Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

miracserdar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba 20 gündür s6 kullıyorum.ilk günlerde şarjından ve şarj olma süresinden memnundum. yaklaşık 1 haftadır şarj konusunda fikrim tamamen deişti.gece yatmadan %100 bıraktığım şarj sabah kalktığımda 65 lere kadar iniyor.Acaba gecenlerde gelen güncelleme ile alakalı bişey mi yoksa telefonun kendisinden kaynaklanan bi sorun mu var.şimdiden teşekürler

Hocam wifi açık mı yatıyorsunuz ?

immortalsword

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Arkadaslar Samsung S6 tavsiye edermisiniz, kamerasının iyi olduğun teset videolarında gördüm, benim derdim sarj, dayanıklılık ve performans(kastım delicesine oyun oynadıktan sonraki değil, normal aralardaki kasmalar) açısından ne dersiniz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tavsiye ederim dayanıklılık dersen ön ve arkada gorilla glass 4 ayrıca artık plastik değil yani sağlam kesinlikle performans için söyleyecek olursam kesinlikle mükemmel her türlü oyun ve uygulamayı çalıştırır. şarjda iyi millete bakma derim yok 2550 düşük 2k hızlı boşaltır telefon zaten oyuncak değil yani evde yüzde yüz parlaklıkta yapmazsın düşükte kullanırsın o yüzden şarjıda iyi gidiyor aksam yatıyorum yüzde 79 kalkıyorum 77 veya 76 yani:D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
VZF

Arkadaşlar arama yapmak için yada mesaj göndermek için bir isim arama yaptığımızda aynı isimden 3-4 tane buluyor.Uygulamalardaki isimleri de buluyor. Görüntüleme ayarlarından ayarlarından sadece cihaz dememe rağmen olmuyor.

patron271

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Slm arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır kullanmaktayım s6 kasası mükemmel kamerasına gelince gece ve gündüz olağanüstü çekiyor benim tlfnum internette çok gezmeme rağmen aşırı ısınmda sornu yok ve bu 5.1.1 android sürümü sm-G920FQ modellerede erken tarihte gelecek mi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar S6 edge kullanıyorum.S-Mag uygulamasında dergiler gözüküyor ama çizgi romanlar yok giriş de yaptım lütfen yardımcı olur musunuz?

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Şu an için 5.1.1 güncellemesi G920F ve G925F modelleri için Amerika Fransa ve İngiltere'de yayınlandı Türkiye'ye ne zaman gelir meçhul. Sammobile üzerinde G920F için Fransa 5.1.1 romu indirilebilir durumda ve bildiğim kadarıyla FQ modelleriyle de uyumlu (S5 in lollipop güncellemesi uyumluydu en azından). Eğer odin kullanmayı biliyorsanız yükleyip kurabilirsiniz ama aşina değilseniz aman uzak durun ve Türkiye güncellemesini bekleyin mazallah yükleme yolunda gitmezse başınız ağrır.

patron271

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben ota üzerinden güncelleme ile ilgileniyorum üstad başka ülkelerin yazılımını kullanmak istemem şahsen 3 5 10 gün geçsin temiz olsun düşüncesi olanlardanım lg g4 24 sayfa olmuş yeni çıkmasına rağmen s6 külübünde 9 sayfa olmuş s6 lg g4 den çok önce çıkmasına rağmen canlılık yok buda düşündürücü s6 külübü sessiz ve hareketsiz modda acaba s6 yeterince ilgi göremedi mi ?

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Ben ota üzerinden güncelleme ile ilgileniyorum üstad başka ülkelerin yazılımını kullanmak istemem şahsen 3 5 10 gün geçsin temiz olsun düşüncesi olanlardanım lg g4 24 sayfa olmuş yeni çıkmasına rağmen s6 külübünde 9 sayfa olmuş s6 lg g4 den çok önce çıkmasına rağmen canlılık yok buda düşündürücü s6 külübü sessiz ve hareketsiz modda acaba s6 yeterince ilgi göremedi mi ?
Pahalı olması sebebiyle fazlaca satılmamış olabilir ama sanırım buradaki hareketsizlik bununla açıklanamaz. Daha çok sorun oldukça yorum yapılıyor burda.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefon pahali oldugu icin millet g4 yoneliyor sanirim bundan onceki g2 telefonumdu isinma oluyodu bataryasii iyidi s6 kullanicisi olarak telefon guzel ancak bataryasi pek tatmin edici degil umarim guncellemeyle duzelir bu durum biraz daha iyi olabilir guncelleme gelince bakalim

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
s6 kullanicisi olarak telefon guzel ancak bataryasi pek tatmin edici degil umarim guncellemeyle duzelir bu durum biraz daha iyi olabilir guncelleme gelince bakalim

Ben s6'ya s5'ten geçtim. Hiç yoğun bir kullanıcı değilim ve telefonu hep aynı düzende kullanıyorum. S6'nın bataryası s5'ten 200 mA daha az olmasına rağmen kullanım deneyimim hep aynı kaldı. Üstelik ekran ışığı s5'te yarıda dururdu hep, bunda inat ettim hep sonuna kadar açık tutuyorum, Wi-Fi ve mobil veri hep açık. Fakat şurası bariz, telefonu yoğun kullanan birisiyseniz batarya yetersiz kalabilir ama bence bu açık da hızlı şarjla kapatılmış. Aşırı yoğun telefon trafiği ve mail trafiğim olduğu günlerde 15 dk şarja takıyorum o kadar(ki genelde %40'larda oluyor telefon). Bitmeyen pil diye birşey yok maalesef, bir de iphone kullanıcılarını düşünmek gerek etrafımda çok kullanıcı var, adamlar resmen prize yapışık yaşıyor :)

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Arkadaşlar geçenlerde rehbere kaydettiğim bir numarayı bir türlü silemiyorum. Numara gitti herşey gitti rehberi açtığımda isim duruyor ve bir türlü gitmiyor. Aynı isimle başka bir numara kaydediyorum iki isim olarak görünüyor sonra siliyorum yine isim kalıyor. Bunu yok etmenin bir yolu var mıdır yoksa öyle çakılı kalacak bir sistem hatası mıdır?

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Arkadaşlar geçenlerde rehbere kaydettiğim bir numarayı bir türlü silemiyorum. Numara gitti herşey gitti rehberi açtığımda isim duruyor ve bir türlü gitmiyor. Aynı isimle başka bir numara kaydediyorum iki isim olarak görünüyor sonra siliyorum yine isim kalıyor. Bunu yok etmenin bir yolu var mıdır yoksa öyle çakılı kalacak bir sistem hatası mıdır?

Derken... :)

Daha sıkıntılı bir duruma imza attım. Uygulamalardan kişi depolamanın verisini silip rehberi Smart Swicth'ten tekrar senkronize ettim fakat bu sefer de kişiler üst üste bindi. X kişisinde Y kişisinin numarası görünüyor, herşey birbirine girdi anlayacağınız... Yardım!!!

pisst0n1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben s6'ya s5'ten geçtim. Hiç yoğun bir kullanıcı değilim ve telefonu hep aynı düzende kullanıyorum. S6'nın bataryası s5'ten 200 mA daha az olmasına rağmen kullanım deneyimim hep aynı kaldı. Üstelik ekran ışığı s5'te yarıda dururdu hep, bunda inat ettim hep sonuna kadar açık tutuyorum, Wi-Fi ve mobil veri hep açık. Fakat şurası bariz, telefonu yoğun kullanan birisiyseniz batarya yetersiz kalabilir ama bence bu açık da hızlı şarjla kapatılmış. Aşırı yoğun telefon trafiği ve mail trafiğim olduğu günlerde 15 dk şarja takıyorum o kadar(ki genelde %40'larda oluyor telefon). Bitmeyen pil diye birşey yok maalesef, bir de iphone kullanıcılarını düşünmek gerek etrafımda çok kullanıcı var, adamlar resmen prize yapışık yaşıyor :)

Haklısın iphone den geçtim samsunga iphoneda sarj diye birşey yok neredeyse telefon prizle çalışacak :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Gece wifi acikken yatinca dikkat ettinizmi biraz cok gidiyo gibi %10 falan sizde nasil

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Gece wifi acikken yatinca dikkat ettinizmi biraz cok gidiyo gibi %10 falan sizde nasil
Wi-Fi ve mobil veri sürekli açık bende sadece ekran kapalıyken Wi-Fi kapalı olacak şekilde ayarladım. Geçen günlerde sırf deneme amaçlı takip ettim 2-3 gün geceden sabaha en çok %3-4 arası kayıp oldu. Tabi bu arada konum sadece GPS olarak ayarlı Wi-Fi ya da mobil veriden almıyor yani.

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Dün itibariyle s6 ve s6 edge için 5.1.1 güncellemesi OTA üzerinden Amerika İngiltere ve Fransa'nın ardından İsrail, Rusya ve Arabistan'a da verildi. Güncelleme dağılmaya başladı görünen o ama maalesef Türkiye'ye temmuz sonundan önce geleceğini düşünmüyorum...

gabonx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla alalı 2 hafta falan oldu telefonu. Daha öncelerinde iphone 4s ve LG g2 kullanmıştım. Gerçekten aldığım güne pişmanım. 5 dakikalık veri kullanımında 60-65 derece çıkan bir telefon. 7 saat te %100 şarj yiyen ve 2 haftalık olmasına rağmen zaman zaman takılmalar yaşayan bir telefon 2.500 TL yi hak etmiyor. Samsung defteri benim için şuan dan itibaren kapandı. Bir daha kesinlikle uzak duracağım. Alıcı bulsam hemen satacağım.

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Valla alalı 2 hafta falan oldu telefonu. Daha öncelerinde iphone 4s ve LG g2 kullanmıştım. Gerçekten aldığım güne pişmanım. 5 dakikalık veri kullanımında 60-65 derece çıkan bir telefon. 7 saat te %100 şarj yiyen ve 2 haftalık olmasına rağmen zaman zaman takılmalar yaşayan bir telefon 2.500 TL yi hak etmiyor. Samsung defteri benim için şuan dan itibaren kapandı. Bir daha kesinlikle uzak duracağım. Alıcı bulsam hemen satacağım.

Isınamadığınız telefonu kullanmak işkence gibi olur haklısınız. Fazla değer kaybetmeden satmak en iyisi. Sahibinden'e vs koyabilirsiniz alıcı illaki çıkacaktır.

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Şahsen bu zamana kadar hiç el yakan sıcaklık hissetmedim telefonda 1 saat aralıksız oyun oynadığım da oldu sizin cihazınızda olabilir bi sorun

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Arkadaşlar s6 edge kullanıcıları için yararlı olabilecek uygulamaları gösteren bir video buldum. Tanıtılan bazı uygulamalar play store'da yok altta videonun açıklama kısmında linkleri mevcut. İyi seyirler umarım yararlı olur

https://m.youtube.com/watch?v=I8gHb-Mjve0

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
S6 ney öyle yahu ben boşta dururken bu kadar ısınan bir telefon görmedim . Tabiri caizse cihaz yanıyordu.

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Bende de hiç öyle aşırı ısınma olmadı bugüne kadar..

Diğer cihazlarla ilgili olarak da yaşanan problemleri okudukça bunun şans işi olduğuna iyice inanmaya başladım. S5 kullandım bir sene, daha önce hiç yaşamadığım sorunlar okudum farklı kullanıcılardan. Güncelleme geldi telefon iyileşti hızlandı vs. millet sorun yaşamaya başladı. Note 4 ha keza öyle oldu, s6 yine aynı. Tabiki kullanıcıdan kullanıcıya farkeder ama bu kadar mı farkeder orası ilginç..