Galaxy s3 şarj olmuyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler Bayanlar Sorun Çözülmüştür İyice Okuyun... Sorun tamamiyle 4.1.x sürüm ve üzeri olan cihazlarda ortaya çıkmaya başladı bunun nedeni ise yeni çıkan sürümlerden kaynaklı tamamiyle yazılımsal şöyle açıklıyım galaxy s3 ün 4.1.1 ve 4.1.2 sürümünüyüklediğimiz 4 farklıtelefondada maelsef şarj da özellikle problem oluşmasını önleyecek birçözüm bulunmamakta bu ikisürümdede kernelden kaynklı bug bulunmaktadır(ne kadar samsung kabullenmesede bu sorunu samsungservisarkadaşladakonuştuk o da onay veriyor) kablo değişimi data kablosuyla şarj etmeme ve ya şarj aleti değiştirme telefonu kapalı şarj etme veya adaptörlü(data kablosuz) şarj ünitesi kullanmak ama direk çözüm ics 4.0.4 geri dönme olarak tespit ettik bunu paylaşmak istedim bu tip sorunu olan arkadaşlara duyrulur..4.2.1 beta sürümündede aynı sorun baş göstermekte 4.2.1 final veya 4.2.2 sürümünde sorunun hallolacağını düşünüyorum benim tavsiyem o zaman kadar 4.0.4 kullanmaktan yana...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
!!!!!!!!!!!!!!!!!! HERKES BURAYI DINLESIN !!!!!!!!!!!!!!!
¤¤¤¤¤¤¤¤ ÇÖZÜM BURADA ¤¤¤¤¤¤¤
Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim ben de bir galaxy s3 kullanicisiyim. Telefonuma 4.1.1 güncellemesi geldiginde çok net olarak göremedim ama yavaş şarj olma gibi bir sorunla karsilasmistim. Sorunu anlıyorum. 4.1.1 güncellemesinde bir problem var fakat inanın şu an Yapabileceğiniz Bir Şey yok. Cihazinizin sorunu tamamen yazilim kaynakli olmali. Ancak 4.0 androide donmek sadece cihazı baska bir riske atmaktır. Bunu denemeyin derim. Gelelim Çözüme; ben şu anda bu sorunu aştim ve telefonum normal şarj oluyor. ÇÖZÜM ŞU: Maalesef şu anda sorununuzu cozmek için ne ben bir şey yapabilirim ne de siz. Tek çare sabırlı olmak. 4.1.2 android güncellemesi ile bu sorun çözülmüş ve cihaz normal sarj oluyor. Bu guncelleme sarj sorununu çözmek yanında multi-screen , yeni galeri , üç tahmini samsung klavye gibi note2 de olan özellikleri S3 de getiriyor. Bu güncelleme size de en fazla 1 aya kadar gelir ve sorununuz çözülür. Umarım yardimci olabilmisimdir :) Kolay gelsin...

kardeş telefonu 4.1.2 ye güncelledim ve şarj %4 ken gece 00.00 da şarja taktım ertesi gün sabah saat 09.24 de şarj %97 idi yani şarj olma sorunu 4.1.2 ile çözülmüyor :D

BRuTaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S3 de sarj 4-5 saatte anca doluyor abimin s3ün sarj cihazıyla denedim onla 2-2.5 saatte olurken bende 4-5 saatte oldu telefon daha 10 günlük garantiye yollasam ne talep edebilirim sıfırıyla değişim talep edebilir miyim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar ben bu sorunu sık sık yaşıyorum bu yüzden size bir önerim olacak öncelikle telefonunuzun yedekleyip sonra fabrika ayarlarına geri dönderin sıfırlayın telefonu daha sonra bataryayı çıkarıp tekrar takın ve şarj edin ilk yüklemede uzun sürecek daha sonra 2 dakikada %1 lik artışı göreceksiniz sorun yazılımsal ne yazıkki samsung bu konuda özürlü çıktı iphone sıcak bakmıyordum ama artık sanırım yeni çıkacak bir i phone olursa düşünebilirim.

androchar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bende de aynı sorun vardı telefonu garantiye yolladım 10 gün sonra gelecek neticeyi buraya yazarım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selam, ben iki gündür çıldırdım resmen :lol: bütün app'ları resimleri vs kaldırdım ki doldurdumda mı böyle oldu diye!? -yok! dün bütün gün elime almadım, akşam işten çıkarken %83 doluydu akşam 00:00 de %2 kaldı. gece uyurken taktım sabah uyandım %7 domuş :cursing::cursing: iki gündür uğraşmadığım şey kalmadı. tek yol yeni şarj mı şimdi? :blink:

mt8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ÇÖZÜM : Proplemin nedeni şarj cihazı ve kablosudur. Yeni bir 2.1 amperlik ve 5 Voltluk USB şarj cihazı ve usb kablosu ( veri aktarımına uygun olsun ) alın. Hepsi bu kadar sorununuz çözülmüştür. Bundan sonra vakti olan Samsung firmasını tüketici mahkemesine verebilir. Çünkü şarj cihazı ve kablosu hatalı. Bundan sonra sabahlara kadar şarj olmayan cihazınızın 3 saatte şarj olduğunu görünce bana çok dua edeceksiniz.

ali1792

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ÇÖZÜM : Proplemin nedeni şarj cihazı ve kablosudur. Yeni bir 2.1 amperlik ve 5 Voltluk USB şarj cihazı ve usb kablosu ( veri aktarımına uygun olsun ) alın. Hepsi bu kadar sorununuz çözülmüştür. Bundan sonra vakti olan Samsung firmasını tüketici mahkemesine verebilir. Çünkü şarj cihazı ve kablosu hatalı. Bundan sonra sabahlara kadar şarj olmayan cihazınızın 3 saatte şarj olduğunu görünce bana çok dua edeceksiniz.

Evet arkadaslar bu kronik sorunun cozumu aslinda bu kadar basit sarj kablosunu degistirmek benim ve kuzenimin s3 unde guncelleme sonrasi bu sorun bas gösterdi o blackberry ben de nokia sarjiyla çözdük sorunu

androchar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar sanırım çözümü buldum 4.1.2 güncellemesine bazı hafıza kartlarıyla tanıyamama sıkıntısı var heralde benim 16 gb'lik toshiba exceria hafıza kartım var bugün cihazı hafıza kartını çıkarıp şarja taktım ve normal şarj olmaya başladı şarj olurken hafıza kartını tekrar taktım ve sorun düzeldi artık hafıza kartı da takılı normal şarj oluyor.

ali1792

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaslar bu kronik sorunun cozumu aslinda bu kadar basit sarj kablosunu degistirmek benim ve kuzenimin s3 unde guncelleme sonrasi bu sorun bas gösterdi o blackberry ben de nokia sarjiyla çözdük sorunu

Nokia sarji yazmisim da nokia usb kablosu+adaptor olcak baska seyler canlanmasin milletin kafasinda :-)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sadece aynı samsung aletinin yenisini alıp denesem olmuyor mu? okadar cok yorum okudum ki kafam allak bullak oldu benim bukadar teknik şeye de kafam calısmaz :blushing:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ablamın şarj cihazı ile şarj ettim, 2 saatte 0 dan doldurdu. Benimkisi 7-8 saatte yapıyor. Sorun şarj aletinden kaynaklanıyor. Güncelleme sonrası ne oldu bilmiyorum ama şarj cihazları çalışmaz oldu.

androchar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ablamın şarj cihazı ile şarj ettim, 2 saatte 0 dan doldurdu. Benimkisi 7-8 saatte yapıyor. Sorun şarj aletinden kaynaklanıyor. Güncelleme sonrası ne oldu bilmiyorum ama şarj cihazları çalışmaz oldu.

Ablanla şarj cihazını değiştirip öyle kullan. :D:)

ModernGalaxy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
.............................................................
Burası FARKLI
SUAN sarj % 15 ve telefon acik ve sarj ediliyorken kullaniyorum .
% 11 düştü ..
Hafıza kartinda hakikaten sorunu belirtiyo
Hafıza Kartı cikardim teldfonu resetledim
Suan sarjda ve telefon açık 15 dk oldu % 11 de
................................................................
Arkadaslar yorumu neredeyse hepsini okudum ..
Aynı sorun bndede var

Ve durumu anlıyorum ki samsung sarj aletinde sorun var
Ben gncellemeyle alakası oldugunu düşünmüyorum

Bnm sarjda sorun böyle
Suan sarjim % 0 telefonu aciyrum
Pin grdgm an telefon kapanıyor
Bunun böyle olmaması lazim.

Ablamin sarji aleti hersey ayni volt amper......
Nokia adaptörü ile kablosu /// NOKİA N9
bu sarjdada ayni olayi deniyerek

% 0 iken 1 ..2..3 diye gtti
Ve sorunsuz

Yani nokia n9 usb kablosunu samsung taktim
Degsen bsy yok aynii sorun vsvsvs böle iste

Arkadaslar sizden istediğim
Samsung usb kablosunun telefona takılan kisminin icini çeke blirseniz foto yuda burada paylasirsan iyi olur
İçime kurt düştü orda sorun oldugunu düşünüyorum..
Yoksa usb kablosunda sorun olmazdi

Sadece adaptörde sorun olurdu..

Reaksiyon puanı
2,148
Evet bu olay Samsung'a hiç yakışmadı, şarj aletinde sorun yok ama kablosunda sorun var. Nokia'nın kablosuyla kullanıyorum.

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
priz aşağıda dedin ya bende de öyleydi xperiayı şarja taktım yukarı kaldırınca kablo az aşağı gerilirse etmiyor tam düz konumda ediyordu biraz daha dikkatli kullandım şimdi azaldı.

revanche9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba telefonum samsung galaxy s3 geçen çiçek saksısnın içindeki sular masaya akmış telefonu aldığımda her tarafı ıslaktı kuruttum her hangi sorun yoktu geçen kapadım telefon açılmadı volume kısma + home + power ile açtım şuan şarj olmuyor takıyorum usb ıle pc'ye oldu biraz ve olmuyor şimdi telefonu yeniden başlattım ve açılmıyor pil sembolu çıkıyor boş gösteriyor kapanıyor en son %16 şarj vardı yine aynı şekilde açabiliyorum volume kısma ve home ve power ile ama sonra kapatıp açamıyorum heralde şarj yok diye açılmıyor daha 2 sene garanti var 1 sene oldu ürünü hepsiburada.com'dan aldım ithal hepsiburadaya yollayıp istanbulda bir garanti servisine yolluyolar ne yapmalıyım yarın düzgün kablo alıp doldurmayı denemelimiyim normalde ilk aldığımda güncelleme yapmadan MAKSİMUM 4 saat çok rahat doluyordu şimdi gece bırakıyorum ve sabaha kadar doluyor ne yapıcağımı şaşırdım neyde sorun var acaba boşuna göndermek istemiyorum servise lütfen mantıklı bir yol söyleyin

revanche9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
son olarakta en büyük hatam telefon ıslanınca saç kurutma makinesi ile full ısıda kuruttum şuan açıldı telefon gayet hızlı şarj oluyor diş fırçası ile temizledim şarj giriş yerlerini ama bir faydası oldumu bilmiyorum gayet iyi doluyor tek sıkıntı geç şarj olması oda hepimizin ortak sorunu fabrika ayarlarına geri alıp güncelleme yapmıcam veya yeni güncelleme çıktısa onu yükleyip kurtulayım şu durumdan çünki ilk aldığımda kutudan çıkarttım ve hemen 2 saate %100 oldu şimdi doluyorda yavaş doluyor gece takıyorum öğlen doluyor ne samsungmuş be arkadaş

androchar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sorun yazılımsal sanırım. Garanti varsa adaptörü gönderin. 4.3 güncellemesi ile bu sorun çözülecek sanıyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sorun yazılımsal sanırım. Garanti varsa adaptörü gönderin. 4.3 güncellemesi ile bu sorun çözülecek sanıyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
LÜTFEN OKUYUN ÖNEMLİ

Arkadaşlar benimde aynı sorunum vardı hemde 3 kere yaşadım 3 kere garantiye verdim. En kötü ilkiydi telefon sarj olurken bile yüzde düşüyordu
1. de garanti panelde parça değiştirdi
2. de anakartta parça değiştirdi
3. ise şarj aleti değiştirildi
Şimdi 4. yü bekliyorum çünkü yasal olarak para iadesi talep edebilirim eğer garanti kağıdınız yanınızda ise 5. Maddeyi Okuyun. Yani size tavsiyem kesinlikle uğraşmayın verin garantiye 4 belge toplarsanız paranızı geri alın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsungace telefonum şarj olmuyordu telefondan dediler tamire götürdüm şimdide şarj oluyor çıkarıyorum ama hala şarj oluyor görünüyor açamıyorum bilgisi olan varmı lütfen yardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sanırım benimki daha vahim :confused1: usb kablosu ile de olmuyor prizle de olmuyor açamıyorum da şarjı olmadığı için ne yapacağım bende bilmiyorum hiç bir şekilde şarj da edemiyorum açamıyorum da :mad:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı sorun bende de var malesef.. Batarya da sorun var sanıp yeni bir batarya aldım fakat yine bu sorunla karşılaştım. Büyük ihtimal şarj giriş soketinde bir sorun var. İçini temizlemeyi deneyin yararlı olacaktır

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler bende de s3 var ayni sorunla karşilaştim adaptörü usb kabloyu falan bi temizleyin sonra düzeliyo