Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu tamamen asparagas... Apple tarafından yaptırılmış karalama kampanyasının ürünü... Galaxy SIII satışlarını baltalamak için yaptırılmış sahte senaryo ürünü haber...
Araba hidroelektrik santraline bağlıymış galiba takınca elinde patlamış.
Şakayı geçte Apple ajanları yine iş başında Samsung Galaxy S III'ün satışını engelliyemeyince Apple, Ajanlarına bırakmış işi.
ya o kadar saçma yorumlar yapılmış ki fanlık burada da devreye girmiş arkadaş elektronik alettir olabilir lakin ben elektrik düzeneğinde bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. O kadar yoğun kullanıyorum cihazda ne ısınma ne de başka bir sorun var çünkü ısınsa sıcak hava şarz ve yoğun kullanımdan dolayı olabilir diyeceğim ama dediğim gibi ısınma sorunu yok alette ya elektrik düzeneğinde ya da kullanılan aksesuarda bir sıkıntı vardı bence o kadar arge yatırımı var herhalde adamlar her türlü ihtimali göz önünde bulundurmuşlardır
İphonelerin araç sarjıyla sarj edililirken bir takım sorunlar yaratığını duymuştum arkdaşlarımdan belki onu ima ediyorlardır bizde olan sizdede oluyor gibi
Kadının elinde patlayan iPhone'a gelince inanırsınız. Samsung Galaxy S3 patlasın bilmem doğru mudur yok şöyle midir yok böyle midir. Her telefonun başına gelebilecek şeyler bunlar. Bir mikrodalga kadar radyasyon yayan ve 3G yi açınca ocak gibi ısınan telefonlardan patlamamasını beklemek biraz tuhaf olabilir.
yıl 2014 bu telefonlar hala ısınıyor şarj tutmuyor bazılarıda sinyal gidip sonrasında telefon açıp kapatmadan yeniden çekmiyor, samsungun çoğunda bu olaylar çıkmaya başladı.
Samsung galaxy s3'u bir sene kullandim sonra sattim. Telefon cok iyiydi. Kamera sensoru de kaliteliydi. Sarj tutmama, hat cekmeme gibi problem hic yasamadim. Turkiye'ye gonderilen partilerde bir sorun olabilir. Note 3 snapdragon modelini de kullandim. En son cyanogen mod kurdum o sekilde kullandim. Bu telefonda da hicbir problem yasamadim.