Galaxy S4 micro sd card sorunu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ilk öncelikle selamun aleyküm. Yeni bir telefon aldım galaxy s4. Telefonuma microsd kartı takıyorum ama maalesef kayıt yerine girdiğimde sd kart takın diyor. Nedeni neden ? Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler :)

poli05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba,
telefonum galaxy s3 4.3 root var

eski sd kartım 1gb idi recovery den yüklenecek dosyalara yetmiyor diye yeni bir 64gb sd kart aldım(samsung micro SDXC UHS-I card PRO ) clas10
telefon açıkken sd karta ulaşabiliyorum ama recovery modda görmüyor, bunun çözümü varmı

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
SD kart uyg ile SD kart verileri arasındaki fark nedir?

poli05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
neyi kastetdiğini anlamadım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar meraba dün aksam telde takılı olan hafıza kartıma gırıs yapamıyorum sd kartı çıkarıp takıyorum ekranda sd kart hazırlanıyo dıyo ama hiç bi gelişme yok bu durumu nasıl çözebiliriz yardımcı olursanız sevınırım

ismailstpr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar sorunun çözümünü buldum sorunun sebebi bazı hafıza kartlarının dosya sisteminin exfat olmasıymış ve android sistemlerde exfat dosya sistemi desteklenmiyormuş dosya sistemini guı format programıyla fat32 ye çevirirseniz düzelir denendi onaylandı...

program:
http://m.en.softonic.com/app/fat32-format

mehmetpaksoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum normal şartlarda kartın üzerinde class kaç olduğu yazar ancak yazmıyorsa böyle bir bilgi bilgisayarına tak ve dosya yazma hızına bak oradan internette araştır zaten kolay bulursun böylece class kaç olduğunu öğrenmiş olursun