kadar. Servise falan işimiz düşer belli mi olur

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
çekyatta uzanırken telefon yanıbaşımda 20 cm yükseklikten parkeye düştü, arka cam kapakta içten çatlak oluştu. dış yüzeyde ele gelmiyor ama içtein 2-3 cm kadar çatladığı net bi şekilde görülüyor. 20 cm den parkeye düştü arkadaş inanılır gibi değil. arka kapağı kendim dğeiştirsem yada bi telefoncuya değiştirtsem garanti dışı kalır mı?

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
çekyatta uzanırken telefon yanıbaşımda 20 cm yükseklikten parkeye düştü, arka cam kapakta içten çatlak oluştu. dış yüzeyde ele gelmiyor ama içtein 2-3 cm kadar çatladığı net bi şekilde görülüyor. 20 cm den parkeye düştü arkadaş inanılır gibi değil. arka kapağı kendim dğeiştirsem yada bi telefoncuya değiştirtsem garanti dışı kalır mı?

Tahmin etmek zor olmasa gerek. Elbette garanti dışı kalır telefona fiziksel olarak müdahale etmiş oluyorsun ve bunu servis bir şekilde anlar. En basitinden sen arka camı değiştirince arka camda yazan bilgiler gitmiş olacak ve resmi servise ileride başka bir şey için verdiğinde o bilgileri görmediklerinde anlayacaklar.

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar eski bi samsung galaxy grand neo var elimde bu telefona rom atmak istiyorum s6 yada s7 rom atabilir miyim yani nasıl yaparım yardımcı olur musunuz

Reaksiyon puanı
35
Neyi rom un port u yoksa atamazsın zaten o telefona root diyorsan odinden yapabilirsin ama rom arıyorsan xda de rom bulabilirsin