Sammobile'dan türkiye romunu indirip onu kuracaksınız diye biliyorum. Siz yinede daha iyi bilen bir arkadaşın tavsiyesiyle hareket edin.Arkadaşlar güncelleme geldiğine göre fransa rom u ndan türkiye romuna dönmek istiyorum bunu nasıl yapıcam ?
sammobile a baktım her hangi bir Türkiye rom u mevcud değilSammobile'dan türkiye romunu indirip onu kuracaksınız diye biliyorum. Siz yinede daha iyi bilen bir arkadaşın tavsiyesiyle hareket edin.
Daha düşmemiştir 1-2 güne düşer.sammobile a baktım her hangi bir Türkiye rom u mevcud değil
Smartswitch üzerinden yazılım kurtarmayla da yükleyebilirsiniz. En güncel yazılımı kuruyor telefona 5.1.1 bile kursa güncelleme hemen gelir ota'dan yükseltebilirsiniz.Arkadaşlar güncelleme geldiğine göre fransa rom u ndan türkiye romuna dönmek istiyorum bunu nasıl yapıcam ?
hocam ben check ettim dbp1 yani fransa romuymuş benim ki ve güncelleme almadım hiç.. Bu yazılım kurtarma işlemini yapmadan önce yapmam gereken birşey var mı wipe vs ?Smartswitch üzerinden yazılım kurtarmayla da yükleyebilirsiniz. En güncel yazılımı kuruyor telefona 5.1.1 bile kursa güncelleme hemen gelir ota'dan yükseltebilirsiniz.
Buarada ben de sammobile üzerinden Fransa romunu yüklemiştim hâlâ o romdayım, fakat benim Fransa diye yüklediğim rom Portekiz romu çıktı ve dün itibariyle Mart ayı güvenlik yamasını aldım ota üzerinden.
(uzun süre Avusturya olduğunu sanıyordum dün itibariyle ülke koduyla vs. Portekiz romu olduğunu doğruladım)
Önemli verilerinizi yedekleseniz yeter bence smartswitch yönlendiriyor zaten bütün diğer işlemler esnasında.hocam ben check ettim dbp1 yani fransa romuymuş benim ki ve güncelleme almadım hiç.. Bu yazılım kurtarma işlemini yapmadan önce yapmam gereken birşey var mı wipe vs ?
çok teşekkürler hoca sağolunÖnemli verilerinizi yedekleseniz yeter bence smartswitch yönlendiriyor zaten bütün diğer işlemler esnasında.
Wipe mevzu da bence gerekmez çünkü yazılım kurtarma bir nevi telefonu baştan aşağıya sıfırlamak. Sonrasında olaki takılmalar yaşarsanız bir de wipe atarsınız sanki parayla mı![]()
dediğiniz gibi smart switch üzerinden yazılım kurtarma yaptım ama gene fransa rom un da kaldı sanırım çünkü telefon açılınca ilk seçili dil fransızcaydıÖnemli verilerinizi yedekleseniz yeter bence smartswitch yönlendiriyor zaten bütün diğer işlemler esnasında.
Wipe mevzu da bence gerekmez çünkü yazılım kurtarma bir nevi telefonu baştan aşağıya sıfırlamak. Sonrasında olaki takılmalar yaşarsanız bir de wipe atarsınız sanki parayla mı![]()
dediğiniz gibi smart switch üzerinden yazılım kurtarma yaptım ama gene fransa rom un da kaldı sanırım çünkü telefon açılınca ilk seçili dil fransızcaydı
Bende bu sorunun cevabini merak ediyorum. Smart switch de degisim oluyor mu yazilimda.dediğiniz gibi smart switch üzerinden yazılım kurtarma yaptım ama gene fransa rom un da kaldı sanırım çünkü telefon açılınca ilk seçili dil fransızcaydı
ben bugün denedim bir değişim olmadı hala fransa romunu kullanmaktayımBende bu sorunun cevabini merak ediyorum. Smart switch de degisim oluyor mu yazilimda.
ben bugün denedim bir değişim olmadı hala fransa romunu kullanmaktayım
Onunla ilgili değil bence. Yazılım kurtarmada seri no ve model soruyor. Seri no Türkiye cihazına aitse ve bilgisayarınızın bölgesel ayarları Türkiye ise direk türkiye romunu kuruyor.Aslında şimdi mantık olarak düşünecek olursak değişmemesi normal çünkü telefonu bağlayıp yazılım kurtarma yapınca program otomatik olarak yapım numarası ve kod üzerinden ilgili ülkenin romunu indirip kuruyor.
Bu durumda sizi de yanlış yönlendirmiş oldum kusura bakmayın...
Mecburen sammobile'a Türkiye romu düşünce odin üzerinden geçiş yapıp daha sonra belki sağlıklı olsun diye bir kere daha smartswitch üzerinden yazılım kurtarma yapmak mantıklı olacaktır.
Android 6.0 yükledikten sonra eyvallah Wİ-Fİ ye bağlanıyor ama oyunlara girerken Wİ-Fİ hatası veriyor varmı bir çözümü olan?Adeta bir donanım canavarı olan Galaxy s6 ve s6 edge kullanıcıları soru, sorun görüş ve önerilerini buradan dile getiriyor.
![]()
Teknik Özellikleri :
İşlemci : 14 nanometre 64 bit Exynos 7 Octa
Ram : 3 GB LPDDR4
Depolama: 32 GB, 64 GB ve 128 GB Micro sd desteği yok
Arka kamerası : 16 megapiksel, ois f1.9 diyafram
Ön kamera: 5 mp f 1.9
Ekran :Super AMOLEDb 5.1 inç 2560×1440 piksel
Boyut :6.8 mm kalınlığında ağırlığı 138 gram (Galaxy S6 Edge : 7 mm, 132 gram)
Batarya : 2550 mAh
Diğer : arka ve ön Gorilla Glass 4 koruma, ultra hizli depolama birimi, yan çerçeve metal hızlı ve kablosuz şarj
Renkler : beyaz, siyah, altın sarısı renk seçenekleri olacak, mavi renk Galaxy S6ya özel, yeşilrenk ise Galaxy S6 Edgeye
![]()
Bu sefer Samsung bana göre galaxy s6 ve s6 edge ile güzel iş çıkarmış ancak fiyatı da önemli.
Eyvallah hocam hemen bakiyorum linkeGalaxy S6 Türkiye Stock ROM İndirme Linkleri
Hocam bunu kurun telefona 5.1.1 bu türkiye en son romu 4 parçalı bunu yüklediğinizde csc'niz türkiye olur otadan güncellemeyi yükleyebilirsiniz.
Güncelleme sonrası wipe yaptınız mı?Merhaba Arkadaşlar,
samsung galaxy s6 edge kullanıcısıyım. cihazıma hafta içi android 6 güncellemesi aldım. Ama beklenin aksine cihazımın şarjında bir iyileştirme göremedim. Hatta cihazın şarjı lollipop a göre daha çabuk bitmeye başladı. ekran kapalıyken bile sürekli şarj tüketiyor. gün içerisinde telefonu yoğun olarak da kullanmıyorum. Benzer problemi yaşayan arkadaşlar var mı? bu konuda çözüm önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba Yanıtınız için teşekkürler.Güncelleme sonrası wipe yaptınız mı?
bu işlemi nasıl yapabilirim? tarif edebilir misiniz?Aynı Sorun bende vardı Güncellme sonrası wipe yap sıkıntı kalmayacaktır en azından bende öyle oldu
Telefonunuzu kapatın. Sonra aynı anda ses açma home tuşu ve güç tuşuna basın ekran gelene kadar basılı tutun. Bu işlemden sonra karşınıza recovery menüsü çıkacaktır. Buradan altta wipe data / factory reset ve wipe cache seçeneklerini göreceksiniz. Ses tuşlarıyla menüler arasında geçiş yapabilirsiniz power tuşuyla da seçim yapabilirsiniz. Bu 2 işlemi uyguladıktan sonra telefonu resetleyiniz. Bu işlemden önce yedek almayı unutmayınız. Tüm verileriniz silinecek ve ilk aldığınız günki gibi cihaz kurulumu yapacaksınız.bu işlemi nasıl yapabilirim? tarif edebilir misiniz?
Ama ilk önce bilgisayardan smart switchle yedeğinizi alın.bu işlemi nasıl yapabilirim? tarif edebilir misiniz?
Teşekkürler. şuan anlattığınız işlemi yapıyorum. kurulumu bekliyorumTelefonunuzu kapatın. Sonra aynı anda ses açma home tuşu ve güç tuşuna basın ekran gelene kadar basılı tutun. Bu işlemden sonra karşınıza recovery menüsü çıkacaktır. Buradan altta wipe data / factory reset ve wipe cache seçeneklerini göreceksiniz. Ses tuşlarıyla menüler arasında geçiş yapabilirsiniz power tuşuyla da seçim yapabilirsiniz. Bu 2 işlemi uyguladıktan sonra telefonu resetleyiniz. Bu işlemden önce yedek almayı unutmayınız. Tüm verileriniz silinecek ve ilk aldığınız günki gibi cihaz kurulumu yapacaksınız.