Galaxy s3 güncelleme sorunu

Can3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu yeni aldım daha önce hiç android kullanmadım bu yüzden arkadaşlar bana yardım ederseniz sevinirim.İlk sorum telefonu açar açmaz güncelleme geldi yükledim fakat güncelleme sonrası örneğin rehberde aşağı yukarı kaydırırken eskisi kadar akıcı olmadığını fark ettim bu sorunu nasıl hallederim ? İkincisi telefon gayet hızlı bir tek rehbere girerken çok bekliyorum.Birde telefon yanımızda değilken çağrı,msj vs geldiğinde elimize aldığımızda titriyor fakat whatsapp mesajlarına titremiyor bunu aktif etmek mümkün mü ?.. Son sorum sarjla ilgili full doldurup boşaltmak mı yoksa yüzde 10'a gelip yüzde 80 de çıkarsak bir sıkıntı durumu oluşur mu ? Kusura bakmayın çok soru sordum cevaplarsanız cok mutlu olurum.

BerkcanTaşan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
rehber sorununu halledemezsin gibime geliyor o sorun bende de var hatta samsungun çoğu modelinde böyle bir sorun var. whatsapp a gelince durum ledini değiştiriyorsun ayrı zil sesi ekliyorsun ama akıllı uyarıyı aktif edemiyorsun diye biliyorum şarj konusuna gelincede en sağlıklısı %10 larda şarja takıp tam dolu uyarsı verdiğinde çıkarman olur pil daha verimli kullanırsın ama örnek veriyorum %30 da takıp %70 olunca çıkarsanda bi problem olmaz yeni tür pillerde

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Rehberin Akıcı Olmaması Geçici Bi Durum Kullan Biraz Telefonu Geçecektir.Rehberin geç açılması herkes'te var 2-3 saniye arasında açılıyo bende sanırım herkeste öyle o güncellemeler vs. vs.'lerle geçecektir.Whatsapp ile ilgili bi bilgim yok üzgünüm.Şimdi falan aldıysan kullan bitir şarjı sonra tak %100 olsun ondan sonra %80'ken bile taksan bişey olmaz.

rehber sorununu halledemezsin gibime geliyor o sorun bende de var hatta samsungun çoğu modelinde böyle bir sorun var. whatsapp a gelince durum ledini değiştiriyorsun ayrı zil sesi ekliyorsun ama akıllı uyarıyı aktif edemiyorsun diye biliyorum şarj konusuna gelincede en sağlıklısı %10 larda şarja takıp tam dolu uyarsı verdiğinde çıkarman olur pil daha verimli kullanırsın ama örnek veriyorum %30 da takıp %70 olunca çıkarsanda bi problem olmaz yeni tür pillerde

Nerdeyse Aynı Şeyleri Yazmışız Vay Anasını. :D

BerkcanTaşan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rehberin Akıcı Olmaması Geçici Bi Durum Kullan Biraz Telefonu Geçecektir.Rehberin geç açılması herkes'te var 2-3 saniye arasında açılıyo bende sanırım herkeste öyle o güncellemeler vs. vs.'lerle geçecektir.Whatsapp ile ilgili bi bilgim yok üzgünüm.Şimdi falan aldıysan kullan bitir şarjı sonra tak %100 olsun ondan sonra %80'ken bile taksan bişey olmaz.

Nerdeyse Aynı Şeyleri Yazmışız Vay Anasını. :D
valla lan sanki bi yerden kopyala yapıştır yapmış gibi aynı şeyleri yazmışız :D

bu arada rehber sorunu ilk deneme de patlasada stabil sürümde jb ile geçiceğini ümit ediyorum

Red Bull

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=160939]Can3[/MENTION] [MENTION=283137]BerkcanTaşan[/MENTION]
cihazınız rootlu ise siyah kerneli yükleyerek sorunu ortadan kaldırabilirsiniz ama değil se aşagıdakileri uygularsanız
rehber sorununu halledebilirsiniz
cihazınızı fabrika ayarlarına döndürün revovery moda alın wipe seçeneklerini sırasıyla uygulayın kasma geç açılma ortadan kalkacaktır.
ama bunları yapmadan önce cihazdaki rehber ve kullanıcı yedeğinizi almanızı tavsiye ederim

Can3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@Can3 @BerkcanTaşan
cihazınız rootlu ise siyah kerneli yükleyerek sorunu ortadan kaldırabilirsiniz ama değil se aşagıdakileri uygularsanız
rehber sorununu halledebilirsiniz
cihazınızı fabrika ayarlarına döndürün revovery moda alın wipe seçeneklerini sırasıyla uygulayın kasma geç açılma ortadan kalkacaktır.
ama bunları yapmadan önce cihazdaki rehber ve kullanıcı yedeğinizi almanızı tavsiye ederim

developer olmadığım için roota gerek duymuyorum o yuzden yok dediklerini pek anlamadım android ilk kez kullanıyorum yardımcı olursan sevinirim fabrika olayı tamam ama recovery moduna nasıl geçicem birde wipe seceneklerini nerden nasıl yapacağımı bilmiyorum

Red Bull

Asistan
Reaksiyon puanı
0
developer olmadığım için roota gerek duymuyorum o yuzden yok dediklerini pek anlamadım android ilk kez kullanıyorum yardımcı olursan sevinirim fabrika olayı tamam ama recovery moduna nasıl geçicem birde wipe seceneklerini nerden nasıl yapacağımı bilmiyorum
şu konuda ki rom yükleme videosunu izle wipe seçeneklerinin ne anlama geldiğini anlarsın
http://forum.shiftdelete.net/samsung/271918-android-custom-rom-yukleme-flashlama-yazi-video.html

BerkcanTaşan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şu wipeları yapmayı bende istiyorum ama bişey sorucam daha önce hiç sistem yedeği almadım telefonda onu nasıl alıcam genelde hard reset yapıyordum ben :D @Red Bull

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
şu wipeları yapmayı bende istiyorum ama bişey sorucam daha önce hiç sistem yedeği almadım telefonda onu nasıl alıcam genelde hard reset yapıyordum ben :D @Red Bull

Benim bildiğime göre sistem yedeği almanın üç yolu var. [MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com adresine alabilirsin, telefonun rootlu ise titanium backup(root) üzerinden alabilirsin veya cwm yüklü ise cwm üzerinden backup & restoreye girip backup seçeneğine tıklayıp yedek alabilirsin, ama en son yedek işletim sistemi dahil herşeyi yedekler.

Red Bull

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=283137]BerkcanTaşan[/MENTION] sizin sorduğunuz soruya gerekli cevabı [MENTION=274496]Requ3m[/MENTION] vermiş :)

BerkcanTaşan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ikinize de teşekkür edrim yanlız bişeyi daha sormak istiyorum gmail ile nasıl yedek alıyoruz telefon yeni root yapmak istemiyorumda :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:hammer:s3 umu guncellemek ıstedıgımdeag ve baglantı hatası nedenıyle urun bılgısı guncellenemedı dıyor bunu nasıl çözer
m

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de instagram açılıyor fotoları goremıyorum tap to reload yazıyor foursguareden yer bıldıremıyorum face açılmıyor twitterdan fotoları goremıyorum yardımcı olabılır mısınız