Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
İşlemci aynı kasa aynı kamera aynı batarya aynı hiçbir ilerleme yok birkaç makyaj ve ram takviyesi o kadar..

GraFitee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Çok teşekkür ederim.S6 ile ilgili sorunlarım bitmiyor,uzun zamandır internete bağlanmamıştım,bugün bağlandım ve güncelleme olduğunu gördüm,indir dedim indirip kurdu ve telefon acayip ısındı ve iki dakikada bir reset atmaya başladı.7-8-9....açılıp kapanıyor.Baktım olacak gibi değil fabrika ayarlarına sıfırladım.Normale döndü,fakat bu seferde şarjı acayip düşmeğe başladı.2.5 saatte %70 e düştü.Bıktım ya tonla para ver şu rezalete bak.Kusura bakma kafanı ütüledim.Saygılar.
Önemli değil bende S6 edge kullanıcısıyım elimden geldiğince yardım etmeye çalısırım, malesef yaşadığınız sorunlar belli bir çoğunlukta var. Özellikle yükseltme sonrası uygulama çokluğu ve sistemin adapte olmayışı bu tür sorunlara sebebıyet verıyor.Yapmanız gereken sistem ayarlarından önbellek bölümünü temizlemek ve tekrar fabrika ayarlarına cevirmek.BURADA anlatılmış sıralı şekilde yapabilirsiniz. Öncelikle ''Wipe Cache Partition'' işlemini gerçekleştirdikten sonra, ''Wipe data/factory reset'' seçeneğinide yapmanız.Daha sonra ''reboot system now'' diyerek cihaza reset atabilir ve yeniden başlatabilirsiniz.Cihaz bu sayede fabrika ayarlarında ve önbelliğini dolduran kalıntı dosyalardan kurtulmuş olarak daha rahat çalışacak!

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Cihazı recovery mode ile formatlamak servise gittiğinde problem yaşatır mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler ebayde 570 dolara 64gb s6 ama g920i modeli satıcı en çok oylanan satıcılardan feedback %100 araştırmama göre g920i hindistan avustralya gibi ülkeler içinmiş sizce alınır mı alsam sorun çıkar mı ? Ram ve ısınma problemide düşündürmüyor değil ama baktığımızda rakibi yok g4 kamera hariç her konuda geride m9 malum ısınıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler ebayde 570 dolara 64gb s6 ama g920i modeli satıcı en çok oylanan satıcılardan feedback %100 araştırmama göre g920i hindistan avustralya gibi ülkeler içinmiş sizce alınır mı alsam sorun çıkar mı ? Ram ve ısınma problemide düşündürmüyor değil ama baktığımızda rakibi yok g4 kamera hariç her konuda geride m9 malum ısınıyor

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Önemli değil bende S6 edge kullanıcısıyım elimden geldiğince yardım etmeye çalısırım, malesef yaşadığınız sorunlar belli bir çoğunlukta var. Özellikle yükseltme sonrası uygulama çokluğu ve sistemin adapte olmayışı bu tür sorunlara sebebıyet verıyor.Yapmanız gereken sistem ayarlarından önbellek bölümünü temizlemek ve tekrar fabrika ayarlarına cevirmek.BURADA anlatılmış sıralı şekilde yapabilirsiniz. Öncelikle ''Wipe Cache Partition'' işlemini gerçekleştirdikten sonra, ''Wipe data/factory reset'' seçeneğinide yapmanız.Daha sonra ''reboot system now'' diyerek cihaza reset atabilir ve yeniden başlatabilirsiniz.Cihaz bu sayede fabrika ayarlarında ve önbelliğini dolduran kalıntı dosyalardan kurtulmuş olarak daha rahat çalışacak!

Alakana teşekkür ederim,yukarıda İngilizcesini yazdığın işlemlerin Türkçesini yazarmısın sana zahmet Telefon dili Türkçe İngilizcem çok kötü.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yardım S6 edge ekrana bilinmeyen bir madde dökülmesi veya danlaması sonuçu ekranın yaklaşık %20 kaplayan leke oluştu. Bu kısımlar soluk görünüyor ve kazıma ile cıkmıyor.
Bu kısımlar nasıl temizlenir

O

Orla

SDN Okuru
Yardım s6 edge ekran.
Ekrana bilinmeyen bir madde damlaması veye temas etmesi sonucu ekranın %20kaplayan bir alan soluk görünüyor ve leke çıkmıyor.
Nasıl temizlenir?
Not bıcık ucu bile etkilemedi

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Recoverden format attım cihaza. İlk dil ekranı yerine gameloft ekranı geldi uygulamalar yükleniyor diye. Böyle bir şeyle karşılaşan var mı?

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Yardım s6 edge ekran.
Ekrana bilinmeyen bir madde damlaması veye temas etmesi sonucu ekranın %20kaplayan bir alan soluk görünüyor ve leke çıkmıyor.
Nasıl temizlenir?
Not bıcık ucu bile etkilemedi

Damlayan maddeyi bilmiyorsanız etkisini de bilemezsiniz doğal olarak. Onun için benim tavsiyem ekrana ya da cihaza daha fazla zarar gelmeden bir servise başvurmanız.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Merhaba arkadaşlar,
S6 da harici klavye kullanıyorum. Ve 5.1.1 güncellemesi geldikten sonra klavye 5 saniyelik bir gecikmeden sonra açılma yapıyor. Özellikle Whatsapp da yaşıyorum bu durumu diğer uygulamalar da sıkıntı çıkarmıyor fazla. Klavyeyi silip kendi klavyesini kullandığım da hiçbir problem yok. Hatta telefon yağ gibi akıyor. Acaba sadece benim kullandığımdan mı oluyor diyerek swiftkey de kullandım yine aynı sorun devam ediyor. Yüksek ihtimal ram ile alakalı bir durum. Merak ettiğim şey şu; sizlerde de aynı durum söz konusu mu? Yoksa benim cihazda mı bir problem var. Bu arada 5.0.2 de hiçbir sıkıntım yoktu.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Ram ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Geliştirici seçeneklerinden animatör efektlerin düşürün. Belki biraz hızlanır.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Ram ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Geliştirici seçeneklerinden animatör efektlerin düşürün. Belki biraz hızlanır.

RAM ile alakalı olmasını düşünmemin nedeni; klavyeyi 5 saniyeden sonra açıp geri kapattığı da oluyor. S6 piyasaya ilk çıktığı zaman RAM konusunda sıkıntı olduğunu bu yüzden çalışan bir uygulamayı kapattığını firma da kabul etmişti. Güncelleme ile bu durumu düzeltmişlerdi. O sorun bence tekrar başladı. Harici bir klavyeyi hemen yüklediğiniz de kendini göstermiyor bu sorun. Belli bir kullanımdan sonra başlıyor.

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Galaxy S6 nın pili beklemede kaç saat gidiyor acaba?Bunu fazlalaştırmak için bir program var mı?

kadirbabacan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Google olay üzerinden Google klavyeyi indir Ayarlar menüsünden dil ve girişte Google klavyeyi varsayılan olarak ayarla yalnız görünüm ve düzenlerden Holo blueyi seçmeyi unutma sonra bana dua et :)

cuvaldız

Doçent
Reaksiyon puanı
5
S6 nın dayanıklığı nasıl s3 s4 gibi hemen ekranı kırılıyormu

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Yok kırılmıyor sağlam baya. Arkadaşlar bu zam olayı olmadı ben de çok zarar etmem diye S6 aldım. Ama Samsung çok düşürecek fiyatı. Tavsiyeleriniz neler?

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Yok kırılmıyor sağlam baya. Arkadaşlar bu zam olayı olmadı ben de çok zarar etmem diye S6 aldım. Ama Samsung çok düşürecek fiyatı. Tavsiyeleriniz neler?
Ben de S6 aldım , param edgeye yetmediği için ..
S6 yı şuan satmanı tavsiye etmem kullan güzel telefon
2 yıl sonra alırsın güzel birşey

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Hocam güzel telefon da çok zarar edebiliriz. Cihazda kırmızı ekran problemi oldu. Servise götüreceğim. Sanırım değişim kararı çıkarsa iade isteyebilirmişiz. Samsung buna yanaşmaz da şansımı deniyeceğim.

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Hocam güzel telefon da çok zarar edebiliriz. Cihazda kırmızı ekran problemi oldu. Servise götüreceğim. Sanırım değişim kararı çıkarsa iade isteyebilirmişiz. Samsung buna yanaşmaz da şansımı deniyeceğim.
Kırmızı ekran problemi nasıl meydana geldi ?

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Durup dururken ekran parazitlenirmiş gibi böyle kırmızı oldu.
fc5131376db0732d884b55ab456aba11.jpg

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Teşekkürler. Bugün götürecektim olmadı. Bir de cihaz kendi kendine kapanıp açılmaya başladı. Ama tam kapanmıyor 10 saniye sonra ekran geliyor yine.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Yok daha gidemedim. Biraz uzak. En kısa süre içinde vericem.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Yok daha gidemedim. Biraz uzak. En kısa süre içinde vericem.

Anladım. Gelişmeleri takip ediyorum. Servisten sonra bilgi paylaşırsanız sevinirim. Bu şekilde mi kullanıyorsunuz peki? Samsung'un programı üzerinden tekrar yazılım güncellemeyi denediniz mi?

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Yok bir daha böyle böyle bir problem olmadı. Ama için rahat olsun diye servise gideceğim. Gelişmeleri paylaşırım. Yazılımla ilgili de problem var. 200 mblık güncelleme bana gelmedi.