Galaxy S3 Mini PC Görmüyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sıkıntıyı ben cekiyorum önceden görüyodu şimdi görmuyo ve sarj ederkende arada abuk zabuk şeyler oluyo zaten

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benmde aynen oyle sorunum var. sarj oluyor ama bilgisayarımda göremiyorum dediğiniz hepsini yaptım olmadı. sorun nerde olabilr lütfen acil yardıımm.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende media playerin son sürümü var ama pc teli algılamıo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende medıa playerın son surumu oldgugu için 11ı yuklemıyor baglanamıyorum. yardım eder mısınız?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 mini var bende pc ye media player 11 yükledim şimdi pc telefonu görüyor çok teşekkür ederim arkadaşlar:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
BULDUM . :D
PCDE BAŞLAT -denetım masası-aygıt yonetıcısı-taşınabılır aygıtlar-tlfonun ismine sağ tıkla-donanım değişikliklerini tara de ve birkaç dakika beekle hemen bağlanıyor :D
benim pc samsung s3 miniyi görmüyordu şimdi görüyor aklımı seveyim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar dediğiniz herşeyi yaptım 11 i indirdim çalıştır dedim ama bu sürümün daha yenisi pcnizde mevcut dedi
hala olmuyor lütfen acil yardım:wink::wink::wink:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ayarlar-diğer ayarlar-bağ.ve taşınabilir wi-fi alanı oraya girince açık yap usb bağlanıyor var onu işaretle tamamdır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaşlar askerdeyım suan tlfcudan s3 mini aldım fakat ımelı calınmış tlf orgınal oldugu ıcın usb aygıtına baglanıp o şekilde atılıyor mus fakat telefona usb kablosunu bagladığım zamn sarj doluyor fakat pc tlefonu gormuyor yardımcı olursanız sevinirim. ( YILDIRIM )

S

SDN Okuru

SDN Okuru
developer options tan usb debugging seçeneğini kaldırın yeniden başlatın tekrar usb debugging aktif hale getirin ve pc ye takın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
usb hata ayıklamayı kapattıktan sonra telefonu resetledim ve sonuç olarak düzeldi (galaxy ace kullanıcısıyım ve telefon root lu )

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
arkadaşlar öncelikle iyi günler dileyelim sonrada konuya geçelim..::bilgisayara windows media player 11 yükleyin sonra bilgisayara telefonu takin olacaktir ayni sorun icin 3 ay uğraştim sonunda buldum kesinlikle yöntem budur arkadaslar..
ağzın bal yesin emi. halletim sayende

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim s3minim vr ekran kilidimi unuttum deneye deneye artık denenmiyor google play hesabımı istiyor ama telefonumda notlarımda kayıtlı kiesle güncelliyim dedim çünkü eski telefonum öyle olduğunda (eskisi sony) sony pc companionla hallettim ama kies telefonumu okumadı başka telefon takınca okuyor yardım edermisiniz teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar merhaba benim s3minim vr ekran kilidimi unuttum deneye deneye artık denenmiyor google play hesabımı istiyor ama telefonumda notlarımda kayıtlı kiesle güncelliyim dedim çünkü eski telefonum öyle olduğunda (eskisi sony) sony pc companionla hallettim ama kies telefonumu okumadı başka telefon takınca okuyor yardım edermisiniz teşekkürler

bu arada windows media player 12 yüklü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
PCDE BAŞLAT -denetım masası-aygıt yonetıcısı-taşınabılır aygıtlar-tlfonun ismine sağ tıkla-donanım değişikliklerini tara de ve birkaç dakika beekle hemen bağlanıyor :D
bende donanım değişikliklerini tara yok ama sürüm güncelleştir var benimde zaten kieste yapmak istediğim şey buydu ancak bilgisayara bişeyler olur mu emin olamıyorum teşekkür ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru

Başlat-Denetim Masası- Aygıt ve Yazıcıları Görüntüle- telefonun ismine sağ tıklayıp Dosyalara Gözat dedim oldu...teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
media player 11 i yüklemiyor. eski sürümler yüklenemiyor diyo ne yapmalıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya kardeşlikler lütfen yardiim pc arj ediyo lakin teli okumuyoo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
olum 200 tle diyor yüklemeye dalga mı geçiyon ?
,

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim samsung usb driver for mobile indir(not win8 kullanıosan soğuk su iç :D)pcye ve telefona reset at hafıza kartı takılı olsun :D tamamdır..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya benim galaksi2 var bilgisayara ye bağlayamıyorum.:crying: yardım edermisiniz?