CorvoAttano
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 61
İşlemci aynı kasa aynı kamera aynı batarya aynı hiçbir ilerleme yok birkaç makyaj ve ram takviyesi o kadar..
Önemli değil bende S6 edge kullanıcısıyım elimden geldiğince yardım etmeye çalısırım, malesef yaşadığınız sorunlar belli bir çoğunlukta var. Özellikle yükseltme sonrası uygulama çokluğu ve sistemin adapte olmayışı bu tür sorunlara sebebıyet verıyor.Yapmanız gereken sistem ayarlarından önbellek bölümünü temizlemek ve tekrar fabrika ayarlarına cevirmek.BURADA anlatılmış sıralı şekilde yapabilirsiniz. Öncelikle ''Wipe Cache Partition'' işlemini gerçekleştirdikten sonra, ''Wipe data/factory reset'' seçeneğinide yapmanız.Daha sonra ''reboot system now'' diyerek cihaza reset atabilir ve yeniden başlatabilirsiniz.Cihaz bu sayede fabrika ayarlarında ve önbelliğini dolduran kalıntı dosyalardan kurtulmuş olarak daha rahat çalışacak!Çok teşekkür ederim.S6 ile ilgili sorunlarım bitmiyor,uzun zamandır internete bağlanmamıştım,bugün bağlandım ve güncelleme olduğunu gördüm,indir dedim indirip kurdu ve telefon acayip ısındı ve iki dakikada bir reset atmaya başladı.7-8-9....açılıp kapanıyor.Baktım olacak gibi değil fabrika ayarlarına sıfırladım.Normale döndü,fakat bu seferde şarjı acayip düşmeğe başladı.2.5 saatte %70 e düştü.Bıktım ya tonla para ver şu rezalete bak.Kusura bakma kafanı ütüledim.Saygılar.
Recovery modda format atmak knox sayacını arttırmaz, dolayısıyla garantide problem çıkmaz.Cihazı recovery mode ile formatlamak servise gittiğinde problem yaşatır mı?
Önemli değil bende S6 edge kullanıcısıyım elimden geldiğince yardım etmeye çalısırım, malesef yaşadığınız sorunlar belli bir çoğunlukta var. Özellikle yükseltme sonrası uygulama çokluğu ve sistemin adapte olmayışı bu tür sorunlara sebebıyet verıyor.Yapmanız gereken sistem ayarlarından önbellek bölümünü temizlemek ve tekrar fabrika ayarlarına cevirmek.BURADA anlatılmış sıralı şekilde yapabilirsiniz. Öncelikle ''Wipe Cache Partition'' işlemini gerçekleştirdikten sonra, ''Wipe data/factory reset'' seçeneğinide yapmanız.Daha sonra ''reboot system now'' diyerek cihaza reset atabilir ve yeniden başlatabilirsiniz.Cihaz bu sayede fabrika ayarlarında ve önbelliğini dolduran kalıntı dosyalardan kurtulmuş olarak daha rahat çalışacak!
Yardım s6 edge ekran.
Ekrana bilinmeyen bir madde damlaması veye temas etmesi sonucu ekranın %20kaplayan bir alan soluk görünüyor ve leke çıkmıyor.
Nasıl temizlenir?
Not bıcık ucu bile etkilemedi
Ram ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Geliştirici seçeneklerinden animatör efektlerin düşürün. Belki biraz hızlanır.
Yüzde 100 iken 26 saat gidebiliyor, greenify ile uygulamaları uyutup süreyi uzatırsın böylece uygulamalar şarj yemez.Galaxy S6 nın pili beklemede kaç saat gidiyor acaba?Bunu fazlalaştırmak için bir program var mı?
Ben de S6 aldım , param edgeye yetmediği için ..Yok kırılmıyor sağlam baya. Arkadaşlar bu zam olayı olmadı ben de çok zarar etmem diye S6 aldım. Ama Samsung çok düşürecek fiyatı. Tavsiyeleriniz neler?
Kırmızı ekran problemi nasıl meydana geldi ?Hocam güzel telefon da çok zarar edebiliriz. Cihazda kırmızı ekran problemi oldu. Servise götüreceğim. Sanırım değişim kararı çıkarsa iade isteyebilirmişiz. Samsung buna yanaşmaz da şansımı deniyeceğim.
Geçmiş olsun , teknoloji şans işi görüyorsunDurup dururken ekran parazitlenirmiş gibi böyle kırmızı oldu.
![]()
Durup dururken ekran parazitlenirmiş gibi böyle kırmızı oldu.
![]()
Yok daha gidemedim. Biraz uzak. En kısa süre içinde vericem.