Galaxy S4 micro sd card sorunu

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim galaxy s4 16 gb aldım hafıza kartına uygulama kurulabiliyo diye ama uygulamalar taşınsa bile çok az bi kısmı taşınıyo tamamı taşınmıyo bu çok fazla oyun uygulama kurmama engel oluyo micro sd karta bişeyler mi yapmam gerekiyo anlamadım çünkü sd kartı biçimlendirsem bile android (obb ve data dosyaları gelmiyo) Bakın mesela oyunu sd karta taşıdım ama çok çok az bi kısmı taşınmış bu arada telefonda root falan yok

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Ciha rootlu ise marketten Gl2sd kur. Oyunu taşıdıktan sonra programa girip oynayabilirsiniz.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Rootlu olmadan, toplam 1.95 diyor ya işte onun tamamını taşıyamazsın. Root olmadan anca o kadar.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Rootlu olmadan, toplam 1.95 diyor ya işte onun tamamını taşıyamazsın. Root olmadan anca o kadar.
Mesela telefona root atsam sonra rootu kaldırsam garanti anlarmı ? Pek bilmiyorum da bu işleri

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Mesela telefona root atsam sonra rootu kaldırsam garanti anlarmı ? Pek bilmiyorum da bu işleri
Eskiye döner ama sadece root u kaldırmak yetmiyor samsungda. Triangle away yapıp sayacı sıfırlamak lazım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bi tanesi okuma ozurlu bı tanesi daha sayacın nasıl arttıgını bılmıyor. sd kart verilerinı verileri sil diyerek sıfırlayabilirsin ama oyun acılır. lafın ozu arkadasımın daha sen neyden bahsettiğini bile bilmiyorsun. SD kart uyg dıye adamlar yazmıs oraya kocaman. yanında da 1.95gb yazıyor. artık bu acıklama yine birçok digerleri gibi bosuna vesvele ettigine anlamana yardımcı olmustur umarım.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bi tanesi okuma ozurlu bı tanesi daha sayacın nasıl arttıgını bılmıyor. sd kart verilerinı verileri sil diyerek sıfırlayabilirsin ama oyun acılır. lafın ozu arkadasımın daha sen neyden bahsettiğini bile bilmiyorsun. SD kart uyg dıye adamlar yazmıs oraya kocaman. yanında da 1.95gb yazıyor. artık bu acıklama yine birçok digerleri gibi bosuna vesvele ettigine anlamana yardımcı olmustur umarım.
Peki buna ne demeli ? ? ?
http://t1310.hizliresim.com/1g/j/tmnmv.jpg

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Anonim den çıkta göstereyim ben sana sayacı da okuma özürlüyü de . Dingil . Bir şeyden anladığın yok gelmiş ahkam kesiyorsun burda .Bak adam foto atmış hepsi taşınmamış . Anca anonim olmasını bilir zaten senin gibiler .

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Anonim den çıkta göstereyim ben sana sayacı da okuma özürlüyü de . Dingil . Bir şeyden anladığın yok gelmiş ahkam kesiyorsun burda .Bak adam foto atmış hepsi taşınmamış . Anca anonim olmasını bilir zaten senin gibiler .
Bİ b*k tan anlamıyo sanki orda 1.95 yazdığını görmüyoruz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Basın kufru. once usb bellek neresı onu ogrenın. 1.95 gb oyun kaplıyor. senin usb bellegınde 1.2 gb kullanılıyor. adam gıbı davransanız anlatırız ama neyse. magara adamı tavırlarına devam edın sız.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Konuyu abone olduğum için gördüm, keşke görmeseydim. Bu tavırlar Sdn ailesine yakışmıyor ama. Biri size hakaret ettiyse o mesajı mod a bildirin, o da silsin. Siz neden hakaret edip onun seviyesine düşüyorsunuz ki anlamadım. Tek yapmanız gereken sakin olup akıllıca davranmak. Böylece forum kalitemiz düşmez değil mi?

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Konuyu abone olduğum için gördüm, keşke görmeseydim. Bu tavırlar Sdn ailesine yakışmıyor ama. Biri size hakaret ettiyse o mesajı mod a bildirin, o da silsin. Siz neden hakaret edip onun seviyesine düşüyorsunuz ki anlamadım. Tek yapmanız gereken sakin olup akıllıca davranmak. Böylece forum kalitemiz düşmez değil mi?
Tamam hocam haklısın ama hakim olamadım kendime özür dilerim . Kafam bulanık bu aralar bayağı. Bunun gibilerden gerçek hayattada karşıma çıkıyor maalesef.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Eskiye döner ama sadece root u kaldırmak yetmiyor samsungda. Triangle away yapıp sayacı sıfırlamak lazım.
Bu arada bu root olayını ve bu sayacı sıfırlamak için açılmış bi konu varmı yoksa bi zahmet anlatabilirmisiniz

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Android 4.3 güncellemesi gelsin ondan sonra yapıcam. Bide telefona root yapınca güncelleme gelirmi yada Diyelimki root u kaldırdım ama sayaç ı sıfırlamadım o da güncellemeye etkisi varmı ?
Guncelleme gelmeye devam eder sorun olmaz.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
SDCard karmaçası şuradan kaynaklanıyor olmalı.
Telefonun 8 GB dahili hafızası var diyelim.
Bunun 3 GB telefona ayrıldıysa kalan 5 GB kullanıcıya ayrılır.
Kullanıcıya ayrılan 5 GB telefon hafızası SDCard0 olarak görülür.
Harici takılan 16GB MicroSD kart ise SDCard1 olarak.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
SDCard karmaçası şuradan kaynaklanıyor olmalı.
Telefonun 8 GB dahili hafızası var diyelim.
Bunun 3 GB telefona ayrıldıysa kalan 5 GB kullanıcıya ayrılır.
Kullanıcıya ayrılan 5 GB telefon hafızası SDCard0 olarak görülür.
Harici takılan 16GB MicroSD kart ise SDCard1 olarak.
Sd card ı nasıl sdcard0 olarak gösterebilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar bir sorum olacak. eski telefonumda (nokia 6600) kullanmak için alıp kullanamadığım (kastığı için) 16 gb lık sd kartımı yeni aldığım s4 e taktım. .93 gb lık kısmını gördü sadece. formatladım değişmedi. pc ye taktım 951 mb görüyor. sd kartın üzerinde kabartma olarak 16 gb yazıyor. bu neden kaynaklı olabilir. pc den de formatladım ama değişen bişey olmadı. 6600 da kullandığım 8 gb lık sd kartı görmemişti. o class 4 müş. s4'e class 10 takmak gerekir dedi aldığım yere götürmüştüm onu. bu kartn (16 gb olan) class kaç olduğunu nasıl anlayabilirim? üzerinde yazmıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler benim bi sorunum var mesela ben asphalt 8 indirdim oyunun datasını hafıza kartına atıyorum çalışmıyo kendi datasına attığımda çalışıyo hafıza kartında çalıştırması için ne yapmalıyım bu sorunu bi türlü çözemedim bi yardımcı olurmusunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim hattım takılı hersey oke de neden sinyal vermıyo acl yardm edin ben damla

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar bi tane micro sd kart aldım 32gb ama bi türlü kullanamıyorum mesela resim atıyorum böyle oluyo
uygulama taşıyorum uygulama açılmıyor acaba hafıza kartı bozukmu ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bilen yada başına gelen varmı

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
konu güncel

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Up Up Up

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim galaxy s4 16 gb aldım hafıza kartına uygulama kurulabiliyo diye ama uygulamalar taşınsa bile çok az bi kısmı taşınıyo tamamı taşınmıyo bu çok fazla oyun uygulama kurmama engel oluyo micro sd karta bişeyler mi yapmam gerekiyo anlamadım çünkü sd kartı biçimlendirsem bile android (obb ve data dosyaları gelmiyo) Bakın mesela oyunu sd karta taşıdım ama çok çok az bi kısmı taşınmış bu arada telefonda root falan yok
kardeş bende s4 kullanıyorum ve zaman zaman böyle hafıza sıkıntısı yaşıyorum android 4.3 le ben hafıza kartına oyunları ve programları tamamen kurma geldi diye biliyorum bu hali 4.3 gelmiş halimi.....

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
kardeş bende s4 kullanıyorum ve zaman zaman böyle hafıza sıkıntısı yaşıyorum android 4.3 le ben hafıza kartına oyunları ve programları tamamen kurma geldi diye biliyorum bu hali 4.3 gelmiş halimi.....
Bu 4.2.2

huseyingul71

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar gl to sd diye bir program var google playda onu indirin datanın tamamını atıyor