Galaxy s3 şarj olmuyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsun S3 modelinde telefonun 6 aylık kullanımından sonra şarj problemi oluşuyor. Benim üçüncü şarj cihazım. 10 saatte şarj olmaya başladı. Sorun telefonda...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selamun aleykum arkadaslar benimde söyle proplemim var s3 minide telefon sarjda degilken sarj ediyo gorunuyor takiyorum bu seferde sarj etmiyor sonra telefonu bataryasini cikarip taktiktan sonra sarja takinca sarj ediyor geri cekiyorum bu sefer hala sarj ediyor gorunuyorum nedir bunun sorunu cözumu nedir yardimci olursaniz sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hayır bazılarında oluyor bazıları hala mükemmel şekilde çalışıyor tavsiye ederim bu arada telefonu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende general mobile discovery var benimkide aynı sorunu yapıyor telefon açıkken şarj olmuyor ama kapalıyken oluyor garantiye yolladım hala aynı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler aynı sorun bendede var benim telefonum evdeki prizlere takınca şarj olmuyor iş yerindeki prizlere takınca oluyor nedendir anlamadm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben de buradaki birçok arkadaşın dediği gibi diş fırçası ile temizledim sorunum halloldu, sağolsunlar :thumbup: Şu 5 amperlik şarj cihazı da ilgimi çekti , almayı düşünüyorum.. Samsungun orjinal şarj aleti var 5 amperlik, sizce hangisini almalıyım yan sanayi mi? buradaki arkadaşlardan birisi ataba 2 usb çıkışlı 5 amper şarj aletini şiddetle tavsiye etmiş.. samsungun şarj cihazları sorunlu olduğu söylentileri yaygın olduğu için sormak istedim.. neyse tekrar sağolun diş fırçası yöntemi için.. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar Garantili Telefonsa Garantiye yollayın Şarj yerınde temassızlık var deyın eger
garantisi yoksa tornavida ile içini acıyosunuz (devrelı yer ) :D Telefonu Komple Sokup takıyosunuz ve sorun halloluyor hla olmazsa actıgınızda ayarlar<pil orda Şarj Oluyor (AC) Diyor ise sorun gıttı eger Sarj Oluyor (USB ) Yazıyor ıse cok yavas sarj olr yenı bır usb kablosu ıle dene

zined7

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Aynen öyle, sorunu telefonda aramayın. Ben istanbul bilişimden almıştım. Bana beyaz telefonun içerisinden siyah sarj aleti çıktı.

2 ay sonra şarj sorunu oldu. Sarj aletini yolladım değiştirdiler. Yine siyah geldi(ambalajsız) neyse dedim sorun çözüldü diye derken bu sefer 3 ay sonra aynı sorun olunca aradım istanbul bilişim i siz bana replika sarj aleti verdiniz ikidir bozuluyor hukuki işlem başlatıcam deyince anında kutusunda beyaz orjinal Samsung şarj aleti geldi. 6 aydır sorunsuz kullanıyorum.

Diyeceğim ya kutusunda yeni şarj aletiyle değişim talep edin ya da 90 TL ye kıyıp alın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben güncelleme yaptım şuan 4.1.2 sürümü yüklü telefonda ama hala şarj olmuyor aksine telefon şarjdayken hızla şarjı azalıyor iphone 4 şarj başlığıyla denedim 3 gün düzgün şarj etti ama bugün yine aynı sorunu yaşadım napıcam bilmiyorum pişman olum s3 aldığıma :s

zined7

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben güncelleme yaptım şuan 4.1.2 sürümü yüklü telefonda ama hala şarj olmuyor aksine telefon şarjdayken hızla şarjı azalıyor iphone 4 şarj başlığıyla denedim 3 gün düzgün şarj etti ama bugün yine aynı sorunu yaşadım napıcam bilmiyorum pişman olum s3 aldığıma :s

Her zaman orjinal şarj aleti kullanın, eğer orjinal şarj aleti sorunluysa satın aldığınız yerden talep edin.

Ben de blackberry şarj aletinle denediğimde şarj olurken(!) telefonun pili azalıyordu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonuzun fw sini bulup multiloaderle yükleyin usb kablo driverini pc kuurn kies ,torrent,antivirüs tarzı programlar kapalı olsun kasmayacak bi bilgisayar kullanın her ihtimale karşı leptop kullanın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sarj sorunu olan bır cok kısı var admınler ıse yok telefonu root layın yok rom yukleyın duzelır dıye atıp tutuyorlar sarj sorunu bunlarla alakasız telefonunuza hıc tamır ıslemı yazılım yukleyıp bozmayın sorunu sıze cevaplayacagım tesekkurde ıstemıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 var bende.şarj olmuyor 3-4 tane şarj aleti denedim ama şarj olmadı bir türlü.yaklaşık 1 haftadır da telefon açılmıyor. telefon kaçak olduğu için güncelleme olmuyo. ne yapabilirim şarj olması için? lütfen yardım edin!!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
evdeki elektrik sistemi eksikse çok fazla dalgalı akım oluşur ve bu aletlerin şarj devresi kendini korumak için girişi kapatır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorunu bende yaşıyordum. telefonu açık halde şarj edemiyordum dolmuyordu. kapalı haldeykende 8-10 saatte ancak %100 oluyordu. şarj aletinden, pirizden, bataryadan kaynaklandığını düşünüyordum ama hiç birisi değildi. Son olarak denildiği gibi kürdan yardımıyla şarj portunu temizledim içinden öbekleşmiş pislik çıktı. Bu ihtimali değerlendirin derim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çıldırmak üzereyim bende. 3 tane orjinal şarj aleti var ama almıyor. Kuzenim s4 kullanıyor. onun şarj aletine taktım ve şarjdayken telefon uğraştım 1 kaç dakika ondanda almamaya başladı. Gece şarja takıyorum sabah uyandığım da maksimum 64 oluyor. evdeki bütün prizleride dolaşıyorum. buda çözüm değil. ne yapabilirim. servis hiçbir yaptırım sağlamayacak biliyorum. 20 iş gününü dolduracak ve yazılım güncelleyip gönderecek. çünkü böyle bir özel şirkette çalıştım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar soketın ıcınde bulunan pınlerı kazıyın duz tornavıda yada bıcak yardımıyla galıba zabanla tozdan vs ıslevını yıtırıyor denedım oluyo ama guzelce uapın 2 pını yapıpta 2 sı olmazsa prızden sarj ederken ysb ıle sarj edıyomus gıbı gorur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar telefon ile şarj cihazı arasındaki kabloların ve özellikle telefonun sarj için takılan bölümü tozlanmasından dolayı bu sıkıntı yaşanıyor bütün bağlantı noktalarını üfleyerek yada diş fırcası yardımıyla temizleyip deneyin aynı sorun benim telefonumdada vardı bu şekilde cözdüm tonlandığından dolayı girişler tam işlevini yapmıyomuş servise götürmeyi düşünmeden önce bide bu yolu deneyin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
olmuyo ben kaç defa denedim çıldırmak üzereyim belki o iişlemi 10 kere denedim lüütfen yardım edinn

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar denemediğim şey kalmadı neler yaptım note 3 ü alalı daha 2 ay oldu ama beni çıldırttı sabahtan beri uğraşıyorum şarj almıyordu hiç bir şekilde ne pcden ne şarj aletinden şarj oldu burdaki her şeyi denedim olmadı ama güç tasarrufu moduna alınca normal şarj olmaya başladı burda herkes s3 ün 4.1 sürümü güncellemesinden dert yanmış bizde 4.4 kit kat varda noluyor aynı sorunu yaşıyoruz....Bana kalırsa bunların hepsi geçiçi çözümler telefonunuzu garantiye götürüp yaptırın şahsen bende öyle yapacağım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung galaxy s3 cihazımı 1 yıldır kullanıyorum ve sorun bugün başladı prize taktığımda şarj olmuyor usb ile şarj oluyor başka şarj aletleri denedim 5 dakika şarj ediyor sonra şarj etmeyi bırakıyor usb ile bilgisayardan şarj edip kullanıyorum inşallah sorun çözülür

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 şarj sorunu ne yaptıysam olmadı galax wonder tlf nunun şarj cihazı travel adaptör yazıyor üstünde bunun 1 saatte şarj oluyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 mini var bende sürekli şarjı bitiyordu dayanmıyordu mesela %50 sarjdayken gece uygulamaları wifi yi kapatıyordum sabah %20 ye düşüyordu neyse işte son 3 gündür açılmamaya başladı şardayken oluyo gibi gösteriyodu ama düşüyor dolmuyoo ben batarya aldım ama işe yaramadı hala dolmuyo napıcağımı biliyormusunuzz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şarj oluyor gözüküyor olmuyor, bazen %100 oluyor ama hangi sebeble oluyor anlamadım...
-bataryayı test ettim sorun yok, başka telefonda şarj oluyor,
-formatladım olmadı,
-farklı şarj aletlerinde denedim olmadı
-diş fırçasıyla temizlemeyi birde ben deneyim bakalım ne olacak ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kesin çözüm veriyorum :

USB siz adaptör bulun :) sabah kalktığımda telefona baktım (note 2) şarj olmamıştı. evde en az 4-5 tane şarj aleti var, hepsini denedim olmadı. aynı şarj aletleri hanımın HTC sini şarj ediyor ama benim telefonu etmiyordu. işe gittim, ofisten arkadaşın USB siz adaptörünü fişe taktım şak şarj oldu. tabi o ana kadar kürdan temizliğidir şudur budur neler denemiştim. şimdi sıkıntı yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ayarlar/sistem/geliştiriciseçenekleri/hataayıklama alanındaki "usb hata ayıklama" kutucuğu işaretliyse boş bırakıp telefonu kapatıp açmanızı tavsiye ediyorum

bunu diyen arkadaş allah senden bin kere razi olsun yanimda olsan alnindan öperdim 5 kere root attim bu yüzden dediğin doğru çikti helal olsun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonum şarjdan çıkardıktan sonra da sarj oluyor olarak gösteriyor ve bıdaha sarj olmuyor bunun sebebi ne olabilir ?