pisst0n1907
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
İsindigi zaman kac derece oluyo 40 derece civariysa normaldir
Dereceye nerden bakıyoruz ?
İsindigi zaman kac derece oluyo 40 derece civariysa normaldir
Cpu z programi ile google play de varDereceye nerden bakıyoruz ?
S6da bildirim çubuğundaki mobil veri açma kapama ayari kayboldu bir anda duzenle kısmında da bulamıyorum yardimci olabilir misiniz
Onu geri getirmenin bir yolu yok mu acaba bulamadım hiçbir yerdeAyarlardan veri kullanımına girip mobil veriyi kapatabilirsin bende de kayboldu.
Valla bende Sarj fazla gitmesin diye. Güç tasarrufu modun'da kullaniyorum.Komik gercekten.. Bu modda kullanicaksam sürekli niye bu telefonu aldim. Bütün gücünü kullanamiyorum. Bir umut belki Güncelleme ile düzelir dedik ama. Ram sorununa cözüm bulmayan. (bariz büyük bir sorun) Batarya sorununa hic bulmamistir diye düsünüyorum artik.
Arkadaslar s6 edge alalı 3 gun oldu 2 gun şarza takarken hızlı şarz yaziyordu ve 1 saat 20 dakikada şarz ediyordu bugün ise kablo şarzi yaziyor ve normal uzun süreli şarz ediyor bu sorunla karşılaşan varmı
Zevk meselesi bana da ios un ki hiç hoş gelmiyorTelefonda kasma vs gibi sıkıntılar yokta androidin tasarımı neden bu kadar berbat ?
İos'dan sonra ateri gibi geldi
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Usb ile bilgisayardan sarj edersen hızlı olmaz fişe takıp edersen hızlı oluyor
Merhaba ,yaklaşık 1 aydır s6 kullanıyorum.Sorum şu:
İnternet için mobil veri olayını kapatıp sadece telefon konuşmaları için H olarak ayarlayamıyoruz.Var mıdır bir yolu?
H ile bağlansın ama interneti istediğim zaman el ile başlatayım , konuşma kalitesi hep H yani)))