Galaxy S3 mü LG Nexus 4 mü?

fertorres

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşar diğer ay telefon alıcam ama kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım??:)

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Butceniz ne kadar? Yeni telefonlari bekleyebilirsiniz belki.. Ikisi arasinda tercihim Nexus 4 olurdu..

$ervante$

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Nexus 4 tabikide şimdi S4 çıkıcak S3 iyice geri planda durucak güncellemeler filan S2' deki gibi gecikecek

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Nexus 4 ezer geçer. Bürçeye göre farklı bir cihaz düşünebilirsiniz. Ben One'a saldırmayı düşünüyorum açıkçası. Elimde Motorola Atrix var. Mecburiyetten aldım denebilir. Servis ücret iadesi yapacaktı uzun süre telefonsuz kalınca gelen parayla hemen alıverdim. Şimdi alıp yıllarca kullanmak istiyorum. Kasasının artık kullanımdan aşındığını ve eskidiğini görmek istiyorum :) O özellikleri de ancak One veriyor. Şimdi alıp 1.2 ghzde kullanırım, 4 Krait 300 her türlü işime yeter 1.2 de. Bir iki yıla 1.7 yi anca görürüm :P

fertorres

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bütçem 1400 filan diğer ay almayı dusunuyorum

fertorres

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sizce sanalreyonum güvenli midir?Ordan almayı düşünüyorum.

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Duydum fakat hic bakmadim bile siteye bilemiyorum da orada fiyati ne kadar?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Biraz arastirdim. Siparis verenlere 2-3 gunr gelmis. Fakat cok ilgisizlermis. Telefonlara cevap veren falan yokmus. Maillere de cok gec cevap veriyorlarmis. Bir de urunler ithalatci garantiliymis..

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Nexus 4 kullaniyorum hiçbir takılma, tökezleme, vs. Yasamadim Android 4.2.2 yüklü orjinal bir aosp arayüzü var çalıştırmadığı oyun yok ve çalıştırmaya devam edecek en az 2.5 yıl kullanılır ben google bu cihaza güncelleme desteğini bitirene kadar(en az 2 yıl sonra) kullanacağım :)

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Yurtdisindan alma imkanin varsa samsung galaxy s3 lte versiyonundan al.nexus 4 de takilma, kasma olmasi mumkun degil cunku arabirim diye bir sey yok. Sgs3 e nexus tabanli romlar kurulabiliyor. Yani touch wizard arabirimi kullanmak zorunda da degilsin.

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Yurtdisindan alma imkanin varsa samsung galaxy s3 lte versiyonundan al.nexus 4 de takilma, kasma olmasi mumkun degil cunku arabirim diye bir sey yok. Sgs3 e nexus tabanli romlar kurulabiliyor. Yani touch wizard arabirimi kullanmak zorunda da degilsin.
İyi de ram 1 gb olduktan sonra başka rom kursak ne yazar hem nexus ta her çeşidi göre rom var ubuntu bile var :)

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Nexus, değil s3 note 2'den de iyi olarak görüyorum ben.

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Nexus, değil s3 note 2'den de iyi olarak görüyorum ben.

Note 2 ye karşılık verenler çok ama verenler yok :) android 5.0 gelecek google ın i/o etkinliğinde ve sadece gelmeyecek bomba gibi düşecek o zaman siz görün yeni nexus 4 ü

DangeRWoLL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nexus 4 derim ama Htc one, xperia z v.s piyasaya girmesini bekle

fertorres

Asistan
Reaksiyon puanı
0
öyle aman aman bir bütcem olmucak htc one ve xperia z zor o yuzden nexus 4 daha guclu duruyoru suan alabılme olanagım, işin kotu yanı da htc sense arayuzunu sevmem ve lg ye telefonda guvenemem ama arkadasında google var bu telefonun

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4

Ekran ve boyut, internal ve external bellek, connectivity, kamera konusunda samsung galaxy s3 lte bir adim ileride. Hepsini bir kenara birak veri download hizina bak. Google teknolojisi bir numara ama bu teknolojiyi lg urettiyse durup dusunmek lazim.

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ekran ve boyut, internal ve external bellek, connectivity, kamera konusunda samsung galaxy s3 lte bir adim ileride. Hepsini bir kenara birak veri download hizina bak. Google teknolojisi bir numara ama bu teknolojiyi lg urettiyse durup dusunmek lazim.
dostum kendine gelir misin ben bu telefonun dowland hızı cart curt hiçbir problemini görmedim hani s3 lte gibi bir telefonu nexus a tercih etmem.
ayrıca s3 lte çift çekirdek quad core sadece normal s3 te var!

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
dostum kendine gelir misin ben bu telefonun dowland hızı cart curt hiçbir problemini görmedim hani s3 lte gibi bir telefonu nexus a tercih etmem.
ayrıca s3 lte çift çekirdek quad core sadece normal s3 te var!

ikisi de derken nexus4 ve sgs3 lte yi kastettim. simdi galaxy s3 lte nin download hizini bir kenara biraktim, galaxy s3 international model olan gt-9300 un indirme hizi 42,2 MBits/s iken nexus4 indirme hizi 21 MBits/s. Sgs3 6 gr. daha hafif, sgs3 un pili cikarilabilirken nexus4 un pili sabittir, sgs3 seri cekim moduna sahiptir, nexus boyle bir ozellige sahip degildir, sgs3 on kamerasi 1.9 mp, nexus ise 1.3 mp,sgs3 manuel beyaz dengeyi ayarlamaya izin verirken nexusda boyle bir ozellik yoktur, sgs3 video isigina sahipken nexus4 de bu ozellik yoktur,sgs3 4,8" ekrana sahipken nexus 4,7" ekrana sahiptir, sgs3 82,94 cm³ ile daha az govde hacmine sahipken nexus'un govde hacmi 110 cm³'tur, sgs3 harici bellek yuvasina sahipken nexusta boyle bir ozellik yoktur, sgs3'un radyosu varken , nexusun radyosu yoktur. Nexus galaxy s3 un bir cok ozelligine ragmen sonradan cikan bir telefon , islemci ve fiyati ile onde olan bir telefon. Kisacasi ikisi de quad core, carpan hizi arasinda az bir fark var, sgs3 touch wizard arabirimine sahip olmasina ragmen nexus4'un vanillali ham jelly bean'ine kafa tutuyor, ham jelly beani sgs3 e kur dene, bak bakalim nexus4 mu sgs3 mu daha hizli.