Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Farklı bir launcher kurulu mu cihazda?

H

has kullanıcı

SDN Okuru
samsung galaxy s6 kullanıyorum 3 aydır hiç kasma yok çok hızlı ram sorunu da bir şey ifade etmiyor alacak arkadaşlara sesleniyorum başka telefonları süsleyin bile direk alın

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba

Samsung galaxy s6 kullanıyordum şimdi s6 edge kullanamaya başadım eğer bir cihaz alacaksanız ya s6 yada egde düşünmeden alabilirsiniz ben arada oyunlara giren bir kullanıcıyım bir gün çok rahat götürüyor eğer götürmese bile cihazı zaten 1 20 dakiakar şarj etiğiniz zaman size lazım olan sürenin fazlasını veriyor hele ki cihazı full kapalı olarak şarj ederseniz çok daha hızlı şarj oluyor..

Cihaz aldığı bu son güncellemeye kadar bir çok sıkıntı çıkartıyordu ama şimdi kednini gerçekten buldu ısınma problemiyle hiç karşılazmaz oldum:dirol:

Samsung amiral gemileri içerisinde en çok S6 ya güncelleme verdi bundan sonra gelecek güncellemeri alacağına inanıyorum hepimiz biraz tedirginiz bu konuda ama samsung artık farkına varıyodur sadece güçlü donanımla müşterilerinin kalbini kazanamayacağını..:yes:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ya kardesim s6 edge kullanarak diyorum sallamayin %80 dolu benim hafiza sana mi kasiyo tek anlamadim abuk subuk yorumlar yapmayin milleti kandirmayin bu nasil forum yaa herkes kötülüyor beğenmiyorsan git kardeşim alacaklara fırsat verin!!!!!!
bende bu donuyor kasıyor diyenleri hiç anlamıyorum zaten aynı cihaz bende de var ama kasma yok ablam note 4 kullanıyor kasma yok bu telefonu kasan arkadasşlarım sız telefona ne yapıyorsunuzda bu kadar kasıyor.

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
merhaba

Samsung galaxy s6 kullanıyordum şimdi s6 edge kullanamaya başadım eğer bir cihaz alacaksanız ya s6 yada egde düşünmeden alabilirsiniz ben arada oyunlara giren bir kullanıcıyım bir gün çok rahat götürüyor eğer götürmese bile cihazı zaten 1 20 dakiakar şarj etiğiniz zaman size lazım olan sürenin fazlasını veriyor hele ki cihazı full kapalı olarak şarj ederseniz çok daha hızlı şarj oluyor..

Cihaz aldığı bu son güncellemeye kadar bir çok sıkıntı çıkartıyordu ama şimdi kednini gerçekten buldu ısınma problemiyle hiç karşılazmaz oldum:dirol:

Samsung amiral gemileri içerisinde en çok S6 ya güncelleme verdi bundan sonra gelecek güncellemeri alacağına inanıyorum hepimiz biraz tedirginiz bu konuda ama samsung artık farkına varıyodur sadece güçlü donanımla müşterilerinin kalbini kazanamayacağını..:yes:

bende bu donuyor kasıyor diyenleri hiç anlamıyorum zaten aynı cihaz bende de var ama kasma yok ablam note 4 kullanıyor kasma yok bu telefonu kasan arkadasşlarım sız telefona ne yapıyorsunuzda bu kadar kasıyor.
Merhabalar.Kasma var dediğim zaman 3 yıl önceki androidleri kast ettiğim zannedilmis.
Şimdi, "Scrolling Lag" denen bir olay var androidlerde araştır göreceksin .
Uygulama açmada kapada sıkıntısı zaten yok ancak asıl olay uygulamalarda başlıyor.
Eski telefonum Lg G2 idi. Ben S6 yı aldığımda lg g2 ile aynı android sürümüne sahiptiler yani 5.0.2
Lg G2 de Chrome açıp bir siteye girip veya instagramda aşağı kaydirirken bir takılma olmuyor ama S6 da oluyor.
Youtube a yaz göreceksin.

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
samsung galaxy s6 kullanıyorum 3 aydır hiç kasma yok çok hızlı ram sorunu da bir şey ifade etmiyor alacak arkadaşlara sesleniyorum başka telefonları süsleyin bile direk alın

Merhabalar.Kasma var dediğim zaman 3 yıl önceki androidleri kast ettiğim zannedilmis.
Şimdi, Scrolling Lag denen bir olay var androidlerde araştır göreceksin
Uygulama açmada kapamada sıkıntısı zaten yok ancak asıl olay uygulamalarda başlıyor.
Eski telefonum Lg G2 idi. Ben S6 yı aldığımda lg g2 ile aynı android sürümüne sahiptiler yani 5.0.2
Lg G2 de Chrome açıp bir siteye girip veya instagramda aşağı kaydirirken bir takılma olmuyor ama S6 da oluyor.
Youtube a yaz göreceksin.

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Kısacası S6 nın yazılımı sorunlu.Uygulamalarda gezinirken fps düşüyor(frame drop) bu da kaydirirken anlık takılmalar yaratıyor.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Samsung un yazılımı her zaman sorunludur bunun aksini iddia eden fanboy dur

kkandirali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
luncher derken ?
Pek fazla bilgim yok da bu konuda açıklamalı olarak aydınlatırsanız memnun olurum. Gerçi yarı yetkili servise götüreceğim.

kkandirali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yetkili servise gittim kameraya baktılar. Kameranın bozuk olduğunu değişmesi gerektiğini söylediler. 1 aylık cihaz olsaydı değişime gönderebileceklerini söylediler.

alprklt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S6 kullanıcısı olarak şarj sorunu yaşayanların telefonlarından bir şey var kesinlikle. normal elimde face twitter internette gezinti az biraz oyun ve videoyla tam 11 saati rahat gördü. Ama android için sıkıntı daha dogrusu s6 için uygulamaya girdikten sonra az kasılmalar oluyor bu gerçek onun haricinden cihaz güzel alınabilir Ama bir iphone olabilir mi ? Samsung bunu yapabildigi zaman diger tüm telefonlarını biz yapmadık diyecektir :D

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
S6 kullanıcısı olarak şarj sorunu yaşayanların telefonlarından bir şey var kesinlikle. normal elimde face twitter internette gezinti az biraz oyun ve videoyla tam 11 saati rahat gördü. Ama android için sıkıntı daha dogrusu s6 için uygulamaya girdikten sonra az kasılmalar oluyor bu gerçek onun haricinden cihaz güzel alınabilir Ama bir iphone olabilir mi ? Samsung bunu yapabildigi zaman diger tüm telefonlarını biz yapmadık diyecektir :D

Benim de en ufam kasma gibi bi sorunum yok ama sarj sorunum var herkesin şarj sorunu var asıl bu gerçek asıl kasma problemi olanların cihazında bi sorun var Wifi da video izlerseniz tabiki şarjınız bitmez

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
merhaba arkadaşlar s6 edge var 2 aylık bende arkadaşlar 4.30-5 saat ekran süreleri almışlar benim maximum aldığım süre 2 saat 45 dakika ayarlar nasıl olmalı bununla ilgili ipuçları var mı?

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
merhaba arkadaşlar s6 edge var 2 aylık bende arkadaşlar 4.30-5 saat ekran süreleri almışlar benim maximum aldığım süre 2 saat 45 dakika ayarlar nasıl olmalı bununla ilgili ipuçları var mı?
Wifi ile almışlardır onlar

S

SDN Okuru2345

SDN Okuru
Arkadaşlar s6 da galeriden fotolara bakarken silme yok birde telefonu açtığımda ilk alo demem duyulmuyor sizdede böylemi

bayram840

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar benim 2 sorum var.
1) galeriye girip resimlere bakarken sil yok. ben resim silemiyorum.
2) gelen aramaya cevap verdiğimde sesim karşı tarafa gitmiyor. yani alo diyorum karşı taraf duymuyor sonra birdaha alo diyorum sesim gitmeye başlıyor. sizde de böylemi....?

kadirbabacan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba arkadaşlar benim 2 sorum var.
1) galeriye girip resimlere bakarken sil yok. ben resim silemiyorum.
2) gelen aramaya cevap verdiğimde sesim karşı tarafa gitmiyor. yani alo diyorum karşı taraf duymuyor sonra birdaha alo diyorum sesim gitmeye başlıyor. sizde de böylemi....?

Merhaba dostum galeriye girdiginde silmek istedigin resmin uzerine basılı tut 'Sil' secenegi geliyor. İstersen sectigin resmi silersin istersen çoklu seçimde yapabilirsin. Ses olayı nadirende olsa bende de oluyor Sebeke kaynaklı olduğunu dusunuyorum

Gorkem

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Samsung kullanıcısıyımdım iphone 6 modeline geçtim alışamadım 2 ay içerisinde sattım samsung s6 kullanıcısı olarak devam ediyorum daha kullanışlı ve ekran kalitesi çok iyi.

İtachi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende aşırı ısınnma sorunum mevcut oyun oynarken şarj olurkne çok ısınıyor 60 dereceyi gördüm  clean masterla ölçtüğümde

alprklt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Wifiyle izlemedim kullanmıyorum bile internetim yok 3g ile baglntı kuruyorum 2 g bile degil. Yazılımın sorunlu oldugu androidler olarak herkesin bildiği bir konu yukarı da da yazıldı fps dusuyor ve uygulama içinde kasıyor öğrenmekte bir erdemdir en azından bişey ogrendin. asıl batarya sorunu dengesiz kullanırsan gitmez kimsede yok o sorun olanlarda da görülüyor ki çok ugrasıyorlar telefonda

Benim de en ufam kasma gibi bi sorunum yok ama sarj sorunum var herkesin şarj sorunu var asıl bu gerçek asıl kasma problemi olanların cihazında bi sorun var Wifi da video izlerseniz tabiki şarjınız bitmez

Android cihazlarda özellikle samsungda uygulamaya girdikten sonra kasmalar olur bunu bilmemek ve hala bende yok demek telefonu sadece arama yapmak için aldıgını gosterıyor benim şarj sorunum yok gerisi de beni ilgilendirmez bana özel telefon yapmayacaklarına gore sıkıntı sende :)

bende aşırı ısınnma sorunum mevcut oyun oynarken şarj olurkne çok ısınıyor 60 dereceyi gördüm  clean masterla ölçtüğümde
hızlı şarjla çok ısınıyor evet benim derdm acaba ileride bataryaya sıkıntı cıkarır mı yoksa ben normal sarj aleti ile şarj ederken sıkıntı yoktu

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Arkadaşlar müzik dinlerken gelen bildirimin müziği kesmesini engellemenin (telefonu sessize almak dışında) bir çözümü var mı? Rahatsız olup meraktan kurcalayıp bu duruma çözüm bulanınız var mı?

bedaksoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
s6 edge kullanan birisi telefonunu sallayıp kamera kısmından ses gelir gelmediğini yazabilir mi ? :) ben telefonu salladığımda tıkır tıkır ses geliyor sebebibi bilen varmı acaba ?
bendende geliyor norma bir durummu hafif bir titresim gibi

emre_oz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba Arkadaşlar;

30 gün önce S6 aldım fotoğraf çekiminde renkleri gerçekçi değil, selfı çekiyorum yeşil olan gözlerim siyah-kahverengi karşımı bir şey çıkıyor arkadaşımda HTC M9 var onun renkleri daha gerçekçi
ve gerçek renginde çekiyor, başka bir S6 kamerası ile deneme şansım olmadı fikirlerinizi almak istiyorum telefonun kamerası mı sorunlu yoksa S6 gerçek renk konusunda sınıfta mı kaldı.???

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
merhaba Arkadaşlar;

30 gün önce S6 aldım fotoğraf çekiminde renkleri gerçekçi değil, selfı çekiyorum yeşil olan gözlerim siyah-kahverengi karşımı bir şey çıkıyor arkadaşımda HTC M9
Çektiğin resimlere telefonda mi bakıyorsun yoksa pc ye aktarıp mi ?