Galaxy S3 miniden iPhone 6'ya geçmeli miyim?

Berat_38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Selam herkese şuan 2 yıldır s3 mini kullanıyorum telefon çok yavaş ve donuyor kasıyor. İphone 6 almayı düşünüyorum 2000 Tl den fazla veremem. Alırsam 5 sene kullanmayı düşünüyorum. Sizce pişman olurmuyum beni 5 sene götürürmü ?

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Selam herkese şuan 2 yıldır s3 mini kullanıyorum telefon çok yavaş ve donuyor kasıyor. İphone 6 almayı düşünüyorum 2000 Tl den fazla veremem. Alırsam 5 sene kullanmayı düşünüyorum. Sizce pişman olurmuyum beni 5 sene götürürmü ?
S3 miniden sonda olmazsın ama verdiğin paradan sonra olursun ;) 5 sene diyorsun birde aşırı zor

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Android almayı düşünmüyorum. İphone olarak prki başka öneriniz varmı ?
İllaki ıos isterim dersen zaten ekran boyutu senin için sorun olmaz sanırım ıphone se alırsan daha iyi olur en azından donanım olarak daha iyi batarya olarak sıkıntı çekersin ama s3 mini den sonra zor geleceğini sanmıyorum

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bir S3/mini vakası daha
iPhone da iPhone başkası olmaz durumu
Senin o fiyattaki hiç bir iPhone'u 5 sene kullanmanın hiç bir şekilde imkanı yok.
Oneplus 5 var o fiyata al geç düşünme bile

Berat_38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İllaki ıos isterim dersen zaten ekran boyutu senin için sorun olmaz sanırım ıphone se alırsan daha iyi olur en azından donanım olarak daha iyi batarya olarak sıkıntı çekersin ama s3 mini den sonra zor geleceğini sanmıyorum
Iphone 6 ekranı ideal geliyor se ekran olarak sıkıntı çekebilirim :/ ıphone 6s önerirmisiniz ?

TeknoBoss32

Profesör
Reaksiyon puanı
494
o fiyata alınabilecek 2 tane ios var.se ve iphone 6.çok istiyorsanız kazık yemeyi alın.iphone demek iyi telefon demek değildir.burda iphone kötü telefon üretiyor demiyorum.2014 senesi cihazı 2000 tl olur mu?O fiyata iphone 8'le-8 plusla yarışan android telefonlar var.bu arada iphone 6 alıp kasmalardan kurtulmazsanız söyleyeyim dedim.

Berat_38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Iphone 6s önerirmisiniz peki üstüne biraz daha eklesem ?
--- Gönderi Güncellendi ---
Android e pek ısınamadım ıos sade ve basit bir kullanımı olduğu için istiyorum

Berat_38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İphone 6 çıkalı 3 yıl olmuş en fazla 2 yıl snin ihtiyaçlarını karşılar, ne kamerası ne de performansı fiyatındaki hiç bir cihazla baş edemez.Markaya para vermek yerine, daha işlevli bi cihaz tercih etmek en mantıklısı bence.Samsung s7 varken neden iphone6 alınır ki?

S7'nin Ekranı büyük ve pixel yoğunluğu fazla, şarjı daha fazla gider, kamerası çok iyi gece çekimi fark atar ip6 ya, 4gb rami var ip6'nın 1gb hafızasıda ip6nın 2 katı bence faha fazla konuşmaya gerek bile yok s7 sizi rahat rahat 4 yıl götürür.

Android almayı düşünmüyosanız zaten 3 seçeneğiniz var ip6, iphone SE veya ip6s
İphone 6s nasıl önerirmisiniz ?

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Iphone 6 ekranı ideal geliyor se ekran olarak sıkıntı çekebilirim :/ ıphone 6s önerirmisiniz ?
Bana 6s deme de kardeş ne dersen de git istediğin telefonu al 6s miş :mad: işin şakası bir yana apple de uygun fiyatlı güzel ürün diye birşey Yok o yüzden o parayı çöpe atmaderim ben illaki ıos dersen Al saygım sonsuz beklentin yüksek değilse işini görür
@lgsever @Murat Burç @F1kan ne diyorsunuz arkadaşlar bu konuyu

TripAtmisor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10

Berat_38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Peki yılbaşında satıcı mağazalarda 6 nın fiyatı düşermi ?

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
iPhone haricinde cihaz önerisi yapılarak konu dışına çıkıldığı için uyarı yapılarak mesajlar silindi, arkadaşlar lütfen konu dışına çıkmayalım. Forum kuralımız aşağıdaki gibidir.

• Konular doğru bölümlere açılmalı ve gönderilen mesajlar da konu ile uyumlu olmalıdır. Eğer uyumlu değilse, uygun kategoriye, o konuyu anlatacak en iyi başlık seçilerek yazılmalıdır. Konu ile alakası olmayan ve/veya anlamsız olan iletilerin gönderimi yasaktır.
https://forum.shiftdelete.net/threads/forum-kurallari.43630/

İyi forumlar.
iPhone 6'nın fiyatı belki düşebilir. Bütçeni arttırıp farklı iPhone modeli önerisi istersen verebilirim.

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
6 almak kendi ayağına sıkmak gibi bişey bırak 6 yı 6s bile alınmaz artık 7 nin altını asla almayın

Süpürgesiz cadı

Profesör
Reaksiyon puanı
617
Benim arkadaşlar kadar bilgim yok Iphone modellerinide hiç sevmem. Ama abim ilk çıktığı zamandan beri kullanıyo ve hala benim yeni aldığım telefonla takas edelim bide üstüne para ver diyo. :D

Mahmutpaşa

Asistan
Reaksiyon puanı
101
iphone 6 2 sene daha güncelleme alacak
6s alabiliyorsan onu tercih etmelisin
force touch var yanlış hatırlamıyorsam iphone 6 da yoktu galiba
iphone iyidir
hala 5s kullanıyorum normal olarak bataryası bitti değiştirsem herhangi bir sorunu yok ne parmak izinde ne kamerada
defalarca da düşmesine rağmen
uzun süre kullanmak için iphonelar gerçekten iyi bir tercih
tabi amiral gemisi android kullanmadığımı da belirtmek isterim onun dışında kullandığım androidlerden pek memnun kalmadım

Reaksiyon puanı
16,128
çok istiyorsan al ama değişim filan gerekirse serviste sıkıntılı apple da stok sorunu var...

AlicmAtalar

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Bütçeni fazla zorlamaya gerek yok. Yılbaşında indirime girer. S3 mini 'den 6 ya geçince çok rahatlarsın. Eğer telefonun pil bakımlarını doğru yaparsan uzun yıllar dayanır.

Firathwd

Asistan
Reaksiyon puanı
43
2000₺ aşağısına illa İphone alacam dersen SE al. 6s ile aynı mimariye sahip bir tek 3touch yok. Ama tavsiyemi sorarsan Oneplus5 al, ithalatçı garantili p10 al, ithalatçı garantili Mate 10 lite al. Seçenek çok :)
Şuan i6 kullanıcısıyım sormak istediklerin varsa cevaplayabilirim.

gokhangur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Bence SE yani. Çünkü 128 gb i apple nın kendi sitesinde 2700 civarı.
Oyun sevdası benim gibi birebir.
Bende şu an 2 adet 16 gb lık iphone SE var.
Başka telefonda gözüm yok.
6 yı hakikaten boşver..

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
İphone 6 5 sene götürmez

Berat_38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Zaten butcem pek fazla yok en fazla 2000 verebilirim belki 6s yilbasinda indirime girerse alabilirim. Kullanim acisindan androidde zorlaniyorum. Ekran boyutu olarakta 6 nin boyutu ideal ele oturakli bir telefon oldugu icin istiyorum. Siz nedersiniz ?

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
6 hiç iyi değil başka öneri istersen önerelim