Android telefonların kaderi bu hiç ucuzlamaz dediğin telefonun fiyatı illaki zamanla düşüyor malesefBen İnternettekiler gerçek değil derken gerçek fiyatlar değil demek istedim nitekim de öyle morali mi bozuyor bu durum belkide ondan
..
Android telefonların kaderi bu hiç ucuzlamaz dediğin telefonun fiyatı illaki zamanla düşüyor malesefBen İnternettekiler gerçek değil derken gerçek fiyatlar değil demek istedim nitekim de öyle morali mi bozuyor bu durum belkide ondan
..
Benim fransa romunda varArkadaşlar bu tek elle çalıştırma muhabbeti benim çok hoşuma gitti yani ekranın yarısı kapalı oluyo bu hem pil tasarrufu demek hemde tek elle kullanmak demek. Ama benim s6 da bu yok güncelleme geldi yine gelmedi sizin s6 lar da var mı acaba ben en son a5 2016 da gördüm?
Bence olmalı en azından pil tasarrufu kesin olurS6'nın ekranı küçük (bence ideal) olduğu için belki de ihtiyaç duyulmamıştır.
Söylemiştin abi benim şu rom konularına hiç aklım ermiyor ama güzel birseyBenim fransa romunda var
Çok basit aslında ben de çok anlamıyorum ama internette adımları takip ede ede yaptımSöylemiştin abi benim şu rom konularına hiç aklım ermiyor ama güzel birsey
Temmuz ayı güvenlik güncellemesi dır sen yeni yapmışsındır.Beyler dün 23.00 gibi bana yeni bi güncelleme geldi anlış hatırlamıyorsam 55MB kadar. Ancak nelerin değiştiğini tam olarak çözemedim. Telefonunda bi değişiklik gören var mı güncellemeden sonra?
Beyler dün 23.00 gibi bana yeni bi güncelleme geldi anlış hatırlamıyorsam 55MB kadar. Ancak nelerin değiştiğini tam olarak çözemedim. Telefonunda bi değişiklik gören var mı güncellemeden sonra?
Arkadaşlar edge ekranının yanında bir şey daha çıkıyordu geçen gün arama mesaj çekme için gibi ama daha sonra kendiliğinden kayboldu daha da çıkmadı nereden ayarlayabilirim ben onu
TeşekkürlerO dediğin biri seni aradıysa ve sen cevap vermediysen çıkıyor.
AynenAndroid 7 gelecek o malum. Ama yeni arayüz gelecek mi acaba
Gelicektir youtube da yeni arayüz s6 da gördümAndroid 7 gelecek o malum. Ama yeni arayüz gelecek mi acaba
Portladilar kardeşim yeni arayüzü muhtemelen rootlu cihazdır oGelicektir youtube da yeni arayüz s6 da gördüm
Olsun kanka s6 ya gelir hatta s5 e falan bile gelebilirPortladilar kardeşim yeni arayüzü muhtemelen rootlu cihazdır o