miracserdar
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Ayrıca raw formatıda gelmiş önce bir yere odaklayın sonra aşağı yukarı kaydırın oluyor güzel olmuş.
Ram'in düzelmeyeceği belliydi zaten, ki bence düzelmeyecek birşey zaten o durum çünkü yazılım öyle yapacak birşey yok. Kasmadığı sürece sıkıntı yok. Onun dışında çok küçük ayrıntı şeyler gelmiş bilinenler dışında. Mesela alarmı kurunca kalan süre yazmıyordu o geri gelmiş. Arkaplan sabitlenebiliyor vs.
Samsung yüzümü kara çıkarttı güncelleme hızlı geldi. Yeni amiral gemisi olduğundandır o da normal.
Note 4 amiral gemi değil miydi? Lollipop vermediği tek ülke biz kalmıştık neredeyse. Vermeye niye bu kadar uğraştı anlamadım
Saymaya kalkarsak S5 de amiral gemisiydi o da sonlara doğru aldı. Note 4 e geç geldiği doğru ama orda da şöyle bir durum vardı Note 4 döneminin son android sürümüyle çıktı yani lollipop Note 4 çıktığında yayınlanmamıştı daha. Ama s6 da çok eleştiri aldılar yeni amiral gemi tanıtılıyor 5.1.1le çıkacağı yerde 5.0.2yle geliyor diye. Bunu telafi etmek ve zaten var olan "samsung geç güncelleme veriyor" imajını düzeltmek için bu kez hızlı geldi.
Bence note 4 için 5.1.1 de bu kez erken gelecek. Ayrıca 5.1.1 esas etkisini de note 4de gösterecek. Rus romu yayınlandıktan sonra 5.1.1 li çekilmiş bir iki video izledim telefon uçuyor ve ram optimizasyonu çok daha iyi yapılmış en azından %50 civarında boş ram görünüyor. 3-4 oyun arasında geçiş yapılan videolar var telefon yağ gibi akıyor![]()
arkadaşa katılıyorum 5 saattir kullanıyorum 5.0.2 göre çok iyi 5.1.1 tlfn rahatlamış akışı artmış ısınma dersen oda eskisine göre çok iyi tlfonumu yeniden sevmeye başladımArkadaslar 5.1.1 güncellemesi yükneleli 2 saat kadar oluyor hızda bi artış var batarya bi tık daha iyi olmuş ram sorunu düzelmedi ama kasma olmuyor zaten ben begendim
Benim de güncellemeden sonra çok ısınmaya başladı whatsapp tan mesaj atınca bile ısınıyor telefon güncellemeden önce böyle değildiGüncelleme iyi hos güzel falan tamam kasmiyor telefon ama yanıyor bir tane oyun oynamiyorum en fazla watsapp drive A birşey yedekleme derken alev alıyor , bu kadar para verdik millet telefonu eline alınca bırakıyor , resmen soğutucu da soğutup elime alıyorum beyler abarttigimi dusunen olabilir belki denk gelmiştir nadirdir bu ama ciddi anlamda acayip isiniyor kim ne derse desin
Güncelleme iyi hos güzel falan tamam kasmiyor telefon ama yanıyor bir tane oyun oynamiyorum en fazla watsapp drive A birşey yedekleme derken alev alıyor , bu kadar para verdik millet telefonu eline alınca bırakıyor , resmen soğutucu da soğutup elime alıyorum beyler abarttigimi dusunen olabilir belki denk gelmiştir nadirdir bu ama ciddi anlamda acayip isiniyor kim ne derse desin
Bu ısınma problemlerini okudukça kendimden şüphe etmeye başladım. Ya benim elim hissetmiyor ya da bir abartı var ikisi de yoksa o halde servise götürmekte fayda var diyeceğim çünkü tehlikeli olabilir.
Telefonu eline alınca bırakanlar da, ya iphone kullanıcısıdır ya htc
Şaka bir yana gerçekten şikayet ettiğiniz kadar ısınıyorsa servise götürün bir sıkıntı var demektir.
Bu ilk akıllı telefonunuz olduğu için anormal gelebilir ama her telefon ısınır.Yok gerçekten abartısi oyun hiç oynamıyorum dediğim gibi watsap derken telefon alev alev yanıyor , peki birşey daha sormak istiyorum şarj olurken yine delice ısınması normal mi ? Eğer bu da normal değilse ben garanti yoluna koylayım, bu arada bu benim ilk akıllı telefonum
Yok gerçekten abartısi oyun hiç oynamıyorum dediğim gibi watsap derken telefon alev alev yanıyor , peki birşey daha sormak istiyorum şarj olurken yine delice ısınması normal mi ? Eğer bu da normal değilse ben garanti yoluna koylayım, bu arada bu benim ilk akıllı telefonum
Şebekeyle ilgili olabilir mi mekan değiştirdiğinizde deneseniz bir de.Yaklaşık bir saattir 3g çalışmıyor sim kartı çıkardım taktım her şeyi yaptım düzelmiyor 2gde bi sıkıntı yok fakat 3gye geçince h yazısı çıksa da çalışmıyor internet
Yok hocam her zaman çeken yer burası 3gye geçiyor full çekiyor ama çalışmıyor şu an arada bi gelip gidiyorŞebekeyle ilgili olabilir mi mekan değiştirdiğinizde deneseniz bir de.
samsungun genelde tarayıcıları chrome dan daha iyi çalışıyor s4 dede daha iyi kendi tarayıcısı...Arkadaşlar ben uzun zamandır (diğer telefonlarımda da) tarayıcı olarak Chrome kullanıyordum. Bugün ilk defa telefonun kendi tarayıcısını kullanmaya başladım ve çok daha hızlı ve stabil buldum.
Aranızda da telefonun tarayıcısını kullanan ya da daha iyi olduğunu düşündüğünüz başka bir tarayıcı kullanan var mı?
Kesinlikle çok daha iyi ama çok veri yiyor o yüzden ben UC Browser kullanıyorumArkadaşlar ben uzun zamandır (diğer telefonlarımda da) tarayıcı olarak Chrome kullanıyordum. Bugün ilk defa telefonun kendi tarayıcısını kullanmaya başladım ve çok daha hızlı ve stabil buldum.
Aranızda da telefonun tarayıcısını kullanan ya da daha iyi olduğunu düşündüğünüz başka bir tarayıcı kullanan var mı?
s6 kullanıyorum ekran görüntüsü kendi kendine gitti aradığımda telefon açık gözüküyor yardım edebilirmisiniz ne olmuş olabilir ?