Bırakın onu bunu da güncelleme ile tek elle kullanım gelmemiş galaxy A5 e bile geldi o çok saçma. Size geldi mi
Volte nasıl actiriliyor ?Arkadaşlar anlaşılan servis sağlayıcıdan Volte hizmetini aktif edince pil yüzdemizin gözüktüğü sağ tarafta Vo)) LTE diye yazıda gözükmeye başlıyor.
Abi bende niye yok nerden girdin ?
Ilk çıktığından beri var operatörlerin ilk verdiği modellerdenS6 ve s6 edge de volte mi var yanlış mı gördüm?
Ayarlar-Gelismis Özellikler-Tek Elle ÇalıştırmaAbi bende niye yok nerden girdin ?
Baktım yokAyarlar-Gelismis Özellikler-Tek Elle Çalıştırma
Fransa romu benimBaktım yok
Ondan mı yani ama A5 de var rom note5 de deFransa romu benim
Ondan mı yani ama A5 de var note5 dede rom olmamasına ragmen
S7 de var biliyorum, s6 ve s6 edge de olmaması lazım. Ekran görüntüsü atarmisin?Ilk çıktığından beri var operatörlerin ilk verdiği modellerden
Bende fransa romu yüklü o yüzden su an yok TR romu yüklüyken vardi internetten aratırsanız operatörlerin desteklediğini görebilirsiniz hocamS7 de var biliyorum, s6 ve s6 edge de olmaması lazım. Ekran görüntüsü atarmisin?
Volte nasıl actiriliyor ?
S7 de var biliyorum, s6 ve s6 edge de olmaması lazım. Ekran görüntüsü atarmisin?
Turkcell hatta sahipsen altta verdiğim linkten veya telefonun mesaj kısmından HDSES yaz 2222’ye gönder.
HD Ses ve Video Arama (VoLTE&VoWifi)
Bu işlemden sonrada veya önce fark etmez Telefon ayarlarından da Volte ayarını açman gerekiyor. Bunun için yapman gereken ise;
Telefon kısmına girip sağ üstte yer alan Daha fazla tıkla ve karşına çıkan ufak pencereden Ayarlar yazan yere tıkla Arama Ayarları kısmında bulunan giden sesli arama ayarları kısmından Uygun olduğunda Volte kullan seçeneği işaretle.
NOT: Mesaj atarak yaparken Turkcell hattınız 2G diye garip mesaj gönderebilir haberiniz olsun. Sitesinde de zar zor başvuru yapabildim. Önce hata verdi sonrakilerde zaten başvurmuşsunuz filan dedi. Site üzerinden yetkili biriyle görüştüm onla da yapamadık. Hatta mesaj gönderdiğimde 4.5G kullanmama rağmen 2G kullanıyorsunuz diye mesaj geldi diye yazınca 4.5 yazıp 2222 mesaj atmamı söylediler öyle yapınca da bu defa zaten 4.5 G kullanıyorsun diye mesaj geldi. Telefonla görüşün dendi ve ertesi günü beklemeye karar verdim ertesi gün daha ben Turkcell ile sorun hakkında görüşmeden telefonuma Volte talebiniz kabul edildi benzeri mesaj geldi.
S6edge kullandım onda votle yoktu. Note 5 te de yok.S6 edge Volte. Wifi bağlantısının yanında Volte Yazmakta
![]()
Bu mesaj geliyor cihazım s6 edge+
S6edge kullandım onda votle yoktu. Note 5 te de yok.
Simim 4.5g uyumluÖncelikle Sim kartınız 4.5 uyumlu mu. Sanki uyumlu değil gibi görünüyor bu mesaja göre bir de s6 edge+ derken plus olan modelse sanırım s6 edge plus için şuan o destek olmayabilir. Turkcell'in sitesinde uyumlu samsung modelleri yazılmış onlarda s6, s6 edge, s7 ve s7 edge.
Volte den yararlanmak için adını yazdığım samsung modellerine sahip olmanız bunla birlikte sim kartınızın 4.5 destekli ve kullandığınız paketin 4.5G olması gerekmekte.
Ben Samsung S6 Edge sahip olmama rağmen zar zor aktif ettim.
Simim 4.5g uyumlu
Evet plus tan bahsediyorum
Bende var volte neyi tartışıyorsunuz anlamadım hemde ben uğraşmadım bunun icinMaalesef S6 edge plus telefonlarda şu an Volte desteği yok.
VoLTE teknolojisini destekleyen cihazlar:
- Samsung S6
- Samsung S6 Edge
- Samsung S7
- Samsung S7 Edge
- LG G4
- LG G5
VoWifi teknolojisini destekleyen cihazlar:
- LG G4
- LG G5
Cihazların Türkiye'de satılan modeller içinde olması gerekmektedir.
Turkcell'in sitesinde bu şekilde yazmakta.