SerdarGokcen
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 3
Samsung JB 4.1.1 Orjinal rom:
Stok hız: 1.4 GHZ
Noldu?

Noldu?
Samsung JB 4.1.1 Orjinal rom:
![]()
![]()
Noldu?
s3 jelybean orjınal rom yayınlandımı ki ? dogruysa kabul ederım ıPhone u 160 Puan geçmis ama gpu tarafından yedıgı farkı jely bean degıl tillahı kapatamaz testte ıPhone 5 27 s3 14 fps alıyo
s3 jelybean orjınal rom yayınlandımı ki ? dogruysa kabul ederım ıPhone u 160 Puan geçmis ama gpu tarafından yedıgı farkı jely bean degıl tillahı kapatamaz testte ıPhone 5 27 s3 14 fps alıyo
http://shiftdelete.net/samsung-galaxy-s3-icin-jelly-bean-cikti-40101.html
3 saattir aktif kullanımım var.
Bu program işlemci test eder. GPU testlerinde antutu da 58- 65 fps alıyorum 1280*720 de ne 14 ünden bahsediyorsun sen.
antutu dan bahsetmıyorum .
Bu testEkranda FPS gösterirken yukarıdaki değerleri veriyor)
4.1.1 betada de 9 binli puan alıyordum tam hatırlamıyorum. Yukarıdaki romda aşağıdaki:
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=dByCdDVXCmQ&feature=player_embedded#!
video yu ac ızle tamamını 1.30 uncu sanıyede yenı bır grafık tesınde ıPhone 5 27 s3 14 fps almayı basarıyor ...
Koca gün dayandım sana ama bu kadar en çok. Fare gibi youtube'da şurda burda test videoları bulup işine geleni de buraya koyarak yapmayacaksınız bu işi. Çok iddialıysan bayılıp 3200TL'yi alıcaksınız bir Iphone5 bir de yanına Galaxy S3 sonra da gelip burada atıp tutucaksın. Haa bunu yapamıyor musun? o zaman lay low kardeş...
Ben S3 kullanıcısı değilim. Galaxy Note kullanıyorum ve ziyadesiyle yetiyor bana. Zaten demek istediğim nokta da orası. Daha sahip bile olmadığımız telefonları horoz dövüşü yapar gibi dövüştürüyoruz. S3'ü olan arkadaşlar gerekli testleri yapıp ortaya koyuyor. Iphone5 de birkaç kişinin eline geçince test edip sonuçları verecektir. Bundan önce bu kadar hararetli bir şekilde neyin derdindesiniz?pasaport kayıtlı bulsam alıcam 3000 tl yede yok ya ınternette var 1 2 yerde ınternetten alısverısede sıcak bakmıyorum s3 un varsa ındırıp bı kac puan aldıgını yazarmısın GLBENCHMARK 2.5.1 HD DE ?