Galaxy S3 kiesten güncellerken %69'da kaldı yardım lütfen

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar şarjım %98'di,telefonu bağladım kies'i açtım,güncellemeyi kendisi buldu ben telefonu kapatmadım güncellemeye başladı bu,şimdi %69'da kaldı 10 dakikadır ne yapayım lütfen yardım edin :(

halen %69'da yardım edin :(

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yanlız ben halen bekliyorum,arka planda Kies'in kendisi var,telefonun tanındığı yerde lütfen bir cihaz bağl... yazıyo ya tedirgin oldum şimdi,öyle yazdığına göre oldu bişeyler ama bu hata falan vermedi ya,ne olacak şimdi ? Yardım edin ya noolur

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Kies telefonu download moduna almadıysa çıkar yeniden takmayı dene, yada OTA ile güncelleştirtmeleri telefonunndan ayarlar bölümünden yapmayı dene.. ama aman haa dikkat derim , eğer telefon download modundaysa sakın pc den telefonu ayırma brick edersin..!

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Sağlıklı şekilde OTA'yı bekleyin. Sabırsızlanmaya gerek var mı ? :D

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3

Bir önceki konuda aynısını yazdım , sabredemiyorlar maalesef.. ve ben şahsem KİES ile güncelleştirme kesinlikle karşıyım ,, ziyadesiyle sorunları ve sıkıntıları beraberinde getiriyor maalesef.. en sağlıklısı OTA.. ama düz mantık hesabı KİES kies diye diye birbirimizi yiyoruz maalesef.. en buluyorlar şu kieste anlamadım gitti arkadaş :)

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Bir önceki konuda aynısını yazdım , sabredemiyorlar maalesef.. ve ben şahsem KİES ile güncelleştirme kesinlikle karşıyım ,, ziyadesiyle sorunları ve sıkıntıları beraberinde getiriyor maalesef.. en sağlıklısı OTA.. ama düz mantık hesabı KİES kies diye diye birbirimizi yiyoruz maalesef.. en buluyorlar şu kieste anlamadım gitti arkadaş :)

Şuan Kies'te 4.1.2'yi sunuyor. OTA'da sıranızı bekleyin diyor. Ben beklemeye kararlıyım. :D

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
bekle modeme yaklaştır yada... şarja tak birde...

Kutay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefon flashlanırken bu şekilde takılıp kalmaz muhtemelen yazılım indirilirken takıldı telefonu çıkartın programı kapatıp yeniden açın büyük ihtimal sorunsuz bir şekilde yüklenir.

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kies telefonu download moduna almadıysa çıkar yeniden takmayı dene, yada OTA ile güncelleştirtmeleri telefonunndan ayarlar bölümünden yapmayı dene.. ama aman haa dikkat derim , eğer telefon download modundaysa sakın pc den telefonu ayırma brick edersin..!

Şu an telefonum açık,Üretici yazılımı yükseltme bileşenleri karşıdan yükleniyor... %69 diyo.. 2 saat falan oldu halen aynı.Çıkartıp OTA'yı beklesem bişey olur mu şimdi çıkartsam ?

Şu an telefonum açık,Üretici yazılımı yükseltme bileşenleri karşıdan yükleniyor... %69 diyo.. 2 saat falan oldu halen aynı.Çıkartıp OTA'yı beklesem bişey olur mu şimdi çıkartsam ?

Telefon flashlanırken bu şekilde takılıp kalmaz muhtemelen yazılım indirilirken takıldı telefonu çıkartın programı kapatıp yeniden açın büyük ihtimal sorunsuz bir şekilde yüklenir.

bekle modeme yaklaştır yada... şarja tak birde...

Reaksiyon puanı
2,148
Odin'in gözünü seveyim.

Dediğin gibi telefonun hala açıksa yani download moda almadıysa (kocaman yeşil android maskotu yoksa ekranda) çıkar.

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Odin'in gözünü seveyim.

Dediğin gibi telefonun hala açıksa yani download moda almadıysa (kocaman yeşil android maskotu yoksa ekranda) çıkar.

Evet şu an yok o,Kies setup modunda,%69'da,telefonum açık mesaj falan geliyo yani.Çıkartıyorum eminsin dimi ?

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet tahmin ettiğimiz gibi karşıdan yüklenirken takılmış, daha güncelleme dosyasını indirmemiş yani güncellemeyi telefona uygularken takılmamış.
Telefonda güncellendiğine dair bi ibare de yoksa çıkarabilirsin.

Hiç bişey yok,mesajını okuduğum an çektim kabloyu,teşekkür ediyorum.

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Kies'i bi daha asla kullanmam,3 saat boyunca soğuk terler döktüm ya,sanırım telefonuma gelmesini bekleyeceğim,tekrar teşekkür ediyorum.

ama ama ama ben size demiştim.. beni dinlemiyorsunuzki..hiç büyük lafı dinlemiyorsunuz deermişim :P :))

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
tamda kies ile yapacaktim güncelleme hea hak tü