Berat_38
Öğrenci
Selam herkese şuan 2 yıldır s3 mini kullanıyorum telefon çok yavaş ve donuyor kasıyor. İphone 6 almayı düşünüyorum 2000 Tl den fazla veremem. Alırsam 5 sene kullanmayı düşünüyorum. Sizce pişman olurmuyum beni 5 sene götürürmü ?
S3 miniden sonda olmazsın ama verdiğin paradan sonra olursunSelam herkese şuan 2 yıldır s3 mini kullanıyorum telefon çok yavaş ve donuyor kasıyor. İphone 6 almayı düşünüyorum 2000 Tl den fazla veremem. Alırsam 5 sene kullanmayı düşünüyorum. Sizce pişman olurmuyum beni 5 sene götürürmü ?
Android almayı düşünmüyorum. İphone olarak prki başka öneriniz varmı ?S3 miniden sonda olmazsın ama verdiğin paradan sonra olursun5 sene diyorsun birde aşırı zor
İllaki ıos isterim dersen zaten ekran boyutu senin için sorun olmaz sanırım ıphone se alırsan daha iyi olur en azından donanım olarak daha iyi batarya olarak sıkıntı çekersin ama s3 mini den sonra zor geleceğini sanmıyorumAndroid almayı düşünmüyorum. İphone olarak prki başka öneriniz varmı ?
Iphone 6 ekranı ideal geliyor se ekran olarak sıkıntı çekebilirim :/ ıphone 6s önerirmisiniz ?İllaki ıos isterim dersen zaten ekran boyutu senin için sorun olmaz sanırım ıphone se alırsan daha iyi olur en azından donanım olarak daha iyi batarya olarak sıkıntı çekersin ama s3 mini den sonra zor geleceğini sanmıyorum
İphone 6s nasıl önerirmisiniz ?İphone 6 çıkalı 3 yıl olmuş en fazla 2 yıl snin ihtiyaçlarını karşılar, ne kamerası ne de performansı fiyatındaki hiç bir cihazla baş edemez.Markaya para vermek yerine, daha işlevli bi cihaz tercih etmek en mantıklısı bence.Samsung s7 varken neden iphone6 alınır ki?
S7'nin Ekranı büyük ve pixel yoğunluğu fazla, şarjı daha fazla gider, kamerası çok iyi gece çekimi fark atar ip6 ya, 4gb rami var ip6'nın 1gb hafızasıda ip6nın 2 katı bence faha fazla konuşmaya gerek bile yok s7 sizi rahat rahat 4 yıl götürür.
--- Gönderi Güncellendi ---
Android almayı düşünmüyosanız zaten 3 seçeneğiniz var ip6, iphone SE veya ip6s
Bana 6s deme de kardeş ne dersen de git istediğin telefonu al 6s mişIphone 6 ekranı ideal geliyor se ekran olarak sıkıntı çekebilirim :/ ıphone 6s önerirmisiniz ?
Android almayı düşünmüyosanız zaten 3 seçeneğiniz var ip6, iphone SE veya ip6sAndroid almayı düşünmüyorum. İphone olarak prki başka öneriniz varmı ?
İlla ios alıcam diyosan tabi ki güzel cihaz 6s ama o parayı{2500tl} haketmiyor malesef, benim gözümde ederi 1700 tl'den fazla değilİphone 6s nasıl önerirmisiniz ?
Peki yılbaşında satıcı mağazalarda 6 nın fiyatı düşermi ?
Benim arkadaşlar kadar bilgim yok Iphone modellerinide hiç sevmem. Ama abim ilk çıktığı zamandan beri kullanıyo ve hala benim yeni aldığım telefonla takas edelim bide üstüne para ver diyo.Selam herkese şuan 2 yıldır s3 mini kullanıyorum telefon çok yavaş ve donuyor kasıyor. İphone 6 almayı düşünüyorum 2000 Tl den fazla veremem. Alırsam 5 sene kullanmayı düşünüyorum. Sizce pişman olurmuyum beni 5 sene götürürmü ?
Bütçeni fazla zorlamaya gerek yok. Yılbaşında indirime girer. S3 mini 'den 6 ya geçince çok rahatlarsın. Eğer telefonun pil bakımlarını doğru yaparsan uzun yıllar dayanır.Selam herkese şuan 2 yıldır s3 mini kullanıyorum telefon çok yavaş ve donuyor kasıyor. İphone 6 almayı düşünüyorum 2000 Tl den fazla veremem. Alırsam 5 sene kullanmayı düşünüyorum. Sizce pişman olurmuyum beni 5 sene götürürmü ?
İphone 6 5 sene götürmezSelam herkese şuan 2 yıldır s3 mini kullanıyorum telefon çok yavaş ve donuyor kasıyor. İphone 6 almayı düşünüyorum 2000 Tl den fazla veremem. Alırsam 5 sene kullanmayı düşünüyorum. Sizce pişman olurmuyum beni 5 sene götürürmü ?
O cihazı önermeyin o cihaz alınacak bir cihaz değilMate 10 lite al.