S
SDN Okuru
SDN Okuru
herkes aynı sorunu yaşamış ama çözüm bulan yok galiba şu yanp sönen samsung logosu ve üç tuşa birden basınca warning vermesini çözebilen oldu mu????
kardeşim s4 kapandı açılmıyor samsung s4 yazısında kalıyor bataryayı çıkardım geri takınca s4 yazısı geliyor ve geri siyah ekrana düşüyor napmam lazım bugun oldu yeni konu aççaktım bu konuyu görünce açmadımSen ses kısmaya basmışsın, ses açma home ve power birlikte basılacak
kardeşim s4 kapandı açılmıyor samsung s4 yazısında kalıyor bataryayı çıkardım geri takınca s4 yazısı geliyor ve geri siyah ekrana düşüyor napmam lazım bugun oldu yeni konu aççaktım bu konuyu görünce açmadımacil yardım et.....
download moda alamıyorum samsung galaxy s4 yazıyor ve kapanıyor tekrar aynısı oluyor. bu durumda odin den kurtarabilirmiyim....download moda alabiliyorsan odin ile firmware flashlayacaksın korkacak bişey yok
download moda alamıyorum samsung galaxy s4 yazıyor ve kapanıyor tekrar aynısı oluyor. bu durumda odin den kurtarabilirmiyim....
kardeş biliyorum onu denedim işte oraya girmiyor zaten girse sonrarasını bende biliyorum galaxy s4 yazıyor sonra elektirk kesiliyor tekrar s4 yazıyor yine elektrik kesiliyor eliktirik kesiliyor dediğim kapanıyor siyah ekran yani o moda girse gerisini hallederim.başka s4 den bataryayla denedim yine aynı oldu telefoncular yazılım çökmüş dedi kimisi 20 tl kimisi 40 tl biride 150 tl istedi bi taneside imei silinir yazılım atınca dedi bizde başka imei atarız ama sıkıntılı olur haberin olsun dedi şuan telefonu kimseye vermedim bende şarjdayken bi an da gitti gün içinde 2 kere açıldı ama 1 dk sürmeden geri gitti donanımsal sorun olsa açılmazdı yazılımsal %90 ama dediğim gibi o moda alınmıyor....1 gün telefonsuz kaldım elimde yedek telefon olsa parçalayacam o kadar sinirlendim garantiside yok olsada rootluydu cihaz zaten... kardeş konuda açmadım sana yazdım diye napmalıyım konu açayım mı foruma yada servise verip paraylamı yaptırıyım telefoncuya versem imei silinirmi.....güç+ses açma+home tuşlarına basacaksın, telefonun ışığı yanınca güçten elini çekip ses açma+home basmaya devam edeceksin, böyle yaptın mı?
o şekilde odin görüyorsa bi dene, olmazsa bilmiyorumkardeş biliyorum onu denedim işte oraya girmiyor zaten girse sonrarasını bende biliyorum galaxy s4 yazıyor sonra elektirk kesiliyor tekrar s4 yazıyor yine elektrik kesiliyor eliktirik kesiliyor dediğim kapanıyor siyah ekran yani o moda girse gerisini hallederim.başka s4 den bataryayla denedim yine aynı oldu telefoncular yazılım çökmüş dedi kimisi 20 tl kimisi 40 tl biride 150 tl istedi bi taneside imei silinir yazılım atınca dedi bizde başka imei atarız ama sıkıntılı olur haberin olsun dedi şuan telefonu kimseye vermedim bende şarjdayken bi an da gitti gün içinde 2 kere açıldı ama 1 dk sürmeden geri gitti donanımsal sorun olsa açılmazdı yazılımsal %90 ama dediğim gibi o moda alınmıyor....1 gün telefonsuz kaldım elimde yedek telefon olsa parçalayacam o kadar sinirlendim garantiside yok olsada rootluydu cihaz zaten... kardeş konuda açmadım sana yazdım diye napmalıyım konu açayım mı foruma yada servise verip paraylamı yaptırıyım telefoncuya versem imei silinirmi.....