Galaxy S4 Mini Sadece 199 TL

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
NFC varmış vay beee..

Adamlar bir kaç özelliğini yazmış, geri kalanında ise orjinalin özelliklerini döşemişler. Böyle satıcıları şikayet etmek lazım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sakın böyle saçma şeylere inanmayın. Ben aldım. Gönderdikleri üstünde samsung s4 yazan yakından uzaktan samsung la bir ilgisi olmayan telefon.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:yes:bnde şimdi sipARİŞ VERDİM ama bu sayfayı gördükden sonra iptal ettirdim.. çk tşkkrler:mellow:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
SaGolun arkadaşlar bende alamayı dusunuodum takııı bu yorumları okuyana kadar peki bişey Sarcam Teknosa vb. yerler S3 ü 690 Tl Veriyor onlara ne kadar güvenilmeli ?

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
SaGolun arkadaşlar bende alamayı dusunuodum takııı bu yorumları okuyana kadar peki bişey Sarcam Teknosa vb. yerler S3 ü 690 Tl Veriyor onlara ne kadar güvenilmeli ?
teknosa media markt electro world vatan bimeks gibi sitelere güvenebilirsin s3 minidir o ama

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:mad:arkadaşlar sakın u tarz sitelerden bişey almayın bende 199 tl S4 sipariş verdim bugun kargoya almaya giitm içinde 2 tane saat çıktı benim param giiti sizlerinde gitmesin büyük ders oldu bana bu arkadaş lütfenn ınanmayın bu sitelere sizlerle paylaşıyorumm

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Demekki alan varmış he iyiki açmışınız konuyu Sahtekar dolu ancak mantıken düşünmesi lazım insanında

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
konu 17.252 hit almış siz daha alan varmı diyorsunuz :) memlekette bitermi?

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
vaybe ben bu konuyu açarken bilgilendirme olsun kanmayın diye uyarma amaçlı açtım ama maalesef bir kaç arkadaşımız kurban gitmişler onlara geçmiş olsun sakın inanıpta almayın dostlarım böyle şeyleri mantıken düşünürsek bu zamanda nerde 200 tl ye s4 mini

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler size tek cevabım siteye girin sipariş takip yazısına tıklayın saddasads yazmışlar burdan yola çıkın :mad:

kacaksevgilim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herşeyi göze aldım ucuz yollu android istiyorum diyenlere SP yada GG gibi sitelerden alsınlar.En azından aksilik durumunda paranızı kurtarırsınız

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bun siteden kardeşim istedi içi boş çıktı sakın ha sakın almayın knklar

CieM

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bu işten yara almış insanlar nasıl şikayet etmez anlam veremiyorum ?. Adamlar direk orijinal ismi kullanmış Samsung Galaxy S4 diye yazmış en başta replikayı geçtim isim hakkını bulunduramazsın kii..

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
3 inç ekranı var ve işletim sistemi JAVA :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:hammer:Sakın almayın replika telefon,face'de s4 android diye satıyorlar java ama imei ölü elimde kaltı benimde tlf imei yapanda yok.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
bu işten yara almış insanlar nasıl şikayet etmez anlam veremiyorum ?. Adamlar direk orijinal ismi kullanmış Samsung Galaxy S4 diye yazmış en başta replikayı geçtim isim hakkını bulunduramazsın kii..
haklısın kardeşim bunların yaptığı isim telif hakkını ihlale girmiyor mu acaba çakma telefonu gerçek s4 diye gösteriyorlar halkımız nasıl kanar böyle şeylere hayret bir kere mantıken düşününce 200 tl ye s4 mü olur sorusunu kendimize sormamız lazım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hepsi yalan kardeş ssakın alma bir haftaya yok o telefon sonra sana böyle kazık :blushing::4: atarlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
birşey söyliyebilirmiyim tabiki bunlar sahte olabilir fakat telefonun farkındaysanız java işletim sistemi var ve telefon orjinal değil yani doğru ise fiyatta fazla birşey yok 300 tl ye olan java telefon 200 tl ye düşebilir bu telefonda ne varki saedce ekran büyük o ram den kısıp e.k nı alıp java koyuyolar özelliklerine bakın anlarsınız

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:mad:yeminle alırken öyle ballandırıyorlarkı aldım karton gbi ama keşke çalışsa çalışmadı bile iki aydır evde atsam atamıyom satsam satılmıyo bna kılıf yerine alakasız kılıf yüvespi kablo farklı sarj cihaz farklı bide tel kesinlikle beyenmesseniz geri iade dediler müşteri hizmetini aradm 40 sefer telfonu yüzüme kapattılar allah belalarını versin o para zehir zıkkım olsun mileti kandırmaktan başka bişe deyil