Galaxy S3 Mini PC Görmüyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşim aynı sorun benim telefonumda da vardı servise götürdüm batarya değişicek dediler ve içindekileri pc ye aktarın dediler ama ben onun yerine gittim orjinal batarya aldım ve taktım oldu :clap:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar benim telefonum çevrimdışı gözüküyor bağlıyamıyorum ne yapmalıyım?:huh:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Daha önceden oluyodu artık olmuyor birader diyen arkadaşlarımadır bu cevabım... Kardeşlerim abilerim ve ablalarım orjinal samsungun şarj aletlerınde data geçişi vardır ama dışardan aldıgınız aletlerin bazılarında bu mevcut degıldır orjinal varsa onunla yapın he yok kardeşim bende orjinal kayboldu bozuldu kırıdlı cart curt meselesi var ise gidip bir yerden bulmanız gerekecektir... Saygılarımla....

maydin38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar ben win 8 kullanıyorum. nokia nın orjinal usb si oluyor.ama normal usb ile pc ye taktıgımda devamlı gidip gidip geliyor. daha sonrada pc de usb bozuk tur diyor ve hata veriyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
uart die sçenek var orda modem ve pda var bide usb modem ve pda var hangisi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar *#0808# usb settings den MTP+ADB USB den de AP Yİ SEÇİN reboot yapın düzelir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar *#0808# usb settings den MTP+ADB USB den de AP Yİ SEÇİN reboot yapın düzelir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar s3 minilerde cok fazla usb takiyosaniz bir süre sonra icindeki elektronik elememanlar yaniyor ben telefoncuya götürdügümde adam ugraşti yapamadi icindeki elemanlar yanmiş oyle dedi amk sansung unu almayin dandik cabuk bozuluyolar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Windows media player 11 i kur tamam dogrulama sorunu yaşiyosan nasil yükleyecegine bak internetten sorun tamam dir :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
teşekkurler valla tam tamına 4 saattır ugrastım ama kolay bıseymıs

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ALLAH senden Razı olsun kardeş bu nedir ya WİNDOWS MEDİA PLAYER 11 KESİN ÇÖZÜM OH BEEE

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Windows Mediaplayer 11 gerçekten işe yaradı. çözümü yazanların elleri dert görmesin teşekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:biggrin:eger bilgisayarınız windows 7 ise windows media player 10 indirmeniz lazım olmuyorsa windows xp servis pack 3 indirip kurun sonra tekrar indirin media playırı kesin çalısacak bende aynısını yaptım oldu:yes:

H

Hfhjjh

SDN Okuru
Merhaba arkadaslar bende s3mini gt-ı8190n
Var orange fransadan gelme telefon burda ımeıl attıramıyom telefoncular pc tanımıyo telefonu bu telefona cvc dıye bı program atılıp kılıtlenmıs ancak ıstanbulda yaptırabılırsın dıyolar arkadaslar aranızda bu ısten anlayanlar varmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende algiliyo fakat cihazda resim yok diyor? Yokmu bi bilen:helpsmilie: