Galaxy S3 Sarja Takınca S Voice Açılıyor ???

Bzhryrtrabzon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MERHABALAR...
Yaklaşık 2 senedir S3 kullanıyorum ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım... Telefonun şarjı bitiyordu şarja takıyım dedim taktığımda şarj sesi yerine s voicenin sesi geldi ve 1 2 sn liğine şarj oluyor dedi tekrar s voiceyi açtı biraz bekliyim dedim telefonu kapat dedim kendiliğinden kapanıp açıldı ? bir süre sonra tekrar şarja taktım yine aynısı oldu sürekli s voiceyi açıyor kapatıyor ancak şarj olmuyor :( Biraz araştırdım böyle sorunla karşılaşan yok ancak benzer sorunlar var çoğunda güncellemelerden kaynaklı denmiş yakın zamanda güncelleme yüklemedim... Ne yapmam gerekli bir bilgisi olan varmı ?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
S voice devre disi birak dene bir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hacı telefonun oksitlenmiş veya su almış sarj yerinden, bendede aynı problem oldu komple dagıttım teli elektronik devre temizleme spreyleri var sarj yerini onla temizle hemen kurur oksit varsa yumusak bir ufak fırca yardımıyla temizle. (tras makinesi fırçası uygun)

Bzhryrtrabzon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hacı telefonun oksitlenmiş veya su almış sarj yerinden, bendede aynı problem oldu komple dagıttım teli elektronik devre temizleme spreyleri var sarj yerini onla temizle hemen kurur oksit varsa yumusak bir ufak fırca yardımıyla temizle. (tras makinesi fırçası uygun)

Evet dediğin gibi sarj aletinde oksitlenme meydana gelmiş baska sarj aletiyle denedim sarj oldu ancak % 58 de kaldı :? Çıkartıp tekrar taktım sarj olmaya devam etti telefonun sarj yerinide biraz temizledim şimdi sarjdan yana sorun yok ancak :)
Telefon cebimdeyken bu s voice yine açılıyor bu canımı çok sıktı şimdi sarj yerinin üstünden s voice açıldığı için bu oksitlenmeden kaynaklı bir sorun mu oldu acaba ?

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Evet dediğin gibi sarj aletinde oksitlenme meydana gelmiş baska sarj aletiyle denedim sarj oldu ancak % 58 de kaldı :? Çıkartıp tekrar taktım sarj olmaya devam etti telefonun sarj yerinide biraz temizledim şimdi sarjdan yana sorun yok ancak :)
Telefon cebimdeyken bu s voice yine açılıyor bu canımı çok sıktı şimdi sarj yerinin üstünden s voice açıldığı için bu oksitlenmeden kaynaklı bir sorun mu oldu acaba ?
ayarlara gir uygulmalara gir ordan tümüne gel ordan s voice yi bul ve devre dışı bırak o zaman açılmaz bu işlmelri tekrar yaptıgında s voice devreye girecektir..

Bzhryrtrabzon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar meşgul ediyorum sizleri ama telefon heralde garantilik... gece yarısı kendiliğinden (şarja takılı değilken) svoiceyi sürekli açıp kapattı düşünün o kadar sık yaptıki sesinden uykudan uyandım telefonu kapatıyım dedim kapattım biraz sonra kendiliğinden acıldı virüs taraması yaptırdım virüs bulamadı tek çare garantiye yollamak kaldı :(

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
MERHABALAR...
Yaklaşık 2 senedir S3 kullanıyorum ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım... Telefonun şarjı bitiyordu şarja takıyım dedim taktığımda şarj sesi yerine s voicenin sesi geldi ve 1 2 sn liğine şarj oluyor dedi tekrar s voiceyi açtı biraz bekliyim dedim telefonu kapat dedim kendiliğinden kapanıp açıldı ? bir süre sonra tekrar şarja taktım yine aynısı oldu sürekli s voiceyi açıyor kapatıyor ancak şarj olmuyor :( Biraz araştırdım böyle sorunla karşılaşan yok ancak benzer sorunlar var çoğunda güncellemelerden kaynaklı denmiş yakın zamanda güncelleme yüklemedim... Ne yapmam gerekli bir bilgisi olan varmı ?
fabrika ayarlarına geri yükle telefonu yazılımsal bir hata

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
MERHABALAR...

Yazılımsal olabilir aynı problem bende de vardı ama şarj olurken değildi,durduk yere mesaj yazarken oyun oynarken S Voice açıyordu kapatıyordu değişik değişik sesler çıkıyordu,Dock bağlıyordu masa saatini açıyordu vb. vb. format attım şu an sorun yok bu konuyla ilgili.

Bzhryrtrabzon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
büyük olasılık yazılımsal gözüküyor s voiceyi kendim çalıştırmak istiyorum otomatik kapatıyor son olarak format atacam

Bzhryrtrabzon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu fabrika ayarlarına geri yukledim ancak halen aynı sorun devam ediyor...

Bzhryrtrabzon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teknik servisi aradım sorunu anlattım s voiceyi ve telefonu güncelleştirin düzelir dedi bir alakası varmı ? + herhangi bir güncelleme gözükmüyor ?

Bzhryrtrabzon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[video=youtube;WpsTYHOqV_c]http://www.youtube.com/watch?v=WpsTYHOqV_c[/video] Videosunu Çektim Belki Daha Açıklayıcı olur...

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[video=youtube;WpsTYHOqV_c]http://www.youtube.com/watch?v=WpsTYHOqV_c[/video] Videosunu Çektim Belki Daha Açıklayıcı olur...

Sürüş modu+S voice+Masa saatini açıyordu bende,sende tek masa saati açılmıyor,formattan sonra düzeldi benimki bir dene derim.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
sürüş modu kapalıyken de yapıyor mu aynısını. yoksa sürüş modu açık diye mi böyle yapıyor acaba

Bzhryrtrabzon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hepsini kendisi açıyor...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yani ben sadece telefonu acıyorum bırakıyorum diğer modları uygulamaları kendisi açıp kapatıyor :(

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2 defa format attım 1 inde fabrika ayarlarına geri yüklettim 1 inde home+ güç + ses tuşuyla attım yine aynı :(

O zaman tek çare telefonu değiştireceksin kardeşim :/ Benimde kesin başıma gelmeye devam eder ya Samsung işte ne bekliyorsun,kırılmaz(!) arka kapak var ya hani,kırılmadık yeri kalmadı :) (Sadece 1 örnek yazmaktan bıktım artık :D )

Bzhryrtrabzon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sorun halen devam ediyor:( bir çözüm yolu bilen yokmu ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 te aynı sorunla ben de karşılaştım. bugün garantiye götürcem..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 yeni aldım şarj ediyordu ama simdi aynı sorunlar bendede var. sürüş moduna saniyede 2defa geçmesi şarj olmaması yuvaya takıldı hatası svoice acılması :S
aldığımda ota güncelledi ama bilemiyorum neden bu sorun fab ayarlarına geri dönecem bugün olursa yazarım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz bnde s2 var iki kere format attım düzelmedi servise yolladım yeni geldi ama hala düzelmemiş fabrika ayarlarına geri dön dedim ama hala voice talkı masaüstü saati sürekli açıyor telefona dokunamıyorum bile sarjda olmuyor ne yapmam gerek bi fikri olan varmı yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiiden tesekür ederim...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar elektirikli süpürgeyi açın ve sokete dayayın bütün pislikleri çekiyor vee sorun ortadan kalkıyor :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı şey benim de bugün başıma geldi. Şarjdayken sürüş modu açılıp kapanıyor sürekli. Ne yapacağım anlamadım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba bendede aynı şey oldu bilgisayarcıya götürdüm hiç bir ücret almadan yaptılar benimkide s3 içini iğne ile temiş.zlediler şarj yerini daha sonra sprey sıkıp dişfırçasıyla temizlediler ve çalışıyor üzülme birşey olmaz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba ,
S2 bugün hızlı bir şekilde şarjı bitirdi.Şarj olmuyor ve bitene kadar kendini açıp kapadı telefon,bu arada S voice ile masa üstü saat açılıp kapandı sürekli.Telefonu kapatıyorum ,kendi kendine açılıyor.
İçinden çıkamadım.Bilgisi olan paylaşabilir mi?

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
S voiceyi devre disi birak s3 minim kulaklik takilinca s voiceyi aciyodu