Erdem Alsırt
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 37
Samsung Galaxy S8 telefonumu 1-2 ay boyunca kullandıktan sonra, artık daha yavaş şarj olmaya başladı. Üstelik soketi veya kablo üzerinde herhangi bir aşındırmada söz konusu değil. %0 Olduğu zaman şarja taktığımda tahmini şarj 1 Saat 16 Dakika diyorken artık, 1 Saat 40 Dakika gibi birşey olarak gösteriyor ve telefonu tamamen kapattığımda, gerçekten yavaş şarj oluyor. En son bir Android güncellemesi geldi, onu yaptıktan sonra böyle olduğunu düşünüyorum. Cidden yavaşladı. Mesela 5 Dakika içinde %0'dan %10'a gelirken, şimdi %4'e geliyor gibi birşey ve çok daha uzun süre beklemek zorunda kalıyorum. Nasıl olur böyle üst model bir telefonda böyle bir sorun?! Anlamıyorum bu akıllı telefonlardaki rahatsız edici sorunu. Zaman ilerledikçe, şarj hızları azalıyor. Ayrıca aradan çokta zaman geçmedi.
Bu sorunun aynısını Samsung Galaxy S3 telefonumdada yaşamıştım işkence gibiydi. Zamanla iyice yavaş şarj olmaya başlamıştı ve birgün hiç şarj olmuyordu.
Bu sorunun aynısını Samsung Galaxy S3 telefonumdada yaşamıştım işkence gibiydi. Zamanla iyice yavaş şarj olmaya başlamıştı ve birgün hiç şarj olmuyordu.