Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Merhablar arkadaslar not 4 kullanıyorum ekran cok büyük oldugu için ısınamadım bi türlü
S6 ya geçmeyi düşünüyorum tavsiye edermisiniz
Note4ten geçmek mantıklı mı sizce üzerine bi miktar eklemeniz de gerekir bence gerekli değil

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Note4ten geçmek mantıklı mı sizce üzerine bi miktar eklemeniz de gerekir bence gerekli değil
üzerine eklemek sorun olmaz ben kullanım olarak ne gibi artıları ve eksileri olur ne gibi sorunlar yasarım kamera pil performans ve s gibi etkenleri bilmek istiyorum

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
üzerine eklemek sorun olmaz ben kullanım olarak ne gibi artıları ve eksileri olur ne gibi sorunlar yasarım kamera pil performans ve s gibi etkenleri bilmek istiyorum
Hiçbir kaybınız olmaz sonuçta üst model bir telefon alıyorsunuz. Sadece aldığınız yer sağlam bir yer olsun iyice kontrol edip içinize sindikten sonra alın. Pil konusunda da kullanıma bağlı 69-70inci sayfadan itibaren paylaştığım bir iki pil performans ekran görüntüsü var bakabilirsiniz ama tekrar söylüyorum o istatistikler benim kullanım özelliklerime göre çıkan sonuçlar sizin kullanımınızda değişiklik gösterebilir.

(S6 edge kullanıcısı)

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Screenshot_20160327-230810.png
Screenshot_20160327-230826.png
misal bu Wi-Fi ağırlıklı kullanım. Dün aldığım sonuç. Bugün 3g ağırlıklı kullanımda şu an %17 şarjım kaldı 2saat 50 dakika ekran süresi almışım ki %1 olana kadar rahat üç buçuk saat olur.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Hiçbir kaybınız olmaz sonuçta üst model bir telefon alıyorsunuz. Sadece aldığınız yer sağlam bir yer olsun iyice kontrol edip içinize sindikten sonra alın. Pil konusunda da kullanıma bağlı 69-70inci sayfadan itibaren paylaştığım bir iki pil performans ekran görüntüsü var bakabilirsiniz ama tekrar söylüyorum o istatistikler benim kullanım özelliklerime göre çıkan sonuçlar sizin kullanımınızda değişiklik gösterebilir.

(S6 edge kullanıcısı)
Teşekkürler cevabınız için benim de sıkıntı eksik ola bileceğini dusundugum pil ömrü, benim için pil omru cok onemli powerbank filan tasıyamıyorum bir gunu rahat cıkarıyormu telefon sizin kullanımınızda ?

greencrocodile

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar Samsung Galaxy S6 kullanıcısıyım cihazımın orjinal şarj aleti ile şarj ederken ekranda çıkan hızlı şarj uyarısı artık kablo şarjı diye gözüküyor ve hızlı şarj etmiyor neden olabilir ? ne yapmam gerekiyor, yardımcı olursanız sevinirim.

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Smart manager'dan kontrol ettiniz mi?Hızlı şarj kapalı olabilir.
Smart manager> Pil, daha sonra en altta hızlı şarj ayarı var.

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
smart manager

smart manager da hızlı şarj ayarı yok maalesef
Henüz 6.0.1 güncellemesi almamışsınız o halde. Bu durumda kabloda bir sıkıntı olabilir servisten kablo değişimi isteyebilirsiniz.
Peki her takıp çıkardığınızda kablo şarjı mı oluyor yoksa bazen hızlı şarja geçtiği de oluyor mu? Çünkü eğer öyleyse kesin kablodan kaynaklı bir problem var demektir.
Eğer sürekli kablo şarjında kalıyorsa ya orjinal şarj cihazı kullanmıyorsunuz ya da yazılımsal bir sıkıntı var demektir. Servise götürmekte fayda var.

greencrocodile

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kullandığım şarj cihazı orjinal 2 gün öncesine kadar hızlı şarj oluyordu, 2 günden beri kablo şarjı olarak şarj oluyor cihazımda şuan 5.1.1 sürümü var.

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
kullandığım şarj cihazı orjinal 2 gün öncesine kadar hızlı şarj oluyordu, 2 günden beri kablo şarjı olarak şarj oluyor cihazımda şuan 5.1.1 sürümü var.
Cihaz Türkiye kayıtlıysa güncelleyin 6.0.1e sorun çözülecektir bence. Güncelleme sonrası telefonu wipe yapın ki temiz olsun kurulum

(wipe hakkında bilginiz yoksa bir önceki sayfadan itibaren üstteki mesajlara da göz atın bir arkadaş tarif etmişti).

Hancı_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Deneyimi olan arkadaşlar;
S6Edge ye güncellemeyi şimdi indiriyorum. Güncellemeden sonra yapmamızı tavsiye edeceğiniz birşey var mı? Güncellemeden memnun musunuz?

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Deneyimi olan arkadaşlar;
S6Edge ye güncellemeyi şimdi indiriyorum. Güncellemeden sonra yapmamızı tavsiye edeceğiniz birşey var mı? Güncellemeden memnun musunuz?
Güncelleme sonrası wipe data wipe cache.

Ondan sonra keyfinize bakın.
Ben bir aya yakındır Portekiz romundayım.

Batarya ömrü bariz iyileşmiş.

Ram kullanımı optimize edilmiş.

Edge ekran daha kullanışlı: Bir senedir ilk defa etkin biçimde kullanıyorum edge ekranı.

crazymuham

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim bi sıkıntım var cihaz 5 Ghz bandında çalışmıyor görmüyor 5Ghz i. Rica etsem sizde deneyip yazarmısınız.

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar ben Google now launcher kullanmak istiyorum ama uygulama listesinde hiç bir uygulama gözükmüyor s6da böyle bi sorun var bi deneyiniz bileniniz var mı

Son düzenleme:

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Millet, 3g kullanırken üst barda "H" sembolüyle gösteriliyordu bu durum 4.5g ile değişecek mi? Bilgisi olan var mı?

Hancı_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar Samsung E5 telefona gelen mesajda 4.5 G uyumlu diyordu buna istinaden uygun simkart taktık ama hala H+ gösteriyor. Yani 3G. E5 in 4.5G için ayrı bir ayarı var mı bileniniz varsa yardımcı olabilir mi?

hakan imat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Benim s6'ımda görüşme sırasında ahizeden ses gelmemezlik yapıyor telefonumu servise gönderdim sorun yok dediler hattımda sorun olabilir mi ? çünkü telefonu aldığımda turkcelde bu hatla çalışmaz dediler ve kasanın ordan açılmış bir hat verdiler operatörümü değiştirsem sorun düzelir mi ?

Gökhanknk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar s6 telefonumda kamerayi acinca mikrofondan ses geliyo ve ekran titriyo odaklanamiyo kamerayi kapatip aciyorum sonra duzeliyo ve bu cok oluyo servise gondersem degisim yaparlar mi?