S
SDN Okuru
SDN Okuru
dostum bilgisayara yükleyince olacak mı şimdi?
ağzın bal yesin emi. halletim sayendearkadaşlar öncelikle iyi günler dileyelim sonrada konuya geçelim..::bilgisayara windows media player 11 yükleyin sonra bilgisayara telefonu takin olacaktir ayni sorun icin 3 ay uğraştim sonunda buldum kesinlikle yöntem budur arkadaslar..
arkadaşlar merhaba benim s3minim vr ekran kilidimi unuttum deneye deneye artık denenmiyor google play hesabımı istiyor ama telefonumda notlarımda kayıtlı kiesle güncelliyim dedim çünkü eski telefonum öyle olduğunda (eskisi sony) sony pc companionla hallettim ama kies telefonumu okumadı başka telefon takınca okuyor yardım edermisiniz teşekkürler
bende donanım değişikliklerini tara yok ama sürüm güncelleştir var benimde zaten kieste yapmak istediğim şey buydu ancak bilgisayara bişeyler olur mu emin olamıyorum teşekkür ederimBULDUM .
PCDE BAŞLAT -denetım masası-aygıt yonetıcısı-taşınabılır aygıtlar-tlfonun ismine sağ tıkla-donanım değişikliklerini tara de ve birkaç dakika beekle hemen bağlanıyor
benim pc samsung s3 miniyi görmüyordu şimdi görüyor aklımı seveyim
BULDUM .
PCDE BAŞLAT -denetım masası-aygıt yonetıcısı-taşınabılır aygıtlar-tlfonun ismine sağ tıkla-donanım değişikliklerini tara de ve birkaç dakika beekle hemen bağlanıyor
benim pc samsung s3 miniyi görmüyordu şimdi görüyor aklımı seveyim