Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Arkadaslar 6.0 guncellemesiyle ilgili ufak tefek sorunlarim var. Oncelikle guc tasarruf modunu actigimda hem ekranin sol ustunde simge cikiyor hemde ekran kilitliyken orda gorunuyor. Bunu nasil kapatabilirim. Birde bu simge oldugu zaman ekranin ustu gri oluyor bu gri likten nasil kurtulabilirim.
İki durum için de yapılacak birşey yok 6.0.1 böyle.

Molpt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Arkadaslar 6.0 guncellemesiyle ilgili ufak tefek sorunlarim var. Oncelikle guc tasarruf modunu actigimda hem ekranin sol ustunde simge cikiyor hemde ekran kilitliyken orda gorunuyor. Bunu nasil kapatabilirim. Birde bu simge oldugu zaman ekranin ustu gri oluyor bu gri likten nasil kurtulabilirim.
Orası öyle yapılacak birşey yok hocam. Ama bildirim penceresinde görünmesini istemiyorsanız bildirime uzun tıklayıp uygulama bildirimleri bölümüne gidip Kilit ekranında gizle seçeneğini seçebilirsiniz uazı görünmeyecektir kilit ekranında. Ama bu tüm sistem bildirimleri için uygulanacak bunu göz önüne alın.

ogulcanbesli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Orası öyle yapılacak birşey yok hocam. Ama bildirim penceresinde görünmesini istemiyorsanız bildirime uzun tıklayıp uygulama bildirimleri bölümüne gidip Kilit ekranında gizle seçeneğini seçebilirsiniz uazı görünmeyecektir kilit ekranında. Ama bu tüm sistem bildirimleri için uygulanacak bunu göz önüne alın.
Eyvallah kardesim valla bu grilik canimi skmiyor degil buna umarim bir cozum bulunur

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Screenshot_20160323-230934.png
Screenshot_20160323-230944.png

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Bunlarda 3g kullanımıyla çıkan sonuç. 5.1.1 e göre bariz batarya iyileşmesi var.

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
S6 mi güncelledim tek kelime mükemmel yeni seçenekler yeni özellikler yağ gibi arayüz fonksiyon aşırı stabil tepkiler hızlı klavye olağanüstü seçenekler genişletilmiş yani hem secenek siz düz bi cihazdan aldığınız stabilize hemde seçenekleri geniş olan bi cihaz ikisi bi arada gibi. Kapsamlı stabil ikisi kolay bir araya gelmiyor şarj daha hızlı doluyor daha yavaş bitiyor şuana kadar deneyimlerin bunlar ✌✌

Molpt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Marshmallowla beraber güvenlik güncellemesi de geliyor muve güncellemenin boyutu 1309 mb falandı sanırım. Siz kaç mb indirdiniz hatırlıyor musunuz.

ogulcanbesli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
S6 mi güncelledim tek kelime mükemmel yeni seçenekler yeni özellikler yağ gibi arayüz fonksiyon aşırı stabil tepkiler hızlı klavye olağanüstü seçenekler genişletilmiş yani hem secenek siz düz bi cihazdan aldığınız stabilize hemde seçenekleri geniş olan bi cihaz ikisi bi arada gibi. Kapsamlı stabil ikisi kolay bir araya gelmiyor şarj daha hızlı doluyor daha yavaş bitiyor şuana kadar deneyimlerin bunlar ✌✌
kardeşim güc tasarrufu acıkken sol üst kosede simge cıkıyor mu ve o kısım grileşiyor mu sende. Telefonda gereksiz bir gri renk var heryerde canımı sıkmaya başladı takıldım ona :D

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
kardeşim güc tasarrufu acıkken sol üst kosede simge cıkıyor mu ve o kısım grileşiyor mu sende. Telefonda gereksiz bir gri renk var heryerde canımı sıkmaya başladı takıldım ona :D
Bence takılacak hocam bişey yok o simge tasarruf simgesi ben takılmadım ona açıkçası. Gri efektler çok hoşuma gidiyor bu stabil arayüz ve uzun pil ömrü demek bi yerde ki marshmallowda beyaz hakim bi renk bence takılma keyfini çıkar ayarlarını yap küçük şeylere takılmaya gerek yok yada sevmediysen güç tasarrufunu %20 den sonraya ayarla ben güç tasarruf kullamıyorum ama kullanabilirim.

ogulcanbesli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar 6.0 güncellemesini yükledikten sonra 7000 e özet yazıp yolladığımda hani ücrete tabii olabilir gibisinden birşey cıktı bende seçimimi hatırla dedikten sonra yanlıslıkla asla izin verme ye bastım. Bundan sonra mesaj atamıyorum 7000 e ve telefonu kurcalıyorum 1 2 gündür hiçbirşekilde bir sonuca ulasamadım. Bu konuhakkında bana yardımcı olur musnuz

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Arkadaşlar 6.0 güncellemesini yükledikten sonra 7000 e özet yazıp yolladığımda hani ücrete tabii olabilir gibisinden birşey cıktı bende seçimimi hatırla dedikten sonra yanlıslıkla asla izin verme ye bastım. Bundan sonra mesaj atamıyorum 7000 e ve telefonu kurcalıyorum 1 2 gündür hiçbirşekilde bir sonuca ulasamadım. Bu konuhakkında bana yardımcı olur musnuz
Ayarlar- uygulamalar- uygulama yöneticisi' mesajlar- varsayilan olarak ayarla- varsayilanlari sil dersen düzelir diye tahmin ediyodum

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Mart için güvenlik yaması geldi yurtdışı rom üzerinden 14mb. Türkiye romuna geçmeye gerek kalmadı.

(Sammobile üzerinden tek parça rom yüklenmiştim güncelleme alıyorum)

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar güncelleme sonrası telefonu sifirlamalimiyim bunun ne yararı olur daha mı iyi daha mı kötü olur?

Molpt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar güncelleme sonrası telefonu sifirlamalimiyim bunun ne yararı olur daha mı iyi daha mı kötü olur?
Telefona wipe data ve wipe cache at derim çakışmalar oluyor arada smart switchten yedekle wipe at daha iyi performans alırsın.

zeynel61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Sonunda geldi bizede harbiden süper olmuş tek sıkıntı güç tasarruf modu ve ayarlarda hala lag var vede ram hala bnde aynı düşmedi

Molpt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
edge e daha gelmedi demi off off :D Hayır romdan memnunum ama hani tr romu olsa iyi olur ne olur ne olmaz.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
S6 ve s6 edge modellerine 6.0 gelmiş hadi gözünüz aydın. Yükleyen arkadaşlar gözlemlerini yazmayı unutmasın. Ayrıca yükledikten sonra mutlaka telefonu fabrika ayarlarına sıfırlayıp wipe yapın aksi halde tam performans alamıyorsunuz.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Dün yükledim, bugün kullanıyorum ve gözlemlediğim kadarıyla pil performansı artmış, bunun yanında parmak izi sensörü çağ atlamış öyle ki ekranın açıldığını anlamıyorsunuz o kadar seri.
Bunun dışında kendi tarayıcısından reklam engelleyici kullanmak güzel oldu.
Edge ekranı artık daha geniş bir şekilde edge paneli haline gelmiş ve buraya bir iki yeni uygulama eklenmiş.
Edge ekranı eskisine göre çok daha seri çalışıyor eskiden ekranı çekmekte zorlanıyordum şimdi çok çabuk tepki veriyor.
Sitelerde artık şifre girmek yerine parmak izi sensörünü kullanabiliyoruz. Kullanışlı olmuş.