Galaxy s3 Garanti

Tranquilla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba. Ocak ayında Media Markt'tan Galaxy s3 aldım. Kulaklığım bozuldu garantiye verecektim fakat faturayı kaybetmişim. Garanti belgesi olarakta faturayı kabul ediyorlardı. Bu işi nası çözebilirim, ne yapmam lazım bir bilgisi olan var mı? Kulaklık olmadan çok acı çekiyorum yardım edin :biggrin:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kullanıcı hatası derler kulaklıgı sana verdiklerinde saglamdı sen bozmussun adamlar senın bozdugun bir şeyi bedelsiz degistiremezler veya tamir edemezler.

surfking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung Türkiye garantili ise hiçbirşey sormuyorlar kaç kere verdim ne verirken ne cihazı alırken direk alıyorlar. ama benim bildiğim kulaklık için telefonuda veriyorsun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
fatura olmasına bile gerek kalmaya bilir :) onlarda üretim tarihi çıkıyor sen her ihtimal faturayla gönder garantisi devam ediyorsa değiştirirler ustat

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonu media markt ' e götürmüceksin , direk samsung servis merkezine götür. sadece telefonu veriyon başka hiçbirşeyi vermiyosun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kulaklık açısından sorun yok başka biri söylemişti o da Media Markt'tan almış kulaklığı kabul etmişler sorun olmamışta bu fatura kafamı karıştırdı :glare:

syktv

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Belki de sana faturayı pdf olarak atabilirler.

Tranquilla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
önerileriniz için sağ olun. yarın bir götüreyim bakalım :)