Galaxy S4 Mini Açılmıyor Ne Yapabilirim?

d3f3ct3d

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi aksamlar herkese,bu sabah telefonla ugrasırken telefon 30 saniye kadar dondu daha sonra kapandı ve tekrar açamadım. ne normal şekilde ne download modda açılmıyor,pc ye bağladıgımda aygıt bulundu sesi çıkıyor pc den aygıt sürücüsünde ise telefonu QHSUSB_DLOAD olarak görüyor. pc ye bağlı iken download modu açmayı denediğimde yine dıt dırı dıt diye aygıt bulundu sesi geliyor ama telefonda görüntü yok. yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden.

[Fi]Lounge

Asistan
Reaksiyon puanı
114
Büyük bir ihtimal anakartında sıkıntı var. Anakartını değiştirt...

Ebubekir Demirhan

Profesör
Reaksiyon puanı
222
Geçmiş olsun hardbrick olmuş anakart değişmen gerek benim s4 minide aynı yollardan geçmişti...

d3f3ct3d

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Recovery mod da mi açılmıyor?

Büyük bir ihtimal anakartında sıkıntı var. Anakartını değiştirt...

Geçmiş olsun hardbrick olmuş anakart değişmen gerek benim s4 minide aynı yollardan geçmişti...
--- Gönderi Güncellendi ---
hay Allah ya hiç yoktan yere masraf. bu kullanıcı hatasımı peki,yanlıs birşey yaptıgımı düsünmüyorum,uyanmıstım saate bakmak için bi tusa baktım sonra öyle kaldı yani. birde sd karta pit. dosyası atmak gibi birşey okudum onun çalışma ihtimali yok mu dersiniz
bu arada evet recovery mode açılmıyor.
abi bir daha samsung almamak lazım sonucunu cıkarabilir miyiz peki buradan :(

Ebubekir Demirhan

Profesör
Reaksiyon puanı
222

hay Allah ya hiç yoktan yere masraf. bu kullanıcı hatasımı peki,yanlıs birşey yaptıgımı düsünmüyorum,uyanmıstım saate bakmak için bi tusa baktım sonra öyle kaldı yani. birde sd karta pit. dosyası atmak gibi birşey okudum onun çalışma ihtimali yok mu dersiniz
bu arada evet recovery mode açılmıyor.

abi bir daha samsung almamak lazım sonucunu cıkarabilir miyiz peki buradan :(

Böyle birşey demek doğru olmaz s3 s4 samsungun en kötü dönemleri bu cihazlarda bir takım sıkıntılar var yeni nesil telefonlarda bu sorun yok

06ibrahim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benimde acilmiyordu emmc kart degistirdim 130 tl ye acildi birazda baska maslarlar cikardi 200 tl ye topladim