Galaxy s3 Root Ettim Ama Market Hâlâ ücretli ?

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dün ilk Android telefonum olan Galaxy s3ü aldım Gece yarısı 4.1.1 Beta sürümünü yükledim ve Ardından Root Ettim Yönetici Fonksiyonları geldi Ancak Market hâlâ ücretli bunun için ekstra bir şey mi yapmam gerek? Yardımlarınızı Bekliyorum Teşekkürler...

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
root yapmakla marketin ücretsiz olacağını nerden çıkardın :)

ayrıca ücretli derken neyi kastettin onu anlamadım çoğu uygulama ücretsiz marketteki

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
hemen hemen her uygulamanın ücretsiz versiyonu vardır. siz hangisinden bahsediyorsunuz

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bana iphone gibi olduğu söylendi jailBreak gibi yani :S

öyle değilmiş Peki Nasıl onun gibi yapabiilirim?

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Çok daha kolay installous dan. İnstallous da çopu link çalışmıyor. Google dan istediğin oyunu abc.apk diye arıtıcaksın indiriceksin çalıştırıcaksın ama antivirüs kullan ne olur ne olmaz.

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok daha kolay installous dan. İnstallous da çopu link çalışmıyor. Google dan istediğin oyunu abc.apk diye arıtıcaksın indiriceksin çalıştırıcaksın ama antivirüs kullan ne olur ne olmaz.

iyiyde ücretliler nasıl olacak

sese5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bak mesela modern combat 3. ücretli ama ben modern combat 3.apk diye aratıyorum indiriyorum telefona atıyorum kuruyorum
şip şak yüklendi. olay bu

root ettikten sonra blackmart alpha felan kullanabilirsin.

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Root'la telefonda daha fazla yetki sağlarsınız isterseniz ROM vs yüklersiniz değiştirebilirsiniz.Ama ücretsiz yazılım kullanmak için internetten apk dosyalarını bulup kurmak lazım.Ama yapmanızı pek önermem.Mali durumunuzda sorun yoksa 0,99 dolarlık uygulamalar için korsan kullanayın diyorum ben.

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ücretlilerde öyle dostum google den kastım google play değil google, yandex hepsi olur farketmez.

haa öyle bende yaparımda uğraştırıcı öyle... :/

Root'la telefonda daha fazla yetki sağlarsınız isterseniz ROM vs yüklersiniz değiştirebilirsiniz.Ama ücretsiz yazılım kullanmak için internetten apk dosyalarını bulup kurmak lazım.Ama yapmanızı pek önermem.Mali durumunuzda sorun yoksa 0,99 dolarlık uygulamalar için korsan kullanayın diyorum ben.

100 tane şey var ben alamam öyle :S