Galaxy S4 5.0.1 Güncellemesi Tanıtım Videolarından Farklı!!

umutturkoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere Galaxy S4 cihazlara Rusya da 5.0.1 güncellemesi verildi. Güncellemeyi kendi cihazıma kurdum herşey çok güzel ancak bi ayrıntı dikkatimi çekti. Sammobile tanıtım videolarındaki özellikler yeni gelen güncelleştirmede yok. Kırpılmış bir güncelleştirme dağıtılmış.

Örneğin;

1- Telefonun kilit açma efektleri bildiğimiz klasik ışık ve dalga efekti olarak bırakılmış. Oysaki Sammobile videolarında Galaxy S5 ile gelen bir efekt vardı.
2- Telefondaki sensörlerden olan göz algılama özelliği yazılımsal olarak telefondan kaldırılmış. Artık tarayıcılarda göz takibi yapmıyor telefon. Sammobile videolarında bu özellik açıktı.
3- Ayarlar menüsü yatay geçişlere aktif değil. Sammobile tanıtımı yaparken özellikle ayarlara girmiş ve bu özelliği tanıtmıştı.
4- Telefon artık sessize alınmıyor. 2 seçenek verilmiş Titreşim - Sesli. Sammobile videolarında da ortak olan tek nokta bu özellik. Çünkü tanıtımlardaki telefon titreşim ayarında tanıtılmış.

Şimdilik fark ettiklerim bunlar ama sizinde fark ettikleriniz varsa konu altına yazabilirsiniz :thumbup:

Birkaç ekran görüntüsünü sizinle paylaşayım.

md4z22.png

GEPkmy.png

Ebrq2n.png

Karşılaştırma amaçlı Sammobile videosunu da buradan izleyebilirsiniz.

NOT: Fotolar büyük olduğu için yorumları alıntı yapmadan yapmanız forum temizliği açısından iyi olacaktır. İyi Forumlar...:thumbup1:

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Şu hepsi kalin yapmamayı öğrenin artık yeter ya

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
bence tam rom değil o yüzden böyle kardeş ben türkiye romunu beklicem 4.4.2 de şuanlık iyi ama yeni arayüz çok daha iyi tabi.... genel performans nasıl 4.4.2 ye göre yada şarj nasıl gidiyor daha mı iyi dahamı kötü...

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Belki Rusyadakiler gözünü kullanamıyor.[emoji1]