Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

miracserdar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayrıca raw formatıda gelmiş önce bir yere odaklayın sonra aşağı yukarı kaydırın oluyor güzel olmuş.

patron271

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gözümüz aydın güncellememize kavuştuk kullanan arkadaslar bilgi vere bilirmi

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Ram'in düzelmeyeceği belliydi zaten, ki bence düzelmeyecek birşey zaten o durum çünkü yazılım öyle yapacak birşey yok. Kasmadığı sürece sıkıntı yok. Onun dışında çok küçük ayrıntı şeyler gelmiş bilinenler dışında. Mesela alarmı kurunca kalan süre yazmıyordu o geri gelmiş. Arkaplan sabitlenebiliyor vs.

Samsung yüzümü kara çıkarttı güncelleme hızlı geldi. Yeni amiral gemisi olduğundandır o da normal.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Ram'in düzelmeyeceği belliydi zaten, ki bence düzelmeyecek birşey zaten o durum çünkü yazılım öyle yapacak birşey yok. Kasmadığı sürece sıkıntı yok. Onun dışında çok küçük ayrıntı şeyler gelmiş bilinenler dışında. Mesela alarmı kurunca kalan süre yazmıyordu o geri gelmiş. Arkaplan sabitlenebiliyor vs.

Samsung yüzümü kara çıkarttı güncelleme hızlı geldi. Yeni amiral gemisi olduğundandır o da normal.

Note 4 amiral gemi değil miydi? Lollipop vermediği tek ülke biz kalmıştık neredeyse. Vermeye niye bu kadar uğraştı anlamadım

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Note 4 amiral gemi değil miydi? Lollipop vermediği tek ülke biz kalmıştık neredeyse. Vermeye niye bu kadar uğraştı anlamadım

Saymaya kalkarsak S5 de amiral gemisiydi o da sonlara doğru aldı. Note 4 e geç geldiği doğru ama orda da şöyle bir durum vardı Note 4 döneminin son android sürümüyle çıktı yani lollipop Note 4 çıktığında yayınlanmamıştı daha. Ama s6 da çok eleştiri aldılar yeni amiral gemi tanıtılıyor 5.1.1le çıkacağı yerde 5.0.2yle geliyor diye. Bunu telafi etmek ve zaten var olan "samsung geç güncelleme veriyor" imajını düzeltmek için bu kez hızlı geldi.

Bence note 4 için 5.1.1 de bu kez erken gelecek. Ayrıca 5.1.1 esas etkisini de note 4de gösterecek. Rus romu yayınlandıktan sonra 5.1.1 li çekilmiş bir iki video izledim telefon uçuyor ve ram optimizasyonu çok daha iyi yapılmış en azından %50 civarında boş ram görünüyor. 3-4 oyun arasında geçiş yapılan videolar var telefon yağ gibi akıyor :)

Son olarak: Yazılım üreticisi ayrı, telefon üreticisi ayrı olduğu sürece android'de güncelleme mecburen böyle dengesiz olmaya devam edecek. Bana göre ios'un tek dişe dokunur avantajı da güncelleme düzenliliği yoksa hız vs konuları artık eşitlendi.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Saymaya kalkarsak S5 de amiral gemisiydi o da sonlara doğru aldı. Note 4 e geç geldiği doğru ama orda da şöyle bir durum vardı Note 4 döneminin son android sürümüyle çıktı yani lollipop Note 4 çıktığında yayınlanmamıştı daha. Ama s6 da çok eleştiri aldılar yeni amiral gemi tanıtılıyor 5.1.1le çıkacağı yerde 5.0.2yle geliyor diye. Bunu telafi etmek ve zaten var olan "samsung geç güncelleme veriyor" imajını düzeltmek için bu kez hızlı geldi.

Bence note 4 için 5.1.1 de bu kez erken gelecek. Ayrıca 5.1.1 esas etkisini de note 4de gösterecek. Rus romu yayınlandıktan sonra 5.1.1 li çekilmiş bir iki video izledim telefon uçuyor ve ram optimizasyonu çok daha iyi yapılmış en azından %50 civarında boş ram görünüyor. 3-4 oyun arasında geçiş yapılan videolar var telefon yağ gibi akıyor :)

Samsung yeni çıkardığı cihazı en fazla 1 yıl duşunur her yazılımla yeni alet çıkarıyor ve kainatın hatasını yapıyor bu yzuden batacak bu firma.

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Benim de beklediğimden çabuk geldi güncelleme ama düşündüğümüz zaman diğer ülkelerden nerdeyse 1 ay geç aldık ağlanacak halimize gülüyoruz

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
5.1.1 kuran ve kullanan arkadaşlar sürüm nasıl varmı iyi şeyler iyileştirmeler ram nasıl performans nasıl oldu pil nasıl gidiyor beni aydınlatırsanız sevinirim :) :) :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar 5.1.1 güncellemesi yükneleli 2 saat kadar oluyor hızda bi artış var batarya bi tık daha iyi olmuş ram sorunu düzelmedi ama kasma olmuyor zaten ben begendim

patron271

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar 5.1.1 güncellemesi yükneleli 2 saat kadar oluyor hızda bi artış var batarya bi tık daha iyi olmuş ram sorunu düzelmedi ama kasma olmuyor zaten ben begendim
arkadaşa katılıyorum 5 saattir kullanıyorum 5.0.2 göre çok iyi 5.1.1 tlfn rahatlamış akışı artmış ısınma dersen oda eskisine göre çok iyi tlfonumu yeniden sevmeye başladım

mestefek7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncelleme iyi hos güzel falan tamam kasmiyor telefon ama yanıyor bir tane oyun oynamiyorum en fazla watsapp drive A birşey yedekleme derken alev alıyor , bu kadar para verdik millet telefonu eline alınca bırakıyor , resmen soğutucu da soğutup elime alıyorum beyler abarttigimi dusunen olabilir belki denk gelmiştir nadirdir bu ama ciddi anlamda acayip isiniyor kim ne derse desin

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Güncelleme iyi hos güzel falan tamam kasmiyor telefon ama yanıyor bir tane oyun oynamiyorum en fazla watsapp drive A birşey yedekleme derken alev alıyor , bu kadar para verdik millet telefonu eline alınca bırakıyor , resmen soğutucu da soğutup elime alıyorum beyler abarttigimi dusunen olabilir belki denk gelmiştir nadirdir bu ama ciddi anlamda acayip isiniyor kim ne derse desin
Benim de güncellemeden sonra çok ısınmaya başladı whatsapp tan mesaj atınca bile ısınıyor telefon güncellemeden önce böyle değildi

mestefek7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Al benden de o kadar gerçekten sinir bozucu bi hale gelmiş, ne olacak şimdi hiç bilmiyorum, herşey harika ama yine bi kusur çıkarmışlar ve gerçekten keşke almasaydım dedirten bi sorun, ah samsung ah

miracserdar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benimkinde ısınma problemi olmadı güncellemeden sonra ama arkada biraz uygulama olunca yavaşlıyor telefon.Malesef samsung pişmanlıktır buda bana ders olsun

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141

Bu ısınma problemlerini okudukça kendimden şüphe etmeye başladım. Ya benim elim hissetmiyor ya da bir abartı var ikisi de yoksa o halde servise götürmekte fayda var diyeceğim çünkü tehlikeli olabilir.

Telefonu eline alınca bırakanlar da, ya iphone kullanıcısıdır ya htc :)

Şaka bir yana gerçekten şikayet ettiğiniz kadar ısınıyorsa servise götürün bir sıkıntı var demektir.

mestefek7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu ısınma problemlerini okudukça kendimden şüphe etmeye başladım. Ya benim elim hissetmiyor ya da bir abartı var ikisi de yoksa o halde servise götürmekte fayda var diyeceğim çünkü tehlikeli olabilir.

Telefonu eline alınca bırakanlar da, ya iphone kullanıcısıdır ya htc :)

Şaka bir yana gerçekten şikayet ettiğiniz kadar ısınıyorsa servise götürün bir sıkıntı var demektir.

Yok gerçekten abartısi oyun hiç oynamıyorum dediğim gibi watsap derken telefon alev alev yanıyor , peki birşey daha sormak istiyorum şarj olurken yine delice ısınması normal mi ? Eğer bu da normal değilse ben garanti yoluna koylayım, bu arada bu benim ilk akıllı telefonum

Fanboys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bence herkes iyice abartmış bende kullanıyorum tamam güncelleme geldikten 5-10 dakka kastı kendine geldi. Isınıyor bende kabul ediyorum hatta video izlerken bile elim uyuşuyor ama bence bu her telefonda olur. Ama bu sefer Samsung'un hakkını yememek lazım ben Modern Combat 5 (grafik ayarlarıyla oynamadım hiç) kasmadan oynatıyor zaten telefon ısınıyorsa slikon kılıf kullanın hem çok kalınlaştırmıyor hemde ısıyı hissettirmiyor ama kılıf kullanmak istemezseniz o zaman oyunlardaki grafik ayarlarını düşürün. Bu arada telefonun bu kadar ısınmasından şikayetçiyseniz HTC ONE M9 kullanıcısı olsanız bilmem ne kadar şikayet ederdiniz. Bu yılın telefonu bence SAMSUNG GALAXY S6.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yok gerçekten abartısi oyun hiç oynamıyorum dediğim gibi watsap derken telefon alev alev yanıyor , peki birşey daha sormak istiyorum şarj olurken yine delice ısınması normal mi ? Eğer bu da normal değilse ben garanti yoluna koylayım, bu arada bu benim ilk akıllı telefonum
Bu ilk akıllı telefonunuz olduğu için anormal gelebilir ama her telefon ısınır.

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141

Arkadaşın dediği gibi ilk defa akıllı telefon kullanıyorsanız alışık olmadığınızdandır. Şarjdayken ısınması normal sonuçta 8mm kalınlığında iletken maddelerle dolu aletin içine elektrik giriyor :) (ama kesinlikle öyle el değmez biçimde ısınmaz).
Hatta ilginçtir ben telefon şarjdayken de kullanırım bazen. Dün güncelleme sonrası akşam 1 saat kadar şarjdayken netteydim telefon hiç ısınmadı gibi birşey daha önce daha çok hissediyordum şarjdayken ısındığını.

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Yaklaşık bir saattir 3g çalışmıyor sim kartı çıkardım taktım her şeyi yaptım düzelmiyor 2gde bi sıkıntı yok fakat 3gye geçince h yazısı çıksa da çalışmıyor internet

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Yaklaşık bir saattir 3g çalışmıyor sim kartı çıkardım taktım her şeyi yaptım düzelmiyor 2gde bi sıkıntı yok fakat 3gye geçince h yazısı çıksa da çalışmıyor internet
Şebekeyle ilgili olabilir mi mekan değiştirdiğinizde deneseniz bir de.

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Arkadaşlar ben uzun zamandır (diğer telefonlarımda da) tarayıcı olarak Chrome kullanıyordum. Bugün ilk defa telefonun kendi tarayıcısını kullanmaya başladım ve çok daha hızlı ve stabil buldum.
Aranızda da telefonun tarayıcısını kullanan ya da daha iyi olduğunu düşündüğünüz başka bir tarayıcı kullanan var mı?

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar ben uzun zamandır (diğer telefonlarımda da) tarayıcı olarak Chrome kullanıyordum. Bugün ilk defa telefonun kendi tarayıcısını kullanmaya başladım ve çok daha hızlı ve stabil buldum.
Aranızda da telefonun tarayıcısını kullanan ya da daha iyi olduğunu düşündüğünüz başka bir tarayıcı kullanan var mı?
samsungun genelde tarayıcıları chrome dan daha iyi çalışıyor s4 dede daha iyi kendi tarayıcısı...

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Kesinlikle çok daha iyi ama çok veri yiyor o yüzden ben UC Browser kullanıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s6 kullanıyorum ekran görüntüsü kendi kendine gitti aradığımda telefon açık gözüküyor yardım edebilirmisiniz ne olmuş olabilir ?