Yurtdisindan alma imkanin varsa samsung galaxy s3 lte versiyonundan al.nexus 4 de takilma, kasma olmasi mumkun degil cunku arabirim diye bir sey yok. Sgs3 e nexus tabanli romlar kurulabiliyor. Yani touch wizard arabirimi kullanmak zorunda da degilsin.
İyi de ram 1 gb olduktan sonra başka rom kursak ne yazar hem nexus ta her çeşidi göre rom var ubuntu bile varYurtdisindan alma imkanin varsa samsung galaxy s3 lte versiyonundan al.nexus 4 de takilma, kasma olmasi mumkun degil cunku arabirim diye bir sey yok. Sgs3 e nexus tabanli romlar kurulabiliyor. Yani touch wizard arabirimi kullanmak zorunda da degilsin.
Lte versiyonu 2 gb bellege sahip.
Nexus, değil s3 note 2'den de iyi olarak görüyorum ben.
dostum kendine gelir misin ben bu telefonun dowland hızı cart curt hiçbir problemini görmedim hani s3 lte gibi bir telefonu nexus a tercih etmem.Ekran ve boyut, internal ve external bellek, connectivity, kamera konusunda samsung galaxy s3 lte bir adim ileride. Hepsini bir kenara birak veri download hizina bak. Google teknolojisi bir numara ama bu teknolojiyi lg urettiyse durup dusunmek lazim.
dostum kendine gelir misin ben bu telefonun dowland hızı cart curt hiçbir problemini görmedim hani s3 lte gibi bir telefonu nexus a tercih etmem.
ayrıca s3 lte çift çekirdek quad core sadece normal s3 te var!