Galaxy s3 i9300 şarj olma sorunu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ilhanabi aynı sorun bende de vardı servise gönderdim oksitlenme olmuş dedi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s.a arkadaşlar bende s3 mini var çabuk şarjı bitiyor bataryayı dolduruyom hiç kullanmadığım halde 5 dk içinde % 10 şarj gidiyor yani biraz internete felan takılsam bigün zor dayanıyor ama bataryada şişlik görünmüyor ne yapmam gerek yardımcı olabilirmisiniz garantiye yollasam olurmu ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sarj sokt degist s3 sarj cok asr yavs sarj alıyor cvb beklıyrm

Gökay_16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
samsung galaxy s3 i9300 telefonum var telefonum zor şarj oluyor yeri geldinde oda oda dolaşıyorum orjinal sarz makinası ile şarj ediyorum ama cok gec şarj oluyor yeri geliyor yüzde 2 gibi bir dilimi bile 2 saatte şarj ediyor yeri geliyor saatlerce takılı oldugu halde şarj bile etmiyor telefonumda 4.1.2 yüklü fakat aynı şarj la samsung 5610 telefonumu hızlı bir şekilde şarj yapıor bu şarj olayını nasıl çözebilirim yolu varmı ne yapmam lazım bilen ve bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim yardımlarınızı ve acıklamalarınızı bekliyom herkese kolay gele
Sorun telefonun şarj soketinde olabilir ya da şarj adaptöründe olabilir

kayacihat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
şarj aletinde sıkıntı yoksa sarj soketinde sıkıntı vardır soketi değiştirirseniz promblem çözülecektir ben sorunumu sarj soketini değiştirerek çözdüm