Galaxy S4 Mini Sadece 199 TL

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
zaten almaya niyetim yok bilader ben sadece bilgi vermek için açtım konuyu

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Sakın,inanıpta bu hataya düşme.

Parana yazık olmasın.Cihaz orjinal değil inanma.

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Herşeyi geçtim mini 199tl diyo ama tanıtımda ve resimlerde s4 var :D

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sizce doğru olabilir? Bunlara inanan insanlar hala çıkıyorsa vay halimize.

MrJuckLees

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Piyasada 2 bin 1 bin lira olan telefonu 199 liraya satmak sizede saçma gelmiyormu :D Yok bu millet sahte telefon basıp insanları salak sanıyor he.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
1. sınıf replika diyor zaten işletim sistemi java. Fiyat normal.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Adam zaten 1 sınıf Replica (Kopya) ürün işletim sistemi java diye belirtmiş.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sakın almayın. ben bi hata yaptım siz yapmayın telefon 1 hafta sonra bozuldu :cursing:

mekolac44

Doçent
Reaksiyon puanı
5
forumda aynı siteden s3 alan birisini gördüm çakma iphone göndermisler

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bunlar inanmayın la ürünler çöp . Paranızı çöpe atmayın yazıktır. Bu aralar bunlar çoğaldı . Televizyonda reklamları olanlar 1. bunlar 2.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s4 mini ile uzaktan yakından alakası yok tamamen sahte/çakma. Aktifhaber sitesi manşetten reklam yapıp okuyucularını kandırmış. Ayrıca teknik özelliklerine bakılınca belli oluyor çakma olduğu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben bugün aldim inanipta. Keşke su sayfayi okuyum öyle alsaydim. Bi araştirayim dedim burayi gördüm.4s gelecek diye beklerken gelen telefona bak. Yemin ederim aptalip.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
geç bunları daha ne kadar çinlileri zengin edeceğiz çinlilerin bile kendisi çin malı kullanmıyor sakın ha aldanmayın yüce türk milleti

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Bunun o fiayata olması ,Benim adriana limayla çıkıp,Selena gomezle yatmam kadar düşük bir ihtimal :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende ailemden çok istedim ama iyiki burayı okumuşum almaktan vazgeçtim paramı biriktircem en iyisinden alıcam almışken iyisinden olsun ki bir aksilik çıkmasın :biggrin::flowers:

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Belki birkaç yıl sonra bu fiyata alabilirsiniz ama şu an için mümkün değil. Sakın kanmayın.

SDNTeknoloji

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Cihaz orjinal değil,ayrıca böyle sitelere sakın ola ki kredi kartı şifrenizi vermeyin başınız ağrıyabilir.

enbeyaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu tür cihazlar alıp paranızı çöpe atmayın lütfen :D

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Bundan Bir Kaç Ay Öncede Buna Benzer Bir Konu Vardı İphone Üzerine Adam 300 tl diye sevinip alıyor maketini gönderiyorlar hatta yurtdışında yine bir iphone vakası olmuştu kadın 2 tane alıyor kutların içinden elma çıkıyor O Yüzden Böyle Şeyler Gördünümüz Kesinlikle Kaçın Piyasa Fiyatı 1200 Tl Olan Bir Cihaz Bir Anda Nasıl Bin Tl Değer Kaybeder Size Soruyorum

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
açmayın kardeşim şöyle saçma konular. sonra bazıları inanıyor gidip alıyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bundan Bir Kaç Ay Öncede Buna Benzer Bir Konu Vardı İphone Üzerine Adam 300 tl diye sevinip alıyor maketini gönderiyorlar hatta yurtdışında yine bir iphone vakası olmuştu kadın 2 tane alıyor kutların içinden elma çıkıyor O Yüzden Böyle Şeyler Gördünümüz Kesinlikle Kaçın Piyasa Fiyatı 1200 Tl Olan Bir Cihaz Bir Anda Nasıl Bin Tl Değer Kaybeder Size Soruyorum

cevap veriyorum : beyin bedava.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar saçma sapan konuşuyorsunuz allah aşkına 200 tl verip s4ün orjınalını mı beklıyorsunuz ? saçmalamayın java işletim sıstemı kaçak telefon tabiki. ben şahsen alıcam 200 tl değer. milyonlar dökmüyorsunuz bu telefona kafanızı çalıştırın

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
java işletim sistemlidir normalde oyle olmaz