Galaxy S4/ İPHONE 5

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar merhaba ben çok telefon değiştiren birisiyim şuanda kararsız kaldım benim gönlümden geçen telefon GALAXY S4
telefonda oyun oynamayı çok seven birisiyim o yüzden s4 almak istiyorum, yalnız iphone 5 fazla ram yemediği için oyunlarda sıkıntı çıkartmıyormuş ama ekranı s4 e göre çok küçük kaldığı için almak istemiyorum sizin tavsiyeleriniz nelerdir

LİMİTİM 2.000 TL

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Karşılaştırman bile büyük hata :) S4 forever...

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Karşılaştırman bile büyük hata :) S4 forever...

Bende böyle düşünüyordum zaten sadece donanımsal özellikleri ios fazla ram yemediği için iphone'de oyunların oynanışı çok akıcı o yüzden bir problem olur mu diye düşünmüştüm

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Bende böyle düşünüyordum zaten sadece donanımsal özellikleri ios fazla ram yemediği için iphone'de oyunların oynanışı çok akıcı o yüzden bir problem olur mu diye düşünmüştüm

hocam 2 gb rm benim pc bile yok :D bende de note 2 var dün ıronman 3 indirdim 700 küsür mb çatır çatır oynuyorum + ücretsiz uygulama çok + samsung Türkiye'ye önem veriyor... Pazarını korumak için müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor...

Apple dediğin tamamen marka çılgınlığı ama artık herkesin elinde apple var... yarım elmanın hiç bir değeri yok :D

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hocam 2 gb rm benim pc bile yok :D bende de note 2 var dün ıronman 3 indirdim 700 küsür mb çatır çatır oynuyorum + ücretsiz uygulama çok + samsung Türkiye'ye önem veriyor... Pazarını korumak için müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor...

Apple dediğin tamamen marka çılgınlığı ama artık herkesin elinde apple var... yarım elmanın hiç bir değeri yok :D

Mükemmelsin dostum :) Söyleyemediklerimi dile getirdin bende bunu merak ediyordum zaten çok teşekkür ederim

GALAXY S4 :) FOREVER

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Mükemmelsin dostum :) Söyleyemediklerimi dile getirdin bende bunu merak ediyordum zaten çok teşekkür ederim

GALAXY S4 :) FOREVER

Ben note 2 bir ay önce aldım... Alırken s3 mü note 2 diye kararsız kalmıştım apple aklımda bile yoktu :D Valla samsung beyaz eşya işi de yapıyor Türkiye'de mantıklı olan şeyleri söyledim örn; htc ve sony de android kullanıyor ama samsung gibi güncelleme vermiyorlar... Oyun seven birisin 5 inç ekran iyi gider :D

mstdrsn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2.000TL limitin var ise ve S4 alırsan bence hüsrana uğrarsın. Sana tek tavsiyem bir Turkcell bayiinde falan HTC One'ı eline al, tutuşuna bak, ses kalitesine bak, kamerasına bak, arayüzüne bak, aşık olmazsan ben buradayım. ;) PlastikVsAlüminyum

clapton

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hedi gel şunu 2099 yapalım da 32 gb s4 al... 16 gb sorun olabilir malum 8 gb cihaz kendi doldurmuş...

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
iphone5te ram yatmiyorsa iphone 3gsçiler intihar etmeli böyle hurafelere inanmayın iphone5 en az 3 sene seni iosta götürür.

dkmn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İphone kullananlara marka çılgınlığı hava atma peşinde olarak adlandıran insanları anlayamıyorum dünyanın en fazla satan telefonu sizce sadece marka tutkusu yüzündenmi satıyor çok dar düşünüyorsunuz önce bi alın elinize bi kullanın kıyaslayın ondan sonra iphone böyledir şöyledir diyin bende iphone kullanmadan önce anroid sevdalısıydım iphone markadan dolayı bukadar satıyor diye düşünüyordum ama durum öyle değilmiş siz yılda 50 milyon iphonu sadece marka sevdası gösteriş merakı için satamazsınız. Önerime gelirsem iphone 5s cıkana kadar htc one

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
iPhone 5 al derim vallahi bak pişman olursun en iyi mobil stabil işletim sistemi iOS uygulamalar ilk önce iOs'a çıkıyor ve en kaliteli iOs'a çıkıyor

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
Ben donanımdan çok yazılımı ve güncellemeleri önemli görüyorum, tabiki donanımda önemlidir. Bence iPhone 5 alman daha mantıklı uygulama geçişlerinde ve açılış hızlarında baya fark var. Arkadaşımda zamanında iphone ile s3 arasında kalmıştı. S3 aldı ve pişman oldu kilit ekranında donma yaşıyor. Üstünden kaç sene geçerse geçsin firmware sistem yazılımı konusunda apple çok başarılı. Son birşey daha cihazı kullanmadan denemeden yorum yapanları hiç anlayamıyorum.

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hedi gel şunu 2099 yapalım da 32 gb s4 al... 16 gb sorun olabilir malum 8 gb cihaz kendi doldurmuş...

32 GB S4 Zonguldak'da yok tahminimce çünkü sorduğumda sadece 16 GB S4 vardı beklemeyi sevmeyen bir insan olduğum için hemen almak istiyorum peki sd kartla 16 gb hafızayı yükseltemiyormuyuz ?
Hafızanın yükseltilebilir olduğuna dair bir fikrim yok sizlere danışıyorum arkadaşlar

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İphone kullananlara marka çılgınlığı hava atma peşinde olarak adlandıran insanları anlayamıyorum dünyanın en fazla satan telefonu sizce sadece marka tutkusu yüzündenmi satıyor çok dar düşünüyorsunuz önce bi alın elinize bi kullanın kıyaslayın ondan sonra iphone böyledir şöyledir diyin bende iphone kullanmadan önce anroid sevdalısıydım iphone markadan dolayı bukadar satıyor diye düşünüyordum ama durum öyle değilmiş siz yılda 50 milyon iphonu sadece marka sevdası gösteriş merakı için satamazsınız. Önerime gelirsem iphone 5s cıkana kadar htc one

Güzel yorumun için sana teşekkür ederim dkmn arkadaşım yalnız şöyle bir sorun var İphone 5 modelini ben komşumdan dolayı kullandım bir kaç gün ama hiç içime yatmadı o yüzden size bir akıl danışayım dedim

tekrar teşekkür ederim

clapton

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
32 gb sadece türkcellde 21 mayıstan itibaren satılacak diye biliyorum şu an ön satışta :) ben de beklemeyi pek sevmem ama 16 denilip de 8 kusür gb olunca işler değişti :) sd karta oyun vs kurulamıyor ne yazık ki :/

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55
Telefon root edilirse, oyunlar sd karta taşınabiliyor sanırım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İphone 4S sonrası şuan elimde Galaxy S4 var, İphone 5 bence daha doğru tercih olurdu. Teknik özellik ekran vs derken S4 aldım tabiki iyi telefon fakat iphone kullanmak çok rahat, eksik kaldığınızda hiçbir nokta yok, hatta fazlası vardır.

Ölü Pixel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sdn okuru elindeki s4 siyah ise iPhone 5ile takas dusunebiliriz

hasankubilay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 5 s4 ün rakibi olamaz şu durumda. bir sonraki iphone'u bekle ondan sonra karar vermelisin bence :mrgreen:

qwerty67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Android zamanla fena kasıyor. iOS ise sanki hergün yenileniyormuş gibi sağlam. Şuan 4S imde 178 uygulama 51 oyun var. JB olunca pahabiçilemez oluyor. Ama ios a konulan kısıtlamalarda tüm heyecanını alıyor tabi :)

panzer67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadasim zonguldakta oturuyorum. S4 bir haftalik 26.05.2013 faturasi mevcut iphone 5 ile takas dusunuyorum. Sonrasindada iphone 5 i sanirim sony xperia z ile takas yapabilirim. S4 un rengi blue Artric tir.
Pil omru bir once 2 ay kullandigim note2 ye gore bir hayli dusuk geldi , ancak hiz ve yeni kontroller (göz ile ve dokunmadan fotograf gecisi , parmak takip etmesi ) cezbedici ve eglenceli ancak tam olarak doyurucu degil , iphone 4 ve 4s telefonlari yaklasik 4 er ay ustuste kullandim aralarinda dusundugum zaman teknolojik ustunluk bulmak cokda mumkun degildi . Ancak bunu note2 ve s4 için soylemek bence mumkun degil hem daha hizli hem stabiltesi ve teknolojisi artmis bu anlamda son gorusum. Ekran renkleri ve ele oturmasi ile guzel basarili bir akilli telefon olmus bunlar tamamen kullanarak paylasmis oldugum kendi goruslerim.iphone 5 i henuz denemedim pil konusunda bir kac sey duydum cok incemeleri okumuyorum , Dusuncelerimi etkilememesi icin.Bence suanda alabilecegin (iphone 5 dedigim gibi kullanmadim) en iyisi , iphone 5 gordum ancak kullaninca kararimi verecegim. İyi gunler dilerim.

Kimisi samsung galaxy s3 yok sayilmis sanacak ancak note 2 kulladigim donemde yaninda 1 tane de galaxys3 üm vardi , o nedenle galaxy s3 u saymadim yanlis anlasilmasin. Ancak suanda s4 e performans ve teknolojik olarak en yakin kullanmis oldugum note2 di . Kriter olarak onu aldim bu nedenle.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
S4 al dostum ben de kararımdan vazgeçtim iPhone alacaktım ama S4 başarmış bu işi

serhat_1379

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Abi limitine (2000tl) gore dunyada alamayacagin tek telefon kriptolu telefon

limitini soylemen komik olmus

S4 TABIKI

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
arkadaş almıştır herhalde bir şeyler neredeyse 1 ay olacak konuyu açalı :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hangi telefonu aldıysan arkadaş hayırlı olsun. bizede burada memnuniyetinle ilgili olumlu olumsuz düşüncelerini paylaş.

joker3232

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsungun en ıyı ozellıgı donanım ve yazılımı ıyı vermelerı bunun harıcınde hc bişeyn başında gelmez telefonlarda , ne bılıyım telefonu elıne aldıgında hc guven vermıo gbi ,geçen gun HTC One ı elıme aldım elıme tam otrdu telefon guven ve kalıte hıssı yaratıo kişide ,fakat HTC de yazılım bakımndan ne kadar alınası bır telefon orası muamma :D,her markanın bi eksık yanı var orası kesın yanı de :), şuanda iph 5 kullanmaktayım stabılıte uygulama uyumlulugu,kamera vs.. on numara, ama iphone 5 alırsan pısman olmassın bunu demekte fayda var

zonta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 AYLIK samsung s4(beyaz) ıphone5(beyaz) ıle takas olur!

2 AYLIK samsung s4(beyaz) ıphone5(beyaz) ıle takas olur!