mertcankaraman20
Doçent
Yani doğal olarak
Samsung cloud da mı geldiIris ler iris tarayıcı ama iris tarayıcı bizde yok
Rom atarsak servis hakkımız olmuyo demi bencede ama dile kolay 6 7 ay varGüzel gözüküyor ama ben ocak şubat neyse bekleyeceğim çıkana kadar. Servise falan işimiz düşer belli mi olur
Başka ülkelerin romlarını attığında sıkıntı olmuyor ama bu tarz orjinal olmayan şeyleri yüklediğinde garanti dışı kalıyor cihazRom atarsak servis hakkımız olmuyo demi bencede ama dile kolay 6 7 ay var
Anladım belki daha erken gelir umuduyla beklerizBaşka ülkelerin romlarını attığında sıkıntı olmuyor ama bu tarz orjinal olmayan şeyleri yüklediğinde garanti dışı kalıyor cihaz
çekyatta uzanırken telefon yanıbaşımda 20 cm yükseklikten parkeye düştü, arka cam kapakta içten çatlak oluştu. dış yüzeyde ele gelmiyor ama içtein 2-3 cm kadar çatladığı net bi şekilde görülüyor. 20 cm den parkeye düştü arkadaş inanılır gibi değil. arka kapağı kendim dğeiştirsem yada bi telefoncuya değiştirtsem garanti dışı kalır mı?
Haklısın dır da benim bilgim yok odin yolu ile atabilir miyimO romlarin port u yoksa nasıl atcan anca custom rom yapmaları lazim
Grand neo baktım çok yavaş hem bu şekilde biraz hızlanır diye düşündümO romlarin port u yoksa nasıl atcan anca custom rom yapmaları lazim
Tamam ordan bakicam ama root etmeden yapmam mümkün muNeyi rom un port u yoksa atamazsın zaten o telefona root diyorsan odinden yapabilirsin ama rom arıyorsan xda de rom bulabilirsin
Hayır orda sadece stock rom lar var onlar telefonların kendi modelleri içinYada sammobile de olabilir mi
Yani rootsuz mümkün değil miHayır orda sadece stock rom lar var onlar telefonların kendi modelleri için
Anladım kusura bakmayın deneyimim yok o yuzdenHayır değil zaten siz romu yükleyince telefon rootlanacak
Gereksiz bence nesini begenmiyosun s6 yıBeyler S6'dan iPhone 6'ya geçmek akıl kârı mı?
Begenmedigumden degil babama vercem de telefonu o yuzden kendime de ne alim diye sordumGereksiz bence nesini begenmiyosun s6 yı
Hocam note serisi cok buyuk ekranli hem de iosa gecme istegim var malum yil olacak 2017 iphone 6 hala alimir mi? Sorum aslimda buydu2200 bütçen varsa note 5 al