bende bu donuyor kasıyor diyenleri hiç anlamıyorum zaten aynı cihaz bende de var ama kasma yok ablam note 4 kullanıyor kasma yok bu telefonu kasan arkadasşlarım sız telefona ne yapıyorsunuzda bu kadar kasıyor.Ya kardesim s6 edge kullanarak diyorum sallamayin %80 dolu benim hafiza sana mi kasiyo tek anlamadim abuk subuk yorumlar yapmayin milleti kandirmayin bu nasil forum yaa herkes kötülüyor beğenmiyorsan git kardeşim alacaklara fırsat verin!!!!!!
Merhabalar.Kasma var dediğim zaman 3 yıl önceki androidleri kast ettiğim zannedilmis.merhaba
Samsung galaxy s6 kullanıyordum şimdi s6 edge kullanamaya başadım eğer bir cihaz alacaksanız ya s6 yada egde düşünmeden alabilirsiniz ben arada oyunlara giren bir kullanıcıyım bir gün çok rahat götürüyor eğer götürmese bile cihazı zaten 1 20 dakiakar şarj etiğiniz zaman size lazım olan sürenin fazlasını veriyor hele ki cihazı full kapalı olarak şarj ederseniz çok daha hızlı şarj oluyor..
Cihaz aldığı bu son güncellemeye kadar bir çok sıkıntı çıkartıyordu ama şimdi kednini gerçekten buldu ısınma problemiyle hiç karşılazmaz oldum:dirol:
Samsung amiral gemileri içerisinde en çok S6 ya güncelleme verdi bundan sonra gelecek güncellemeri alacağına inanıyorum hepimiz biraz tedirginiz bu konuda ama samsung artık farkına varıyodur sadece güçlü donanımla müşterilerinin kalbini kazanamayacağını..:yes:
- - - Mesaj Güncellendi - - -
bende bu donuyor kasıyor diyenleri hiç anlamıyorum zaten aynı cihaz bende de var ama kasma yok ablam note 4 kullanıyor kasma yok bu telefonu kasan arkadasşlarım sız telefona ne yapıyorsunuzda bu kadar kasıyor.
samsung galaxy s6 kullanıyorum 3 aydır hiç kasma yok çok hızlı ram sorunu da bir şey ifade etmiyor alacak arkadaşlara sesleniyorum başka telefonları süsleyin bile direk alın
Kesinlikle.Bahsettigim sorunlar sende de olmuyor mu ?Samsung un yazılımı her zaman sorunludur bunun aksini iddia eden fanboy dur
Geçmiş olsun.Yetkili servise gittim kameraya baktılar. Kameranın bozuk olduğunu değişmesi gerektiğini söylediler. 1 aylık cihaz olsaydı değişime gönderebileceklerini söylediler.
Geçmiş olsun.
S6 kullanıcısı olarak şarj sorunu yaşayanların telefonlarından bir şey var kesinlikle. normal elimde face twitter internette gezinti az biraz oyun ve videoyla tam 11 saati rahat gördü. Ama android için sıkıntı daha dogrusu s6 için uygulamaya girdikten sonra az kasılmalar oluyor bu gerçek onun haricinden cihaz güzel alınabilir Ama bir iphone olabilir mi ? Samsung bunu yapabildigi zaman diger tüm telefonlarını biz yapmadık diyecektir![]()
Wifi ile almışlardır onlarmerhaba arkadaşlar s6 edge var 2 aylık bende arkadaşlar 4.30-5 saat ekran süreleri almışlar benim maximum aldığım süre 2 saat 45 dakika ayarlar nasıl olmalı bununla ilgili ipuçları var mı?
Merhaba arkadaşlar benim 2 sorum var.
1) galeriye girip resimlere bakarken sil yok. ben resim silemiyorum.
2) gelen aramaya cevap verdiğimde sesim karşı tarafa gitmiyor. yani alo diyorum karşı taraf duymuyor sonra birdaha alo diyorum sesim gitmeye başlıyor. sizde de böylemi....?
Benim de en ufam kasma gibi bi sorunum yok ama sarj sorunum var herkesin şarj sorunu var asıl bu gerçek asıl kasma problemi olanların cihazında bi sorun var Wifi da video izlerseniz tabiki şarjınız bitmez
hızlı şarjla çok ısınıyor evet benim derdm acaba ileride bataryaya sıkıntı cıkarır mı yoksa ben normal sarj aleti ile şarj ederken sıkıntı yoktubende aşırı ısınnma sorunum mevcut oyun oynarken şarj olurkne çok ısınıyor 60 dereceyi gördüm clean masterla ölçtüğümde
bendende geliyor norma bir durummu hafif bir titresim gibis6 edge kullanan birisi telefonunu sallayıp kamera kısmından ses gelir gelmediğini yazabilir mi ?ben telefonu salladığımda tıkır tıkır ses geliyor sebebibi bilen varmı acaba ?
Çektiğin resimlere telefonda mi bakıyorsun yoksa pc ye aktarıp mi ?merhaba Arkadaşlar;
30 gün önce S6 aldım fotoğraf çekiminde renkleri gerçekçi değil, selfı çekiyorum yeşil olan gözlerim siyah-kahverengi karşımı bir şey çıkıyor arkadaşımda HTC M9
Çektiğin resimlere telefonda mi bakıyorsun yoksa pc ye aktarıp mi ?
S4 s6 dan daha iyi mi fotograf çekiyor?bilgisayarda da baktım sonuç değişmedi, önceki telefonum S4 onu çekimleri daha iyi![]()
S4 s6 dan daha iyi mi fotograf çekiyor?