Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Ben İnternettekiler gerçek değil derken gerçek fiyatlar değil demek istedim nitekim de öyle morali mi bozuyor bu durum belkide ondan
..
Android telefonların kaderi bu hiç ucuzlamaz dediğin telefonun fiyatı illaki zamanla düşüyor malesef

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar bu tek elle çalıştırma muhabbeti benim çok hoşuma gitti yani ekranın yarısı kapalı oluyo bu hem pil tasarrufu demek hemde tek elle kullanmak demek. Ama benim s6 da bu yok güncelleme geldi yine gelmedi sizin s6 lar da var mı acaba ben en son a5 2016 da gördüm?

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
S6'nın ekranı küçük (bence ideal) olduğu için belki de ihtiyaç duyulmamıştır.

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Arkadaşlar bu tek elle çalıştırma muhabbeti benim çok hoşuma gitti yani ekranın yarısı kapalı oluyo bu hem pil tasarrufu demek hemde tek elle kullanmak demek. Ama benim s6 da bu yok güncelleme geldi yine gelmedi sizin s6 lar da var mı acaba ben en son a5 2016 da gördüm?
Benim fransa romunda var

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Bu gün as kalsın benim s6 edge servislik olacaktı. Telefonu açıp kapamak için yeniden başlat dedim ve güzelce kapanıp tekrar açıldı. Sim Şifresini de sorunsuzca girdim ama sonrasında bir şifre daha istedi. Ekran kilidi parmak iziyle açılmaya ayarlı olduğundan telefona kapatıp açınca parmak izi tanımayı tekrar aktif etmek için şifre ister işte o şifreyi benden istedi. Şifreyi girdim oda ne hatalı diyor aklıma gelen tüm şifreleri denedim sonuç yok.

Bilgisayar da google play sayfamdan şifreyi sıfırlama işlemi yapayım dedim ama aklıma geldi telefonda net kapalıydı. Daha önceleri net kapalıyken deneme yaptığımda şifreyi değiştirme işlemi yapmıyordu neyse son olarak bir şansımı deneyim dedim ve yeni şifre girdim. Sonra telefonu elime alıp o yeni şifreyi deneyince telefon açıldı. Büyük şans oldu. Bu da işe yaramasa telefona servis yolu görünecekti.

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Package Disabler Pro uygulması kendi kendisine telefonda Bluetooth'u devre dışı bırakmış. Dün aldım uygulamayı kurdum ve sadece Batman temasını aktif edebilmek için Tema Mağazasını devre dışı bırakmıştım. Ama bu uygulama nasıl olduysa kendi kendine böyle bir olay yapmış. Farkında olmadan benim yapmış olma olasılığım hiç yok.

recepix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar ücretli temaları ücretsiz yüklemenin bir yolu var mı

tugrlaksoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler dün 23.00 gibi bana yeni bi güncelleme geldi anlış hatırlamıyorsam 55MB kadar. Ancak nelerin değiştiğini tam olarak çözemedim. Telefonunda bi değişiklik gören var mı güncellemeden sonra?

Reaksiyon puanı
35
Beyler dün 23.00 gibi bana yeni bi güncelleme geldi anlış hatırlamıyorsam 55MB kadar. Ancak nelerin değiştiğini tam olarak çözemedim. Telefonunda bi değişiklik gören var mı güncellemeden sonra?
Temmuz ayı güvenlik güncellemesi dır sen yeni yapmışsındır.

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15

Türkiye Room mu var sizde. Ben de Türkiye Room var ve az önce baktım güncelleme gözükmüyor. Geri S6 ve S6 edge farklı zamanlarda güncelleme geliyor da olabilir. Sizin yaptığınız güncelleme Temmuz ayı olabilir.

Fanosis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bende s6 edge var siyah gri goruntulerde bozulma var nasil cozulur

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar edge ekranının yanında bir şey daha çıkıyordu geçen gün arama mesaj çekme için gibi ama daha sonra kendiliğinden kayboldu daha da çıkmadı nereden ayarlayabilirim ben onu

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Yeni touchwiz, samsung cloud vs. Yeni özellikler s6 ya gelecek mi ?

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Android 7 S6 ve S6 edge serisine gelecek arkadaşlar içiniz rahat olsun. Tüm haber siteleri ve teknoloji siteleri bunu yazdılar.

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar tema mağazasından indirdiğimiz bir telema ile telefonun kendi normal iconlarını nasıl kullanabiliriz. Dün bir video da gördüm. Vatandaşın biri bir tema indirmiş ve telefondan bir yere girip ufak bir ayar yapıyor sonra bir anda temanın kendi iconları yerine telefonun standart iconları geliyor. S6 da bunu yapıyor. Estra bir program kullanmadan ancak video İspanyolca olduğundan o ayar nerede anlamadım.