Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim , amerikadan Samsung galaxy s6 getirmek istiyorum bir sıkıntısı olurmu garantiye girermi yada burada çalışırmış vs. ( teşekkürler )...

Netkolix

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Andoid 5.1 verilmeye baslanmis amerikada. rami duzelttik diyorlar inansakmi.:D

Raistlin Majere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S6da bildirim çubuğundaki mobil veri açma kapama ayari kayboldu bir anda duzenle kısmında da bulamıyorum yardimci olabilir misiniz

miracserdar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
T-Mobile için 5.1.1 dağıtılmıştı ama kullanıcılara göre ram sorunu hala var çözülmemiş yani samsung benim için bitmiştir telefonu kırasım geliyo

Meinwelt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gercekten öylemi? Eger öyleyse gercekten Samsung büyük hata yapar. O kadar para verilip aldigimiz telefonlarin hala RAM sorunu yasiyor olmasi + ve güncelleme ile gelmemesi cok büyük hata olur. Umarim dogru degildir. Acaba yabanci kaynaklarda inceleme yapilmis mi? Bilgisi olan varmi?

Meinwelt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok artik ya. Yok artik diyorum. Buradan Tolga'ya Sesleniyorum. Samsung'a Biraz Eyyyy Samsung demeli.

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Şahsen beni rahatsız etmiyor su an yüzde 80 civarlarında hep telefonu kastırmıyor ama uzun vadede ne olur bilmiyorum

Meinwelt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rahatsiz etmiyor cok fazla dogru. Ancak Güncelleme ile düzeltilecek bir sorunu neden düzeltmezsin? Samsung gibi bir firma nasil böyle bir konuyu gecebilir.?. Simdi bekle ki Android M ile bu sorunu düzeltsinler. Kim bilir ne zaman aliriz.

miracserdar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya telefonu alalı 40 gün falan oldu telefon stabil değil resmen ya.Günde 2 bazen 3 kere şarja taktığım oluyor bide stabil değil ee ben daha neden ip6 almadım ? Bu kadar mı ya 2500 milyarlık telefon bu kadar mı olur.Tarayıcıdan faceye geçiyorum faceyi yeniliyor geri geliyorum tarayıcıyı yeniliyor 2500 lira daha niye verdim ben ya çıldırıcam resmen

Meinwelt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla bende Sarj fazla gitmesin diye. Güç tasarrufu modun'da kullaniyorum. :) Komik gercekten.. Bu modda kullanicaksam sürekli niye bu telefonu aldim. Bütün gücünü kullanamiyorum. Bir umut belki Güncelleme ile düzelir dedik ama. Ram sorununa cözüm bulmayan. (bariz büyük bir sorun) Batarya sorununa hic bulmamistir diye düsünüyorum artik.

mehmetTOSHIBA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Media Markta M9 ile hız testi yaptım kamerayı S6 önce açtı bütün uygulamaları denedim S6 hep önce açtı. Nerede sense stabilliği diye düşündüm yani sense arayüzü M9'dan bile bu kadar hızlı açarken buradaki yorumlarda nasıl oluyorda kasıyor deniliyor anlamadım. Ciddi manada kasıyor mu yani?

Meinwelt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayir kasmiyor telefon. 1.5 aydir kullaniyorum. Herhangi bir kasma olmadi. Ancak ilerleyen dönemde herkes korkuyor. Android böyle maalesef. Suanda 3GB RAM var %80 85 zaten Hic birsey yapmadan kullaniliyor durumda. Yani ileride şişme olursa ki olucak büyük ihtimalle. Mecburen bunu Güncelleme ile en aza indirgemek gerekiyordu. Ancak simdi arkadaslardan ögrendigime göre. Son Güncelleme ile Ram sorununa dair hic birsey yapilmamis.

mehmetTOSHIBA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
S6 Plus ile düzelecek diyor sammobile. Bir de size tavsiyem 4-5 günde veya 1 hafta diyelim telefonu bir kez de olsa yeniden başlatın. Android için önemli.

miracserdar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O açtığın uygulamaları en baştan tekrar açmaya başladığında farkı görüyosun.Mesela facebooku aynı anda açıyosun m9 veya başka bir tel ile s6da yeniden yükleniyor m9da falan aynı durduğu gibi duruyor fark burda yoksa aynı açmış önce açmış ne fark eder ki

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Valla bende Sarj fazla gitmesin diye. Güç tasarrufu modun'da kullaniyorum. :) Komik gercekten.. Bu modda kullanicaksam sürekli niye bu telefonu aldim. Bütün gücünü kullanamiyorum. Bir umut belki Güncelleme ile düzelir dedik ama. Ram sorununa cözüm bulmayan. (bariz büyük bir sorun) Batarya sorununa hic bulmamistir diye düsünüyorum artik.

Sorma hocam ya güç tasarruf modu bildiğin gm discovery oluyor telefon

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Aranızda internetten aynalı kılıf alan var mı s6 icin ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar s6 edge alalı 3 gun oldu 2 gun şarza takarken hızlı şarz yaziyordu ve 1 saat 20 dakikada şarz ediyordu bugün ise kablo şarzi yaziyor ve normal uzun süreli şarz ediyor bu sorunla karşılaşan varmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar s6 edge alalı 3 gun oldu 2 gun şarza takarken hızlı şarz yaziyordu ve 1 saat 20 dakikada şarz ediyordu bugün ise kablo şarzi yaziyor ve normal uzun süreli şarz ediyor bu sorunla karşılaşan varmı

pisst0n1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonda kasma vs gibi sıkıntılar yokta androidin tasarımı neden bu kadar berbat ?

İos'dan sonra ateri gibi geldi :(

Usb ile bilgisayardan sarj edersen hızlı olmaz fişe takıp edersen hızlı oluyor

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Telefonda kasma vs gibi sıkıntılar yokta androidin tasarımı neden bu kadar berbat ?

İos'dan sonra ateri gibi geldi :(

Usb ile bilgisayardan sarj edersen hızlı olmaz fişe takıp edersen hızlı oluyor
Zevk meselesi bana da ios un ki hiç hoş gelmiyor

jouseef44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar üzücü bir durum ama düzeltme yapmak için yeni nesil cihazı fabrika ayarlarına döndürmeniz gerekiyor. Bu sorun üstelik tüm dünya da yaşanıyor. Tavsiyem cihazlarınızı yedekleyin ve fabrika ayarlarına dönün.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba ,yaklaşık 1 aydır s6 kullanıyorum.Sorum şu:
İnternet için mobil veri olayını kapatıp sadece telefon konuşmaları için H olarak ayarlayamıyoruz.Var mıdır bir yolu?
H ile bağlansın ama interneti istediğim zaman el ile başlatayım , konuşma kalitesi hep H yani :))))

QuadShock

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ,yaklaşık 1 aydır s6 kullanıyorum.Sorum şu:
İnternet için mobil veri olayını kapatıp sadece telefon konuşmaları için H olarak ayarlayamıyoruz.Var mıdır bir yolu?
H ile bağlansın ama interneti istediğim zaman el ile başlatayım , konuşma kalitesi hep H yani :))))

H+, E bunlar mobil veri için geçerli aramada böyle bir durum yok bulunduğunuz yerdeki maksimum çekim gücüne göre konuşma kalitesi belirli olur zaten :)

miracserdar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar s6 goldumu takas etmek istiyorum iphone 6 ile takas olur Rize veya Trabzondan olursa elden takas olur

ozturkeray

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba 20 gündür s6 kullıyorum.ilk günlerde şarjından ve şarj olma süresinden memnundum. yaklaşık 1 haftadır şarj konusunda fikrim tamamen deişti.gece yatmadan %100 bıraktığım şarj sabah kalktığımda 65 lere kadar iniyor.Acaba gecenlerde gelen güncelleme ile alakalı bişey mi yoksa telefonun kendisinden kaynaklanan bi sorun mu var.şimdiden teşekürler