Galaxy s3 alacağım bir kaç sorum var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar, S3'ün takılma durumu bende özellikle şarjdan sonra oluyordu. Şarjdan sonra cihazı yeniden başlatınca düzeliyor. Bunun dışında, hiç düşündünüz mü acaba takılmanın nedeni güç korumanın açık olması sebep olabilir mi diye.
Bunun dışında, şarj süresi son güncellemelerden sonra oldukça iyileşti. Tabi kablosuz bağlantı ve konuşma sürelerinize bağlı ama genede benim 4 gün gidiyor meseja. Çok görüşmüyor olsamda arada kablosuz bağlantı yapıyorum ve (lanet ettiğim) reklam mesajları yağıyor.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Valla darma duman etmiyor sadece bazı noktalarda üstün onun haricinde bir atısı yok :)
Hocam test sonuçlarına baktın mı sen ? Bunları ben söylemiyorum test sonuçları söylüyor. S3 ü ikiye katlıyor. Tüm testlerde Z ye kafa tutuyor hatta bir iki testte geçiyor bira bak istersen testlere buradan.

ulassblc

Asistan
Reaksiyon puanı
2
s3 alma git xperia SP al derim kesinlikle!!! araştır bakalım.... SP kaçırma aynı fiayat

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende nexus 4 var telefon kesinlikle s3 den çok daha iyi takılma daha hiç rastlamadım 2gb rai var şuan max 700mb kulandığını gördüm yani bu, n4 ün kasmadan en az 2-3 sene rahat idare edeceği anlamına geliyor

kocadag43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba;
Daha önce iphone almayı düşünüyordum ama iphonun bir kaç eksikliği S4 almaya yöneltti, S3 ile S4 arasında aşırı derece fark olmamasından ve S3 fiyatı güzel olmasından dolayı S3 de karar kıldım.
---
Soruma gelecek olursak;
Yakında android 5 çıkacak bu S3 e gelme şansı nedir ?
S3 e gelen güncellemeler telefonda kasma-donma yapıyor mu ?
S3 de jelatin kullanmalımıyım ? çizilme durumu nedir ?
Batarya durumu nedir ?

Yorum yazanlara teşekürler.
s3 alalı tam 1 yıl oldu nerdeyse hergün dibine kadar kullandım konuşma, internet, gps, mail, müzik, oyun, ne ararsan- en az 3 - 4 kez düşürdüm telin camında 1 çizik bile yok yanlar gitti ama yani telefona yapmadığım kalmadı sonuç olarak 1 yılın sonunda telden sıkıldım s3 için demiyorum başka tel olsada sıkılırdım dedim değiştireyim 1 aydır araştırma yapıyorum neredeyse bütün markaların üst düzey tellerini inceledim test video v.s. sonuç nemi 1. ya s3 de kal yada s4, başkada piyasada herşeyi üzerinde bulunduran tel yok bunları fanboy olarak yazmıyorum s3 e bakarmısınız ne eksik yazılım donanım sd kart vırt zırt hepsi var. tasarım v.s tabiki tercih sebebidir ama bence s3 düzgün tel ama s4 al derim ben :)))

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
s3 alalı tam 1 yıl oldu nerdeyse hergün dibine kadar kullandım konuşma, internet, gps, mail, müzik, oyun, ne ararsan- en az 3 - 4 kez düşürdüm telin camında 1 çizik bile yok yanlar gitti ama yani telefona yapmadığım kalmadı sonuç olarak 1 yılın sonunda telden sıkıldım s3 için demiyorum başka tel olsada sıkılırdım dedim değiştireyim 1 aydır araştırma yapıyorum neredeyse bütün markaların üst düzey tellerini inceledim test video v.s. sonuç nemi 1. ya s3 de kal yada s4, başkada piyasada herşeyi üzerinde bulunduran tel yok bunları fanboy olarak yazmıyorum s3 e bakarmısınız ne eksik yazılım donanım sd kart vırt zırt hepsi var. tasarım v.s tabiki tercih sebebidir ama bence s3 düzgün tel ama s4 al derim ben :)))
S4 de benim de gözüm var. Fiyatı tuzlu olunca mecburen alternatiflere yöneliyorum hani 1.300-1.400 olsaa hemen alırım da o fiyatı bulması çok zaman alır.

androchar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
1-Kesinlikle gelecek.
2-Yapmıyor.
3-Kolay kolay çizilmez ama sen yinede kullan benimki çizildi çünkü.
4-Rahat 1 günü çıkartırsın.

cagatayz

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Android 5.0 S3 e gelicek diye acıklama yapıldı diy hatırlıyorum. Xperia SP seceneginde göz at ama :)

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Android 5.0 S3 e gelicek diye acıklama yapıldı diy hatırlıyorum. Xperia SP seceneginde göz at ama :)
Bu konuyu açmadan önce kesin S3 alacağım diyordum, forum sakinlerinin önerdiği SP ve nexus 4 e baktım ayrıca note 2 yide inceledim.
SP özellik olarak güzel de hiç içime sinmedi açıkcası.
Note 2 özellik olarak güzel ama bana çok kaba geldi sanki teletablet olmuş ne telefon ne tablet ikisini arası.
S3 de de malüm çok takılma oluyormuş.

Nexus 4'e baktım ve dedim ki ahada benim telefonum :)
Googlenin has evladı,stok android,gereksiz uygulama yok,2 gb ram 4.7 ekran tamam bana yeter arakadaş.
Kısmetse nexus 4 alıyorum haftaya 1.200 de fiyat var teknosa da.Ama şuan stokta tükendi yazıyor sitesinde umarım ben almaya gittiğim zaman sıkıntı çıkmaz :)

Yorum atan herkese teşekürler :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar telefonda 187 uygulama yuklu touchwız var gram kasma yok telefonu kullanmayı bılmezsenız kasar tabı s3e 4.2.2 gelmemesinin sebebi s4un satışlarını engellemesı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
EN İYİSİ S3 kimseyi dinleme kırılmaz ve çizilmez ekrran arkadaşla çiviyle sıyırdık çizilmiyo