Galaxy s3 ram ve kasma sorunu !

SerdarGokcen

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Samsung JB 4.1.1 Orjinal rom:
r45B1yUK5sHFa1Wi_tkWadwTVO6EEm_Q285GCVs54mE

teyihP27OrRO-uv7ySeZmD2TQGEHEMCRAvs2rvViOIM

Stok hız: 1.4 GHZ

Noldu?

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Samsung JB 4.1.1 Orjinal rom:
r45B1yUK5sHFa1Wi_tkWadwTVO6EEm_Q285GCVs54mE

teyihP27OrRO-uv7ySeZmD2TQGEHEMCRAvs2rvViOIM

Stok hız: 1.4 GHZ

Noldu?

s3 jelybean orjınal rom yayınlandımı ki ? dogruysa kabul ederım ıPhone u 160 Puan geçmis ama gpu tarafından yedıgı farkı jely bean degıl tillahı kapatamaz testte ıPhone 5 27 s3 14 fps alıyo

SerdarGokcen

Asistan
Reaksiyon puanı
3
s3 jelybean orjınal rom yayınlandımı ki ? dogruysa kabul ederım ıPhone u 160 Puan geçmis ama gpu tarafından yedıgı farkı jely bean degıl tillahı kapatamaz testte ıPhone 5 27 s3 14 fps alıyo

http://shiftdelete.net/samsung-galaxy-s3-icin-jelly-bean-cikti-40101.html

3 saattir aktif kullanımım var.

Bu program işlemci test eder. GPU testlerinde antutu da 58- 65 fps alıyorum 1280*720 de ne 14 ünden bahsediyorsun sen.

Bu test:(Ekranda FPS gösterirken yukarıdaki değerleri veriyor)
4.1.1 betada de 9 binli puan alıyordum tam hatırlamıyorum. Yukarıdaki romda aşağıdaki:
GjlJVeESDcg45X0cda1yDJDXcJ2PCF9jBYDqwulYTnw

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4

orjinal rom 22 ekim imzali yayinlandi, bugun itibariyle indirilebilir durumda, bir de su var; bizim yaptigimiz benchmark sonuclari da orjinal jelly bean isletim sistemi ile yapildi, simdi ki jelly bean buglardan kurtulmus, stabil bir isletim sistemi gorunumunde oldugu icin kullanicilar arasinda orjinal versiyon diye aniliyor, yoksa testlerde kullanilan jelly beani baskalari yazmadi yani, google gmail ilk ciktiginda beta ibaresini nasil kullandiysa, samsung da jelly bean isletim sisteminin entegrasyonu sirasinda ilk cikardigi surume test versiyonu dedi ve kullanicilari uyarmak icin kiesk destegini acmadi, yani ilk cikan versiyon da orjinal, son cikan versiyon da orjinal,

Resmi Jelly Bean Download Linki

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Beyler HİÇ OVERCLOCK YAPMADAN sonuç tam olarak 1765 çıktı.

U6uxd.png

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
http://shiftdelete.net/samsung-galaxy-s3-icin-jelly-bean-cikti-40101.html

3 saattir aktif kullanımım var.

Bu program işlemci test eder. GPU testlerinde antutu da 58- 65 fps alıyorum 1280*720 de ne 14 ünden bahsediyorsun sen.

antutu dan bahsetmıyorum .

Bu test:(Ekranda FPS gösterirken yukarıdaki değerleri veriyor)
4.1.1 betada de 9 binli puan alıyordum tam hatırlamıyorum. Yukarıdaki romda aşağıdaki:
GjlJVeESDcg45X0cda1yDJDXcJ2PCF9jBYDqwulYTnw

http://www.youtube.com/watch?v=dByCdDVXCmQ&feature=player_embedded#!

video yu ac ızle tamamını 1.30 uncu sanıyede yenı bır grafık tesınde ıPhone 5 27 s3 14 fps almayı basarıyor ...

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
http://www.youtube.com/watch?v=dByCdDVXCmQ&feature=player_embedded#!

video yu ac ızle tamamını 1.30 uncu sanıyede yenı bır grafık tesınde ıPhone 5 27 s3 14 fps almayı basarıyor ...

Koca gün dayandım sana ama bu kadar en çok. Fare gibi youtube'da şurda burda test videoları bulup işine geleni de buraya koyarak yapmayacaksınız bu işi. Çok iddialıysan bayılıp 3200TL'yi alıcaksınız bir Iphone5 bir de yanına Galaxy S3 sonra da gelip burada atıp tutucaksın. Haa bunu yapamıyor musun? o zaman lay low kardeş...

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Koca gün dayandım sana ama bu kadar en çok. Fare gibi youtube'da şurda burda test videoları bulup işine geleni de buraya koyarak yapmayacaksınız bu işi. Çok iddialıysan bayılıp 3200TL'yi alıcaksınız bir Iphone5 bir de yanına Galaxy S3 sonra da gelip burada atıp tutucaksın. Haa bunu yapamıyor musun? o zaman lay low kardeş...

pasaport kayıtlı bulsam alıcam 3000 tl yede yok ya ınternette var 1 2 yerde ınternetten alısverısede sıcak bakmıyorum s3 un varsa ındırıp bı kac puan aldıgını yazarmısın GLBENCHMARK 2.5.1 HD DE ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dayı iPhone çok az ram yiyor diyorsunuz ?
demesi ayıp ama iPhone'de Widget mevcut mu acaba? :) güldürmeyin beni yaa.

efe24

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben anlamıyorum arkadaş bizim Türkler niye aldıkları bir ürüne b.k sürdürtmek istemez namus davasına döker işi?? araba alır biri bir laf eder dakikalarca kavga eder. telefon alır biri bir laf eder kavga eder. siz mi üretiyorsunuz arkadaş ? bu ürünleri de bu kadar birbirinizi incitiyorsunuz yok 3bin ver 2 bin ver sgs3 de 1800 -2000 arasına satılıyor iphone 5 de kvk -genpa -teleservice olarak veya satıcılar çogalınca o seviyelere düşecek neyin kavgası bu ? Bu arada ip4s kullanıyorum. android hakkında yorum yapamam çünkü 5-10 dk kullandım sadece.

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
pasaport kayıtlı bulsam alıcam 3000 tl yede yok ya ınternette var 1 2 yerde ınternetten alısverısede sıcak bakmıyorum s3 un varsa ındırıp bı kac puan aldıgını yazarmısın GLBENCHMARK 2.5.1 HD DE ?
Ben S3 kullanıcısı değilim. Galaxy Note kullanıyorum ve ziyadesiyle yetiyor bana. Zaten demek istediğim nokta da orası. Daha sahip bile olmadığımız telefonları horoz dövüşü yapar gibi dövüştürüyoruz. S3'ü olan arkadaşlar gerekli testleri yapıp ortaya koyuyor. Iphone5 de birkaç kişinin eline geçince test edip sonuçları verecektir. Bundan önce bu kadar hararetli bir şekilde neyin derdindesiniz?

bulsara

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Adam bir soru soruyor apple cılar gelmiş sidik yarıştırıyor biliyorsan yaz bilmiyorsan bekle biri yazsın oku öğren.

Bu tip ram sıkıntısının en büyük sorunu Toch wiz sayesinde masaüstünde çok fazla widget birikmesidir. Bende de aşırı ram kullanımı vardı ama performansta ciddi bir düşme hissetmiyordum. Yine de bu ram ve pil kullanımının sebebini araştırdığımda karşıma 2 tane önemli etken çıkmıştı biri ekran diğeri hücre askıda.

Ekran sık kullandığın widget lar hariç hepsini sil ve fazlalık masaüstlerini de sil bende 3 tane var mesela 2 tanesini komple sildim. Bir uygulamayı nadir kullanıyorsam tek değil iki dokunuşta uygulamalardan erişebiliyorum. Ama ram de ve pil de inanılmaz rahatlama sunuyor.

Hücre askıda; bu işlem internete sürekli bağlanmaya çalışan programların ram ve pil de yarattığı gereksiz yük. Reklamlı oyunları kaldır. Task killer ile ara sıra girip sürekli kullanmadığın programlar açık ise kapat.

Bunları yaptıktan sonra 4.0.4 ile bile çok rahat kullanabildiğini ve pilinin 2 tam gün çıkardığını göreceksin.

WaylandIZMIR

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Iphone kullanıcıları ve Samsung kullanıcıları, birbirlerini yolda görseler kavga edecek duruma gelmişler. Nedir arkadaşlar burada yaptığınız. Neyi kime neden kanıtlamaya çalışıyorsunuz? Iphone'da iyi telefon S3'te iyi telefon. Kullanın gitsin sakin olun biraz.

ULTIMATE-BENZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eski bir iphone 4 kullanıcısıyım. Galaxy S2 ile androide geçtiğim günden beri full free takılıyorum. İphone'a verdiğim paraya yazıklar olsun. Telefon kötü mü değil. Ama hak etmiyor. S2'nin gölgesi olamaz..

GALAXY S3 KULLANIYORUM şuanda. İnternet tabanlı güncellenen canlı wallpaper + 297 program + 11 mail sürekli aktif çalışan 24 programım mevcut.sürekli wireless ve bluetooth açık.

RAM kullanımı 550-670 mb arasında. Kasma sıfır. henüz son güncellemeyide kurmadım.
pil sürem ortalama 23 saat ile 1 gün 5 saat arasında değişiyor.Yani sabah 8 işe git akşam gel aynı şeyin ertesi günü tekrarı ile 2 günde bir şarj ediyorum.

Bir kişi telefonu kullanamıyor yazı yazıyor diye bütün S3'ler lekeleniyor.
Dün iphonedan S3'e dönen arkadaşım geldi yanıma, telefon titriyor diye. Bulmuş bir yerlerden garip bir tema programı. Telefonun anasını ağlatmış. Sildim telefon düzeldi.

Abuk sabuk her bulduğunuzu yüklemeyin telefonlara.

elyn_noyt

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaş onu bunu bilmem ipone isterse üstünü ne binince uçsun bana özgürlük gerek büyük ekran gerek, itunesle filan ugraşamam alırım s3 ümü bluetooth da kullanırım nfc yide istediyim uygulamayıda yüklerim ipone iyimiş varsın iyi olsun kullanana iyi benim için ipone en başta ekran boyutundan kaybediyor ki kısıtlı olması cabası

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar eşimde 4s var uzun uzun inceledim ve kullandım 5 i bilmem.. bendede s3 var, inanın dönüpte elmaya bakmıyorum bile artık ...S3 harika ve inanın telefona bayıldım ..üzerinde samsung yazdığı içinmi? hayır tabiki , bana neler sunuyor neler sağlıyor ben ona bakarım... parasını fazlasıyla hakeden bir telefon.. rehberin 2 sn gibi bir geç açılması dışında hiçbir eksiğini ( varsın 2 sn geç açılsın) görmedim... kısaca İOS mu Androidmi derseniz. Android derim + S3 derim... gözümün farkına varamayacağı testler sonucunda 7 fps fazla hızlıymış vs benim için önemli değil...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu durum hep aynıdır hep konusulur.... 1 gb ram var telde. 1 gb lık bilgisayarlar piyasada el insaf yani...

şimdi windowsta 8 gb ram var 7 si boş eee boş ram in sana ne faydası var ???

Sen ramin boşluğuna bakmayacaksın telefonun oyunlarda vs de kasıp kasmadığına bakacaksın.

gerisi hikaye

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selam.
Ram sorununu bende yaşıyorum fakat internet üzerinde kısa bi arastırma
sonucu su videoyu buldum umarım işinize yarar.

----http: // www . youtub e .com / watch?v=crBhuYklR5Y (boslukları silin)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yalandan kim ölmüş android için kim diyor 600-700 mb diye iyi araştir öyle yaz boş konuşmak hiç konuşmamakdan iyidir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşim birak widget'ı ya. iPhone 5'te hareketli arka plan,grafik ve ram yiyen widgetlar,4.8'' AMOLED ekran,Gorilla Glass 2 gibi özellikler var mı. iPhone 5'te hareketli animasyonlu arka planlar olsa telefon kaldırmazdı. Hem işlemcisi hem grafik kartı hem de ram'ı. Her türlü Android ve Samsung ortaklığından şaşmam. :D

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Ekranı sorun etmıyorsan Note 2 güzel 2gb ram var Note 3 çıksa bile Note 2 nin tahtı sallanmaz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Iphone 5 i , s3 'ün çakmasiyla kapiştirin
ancak onu geçer (1.4 ghz tek çekirdek ve 512 mb ram 'li)
:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya baya süre geçmiş ama yigot bende bi yorum yapayım o kadar yazılarını okudum :) ios un stabilliğini söyleyip duran arkadaşlar bende şuanda iphone 3gs - 4 - 4s - 5 hepsi mevcut fakat hiç biri s3 mini kadar bile stabil değil iphone madem o kadar stabil neden sıkıştırınca reset atıyor :) madem o kadar stabil neden neden jail break yapınca kendini toplayamıyor ve iphone 5 dahi hafızada yer bırakmıcak hallere kadar kendini kasıyor :=) bilişimdeki diğer arkadaşlarda elinde olduğu için övüyo fakat whats app tan başka bişey kullanamıyoki çoğu yerde 3g cekerse :D ben hepsini test ettim android alcak arkadaşlar gözü kapalı alabilir :=) en son baktılarmı yetişemiyolar s3 e s4 e ekran dokunmatiğinde iphone 1 numara diyip duruyolar :) babalarının fabrikasıymış gibi savunuyorlar :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Samsung galaxy s3 e neden bu kadar çamur atmalar ki telefon kendini gösteriyo appleyi satışta açık ara farkla geçiyo dandik olsa millet almazdı ama iphonede çok güzel bi özellik var hakkını yiyemem wirelesi çok iyi kullanıyo s3 ün az çektiği yerde tam kapasite bağlanabiliyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar galaxy s3 donma sorunu uzun arayışlar sonucunda çözdük eğer cihaz ınızda cıa veya clean master gibi programlar yüklü ise bunları derhal kaldırıp yerine google play stor den anti vürüsü yükleyin şekli windows a benziyor ben yaptım 4 gündür hiçbir şey yok telefonumda düzeldi yani
not : Gereksiz kullanmadiğiniz uygulamalarida kaldirin