Galaxy s3 alacağım bir kaç sorum var.

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Merhaba;
Daha önce iphone almayı düşünüyordum ama iphonun bir kaç eksikliği S4 almaya yöneltti, S3 ile S4 arasında aşırı derece fark olmamasından ve S3 fiyatı güzel olmasından dolayı S3 de karar kıldım.
---
Soruma gelecek olursak;
Yakında android 5 çıkacak bu S3 e gelme şansı nedir ?
S3 e gelen güncellemeler telefonda kasma-donma yapıyor mu ?
S3 de jelatin kullanmalımıyım ? çizilme durumu nedir ?
Batarya durumu nedir ?

Yorum yazanlara teşekürler.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
S3 üm yok ama android 5 güncellemesi kesinlikle gelir. Diğer sorularını kullanan arkadaşlar cevaplayabilir.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
S3 ile S4 arasında aşırı fark yok mu beni güldürüyorsun önceden S3 kullanan biri olarak :D Şimdi S4 kullanmaktayım sorularına gelince de;
Android 4.2.2 daha gelmedi S4'e 4.3 gelir buna anca o zaman 4.2.2 gelir ayrıca 4.3 gelecek de ondan sonra 5 gelecek baya uzun sürer gelse bile 5'i bütün orta segment cihaz ve üstü alacak diye biliyorum.
S3'e gelen güncelleme aksine performans stabiliteliği artırıyor.Kasma olsa güncelleme diye ad mı kalır :)
S3'te gorilla glass 2 var diye biliyorum parmak izi aşırı derecede kalıyor ekranda bunu önlemek için jelatin alınır :thumbup1:
Batarya gelince 1 günü çıkarırsın rahatlıkla

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yorumlar için teşekürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben s3 kullanıcısıyım kesinlikle çok takılıyor telefon ayrıca yazılımı güncelleyince dahada çok takılıyor. şuana kadar gelen hiçbir güncelleme takılmayı önleyemedi ve önleyemeyecek. s3 deki özelliklerin hepsi kandırmaca. yok göz takibi 1 gb ram 4 çekirdek vs. göz takibini 1 kere bile kullanmadım mesela. ayrıca ekranı ikiye gölmeyide hiç kullanmadım. bende iphone 4s ile takas edicem elime para geçerse. kesinlikle önermiyorum bu telefonu hadi bendeki hatalı , kuzenimde ve birçok arkadaşımdada var aynı telefon onlarınkidemi hatalı yani? ayrıca telefonu aldğımdan beri 6 tne donanım sorunu var telefonda iade edip paramı almayı düşünüyorum. almazlarsa 4s ile takas edicem. ama uzak dur samsungdan kesinlikle pişman olursun demedi deme.

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ben s3 kullanıcısıyım kesinlikle çok takılıyor telefon ayrıca yazılımı güncelleyince dahada çok takılıyor. şuana kadar gelen hiçbir güncelleme takılmayı önleyemedi ve önleyemeyecek. s3 deki özelliklerin hepsi kandırmaca. yok göz takibi 1 gb ram 4 çekirdek vs. göz takibini 1 kere bile kullanmadım mesela. ayrıca ekranı ikiye gölmeyide hiç kullanmadım. bende iphone 4s ile takas edicem elime para geçerse. kesinlikle önermiyorum bu telefonu hadi bendeki hatalı , kuzenimde ve birçok arkadaşımdada var aynı telefon onlarınkidemi hatalı yani? ayrıca telefonu aldğımdan beri 6 tne donanım sorunu var telefonda iade edip paramı almayı düşünüyorum. almazlarsa 4s ile takas edicem. ama uzak dur samsungdan kesinlikle pişman olursun demedi deme.
Android almak için kendi kendimi zaten zor ikna ediyorum. bi de sen gelme üstüme :D

Şaka maka bir yana, telefon fiyat olarak özellik olarak ihtiyacımı karşılar düzeyde.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Android almak için kendi kendimi zaten zor ikna ediyorum. bi de sen gelme üstüme :D

Şaka maka bir yana, telefon fiyat olarak özellik olarak ihtiyacımı karşılar düzeyde.
Aynı fiyata Sp var . Daha iyi. Test sonuçlarına bak. Darma duman ediyor s3 ü.

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
S3 kesinlikle alma 1gb rame yükledikleri touchwiz versiyonu şaka gibi 2 uygulama açınca telefonda takılma başlıyor ram doluyor, insanı çıldırtır en sonunda sen de cyanogenmod kurarsın. S4'e gücün varsa onu al ancak onun da rami baya azalıyor bi de 32 gb alman lazım alırsan kıytırık Samsung özellikleri yüzünden hafıza da ram'de doluyor. Ya da hiç uğraşmak istemiyorsan ve takılma istemiyorsan One alırsın.

ouzdoan68

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Al İphone işine bak , takma s3müş s4müş.
s3 kullandım ben 10-15 tane program yükleyince telefon berbat bi hale giriyor.
ayrıca s3 ile s4 arasında çok fark var , s4 Daha seri ve s3'e göre daha az takılıyor ,
ayrıca güncelleme konusunu kafana takma , s2 bile şuan güncelleme alıyor , s3 1-2 sene daha rahat alır , samsung bu konuda başarılı (Tek Faydalı olduğu yer) daha doğrusu .

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
1-2 Haftaya alıyorum telefonu. Telefon için ayırdığım bütcem en fazla 1.300 TL çıkarabiliyorum.Bütçem uygun olsa zaten One veya S4 alırım.

@ahmetnazim senin yaptığın yorum beni düşündürdü doğrusu.
@
ouzdoan68 inşallah dedğin gibi çıkar 1-2 sene full güncelleme olsa benim için daha da iyi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş s3te kararlısın gibi ama bence aynı fiyata ve daha iyisi olan sony xperia sp almalısın. Tavsiye ederim işini rahatlıkla görür

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
1-2 Haftaya alıyorum telefonu. Telefon için ayırdığım bütcem en fazla 1.300 TL çıkarabiliyorum.Bütçem uygun olsa zaten One veya S4 alırım.

@ahmetnazim senin yaptığın yorum beni düşündürdü doğrusu.
@
ouzdoan68 inşallah dedğin gibi çıkar 1-2 sene full güncelleme olsa benim için daha da iyi.

Nexus 4 al o zaman hem 999 tl ye düşmüştü en son

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
İkisininde fiyatı gittikçe düşüyor.. nexus 4 ü kılıfta kullanmayacaksan S3ten daha çekicidir ... S3 her türlü aynı görüntüde :D ikisinide kullandım ama nexus 4 daha iyidir. birbirine benzer sorunlara sahipler...

Nexus4 daha iyidir derim

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Touchwiz arayüzü performansi cok etkiliyor ve telefon yavasliyor takilmalar meydana geliyor kamera kalitesi disinda benim icin nexus 4 önde
İkisininde fiyatı gittikçe düşüyor.. nexus 4 ü kılıfta kullanmayacaksan S3ten daha çekicidir ... S3 her türlü aynı görüntüde :D ikisinide kullandım ama nexus 4 daha iyidir. birbirine benzer sorunlara sahipler...

Nexus4 daha iyidir derim
Off karar değiştirmekten bana gına geldi :hammer:
Kaplumbağa gibi çalışıyorsa S3 hiç almayam daha iyi.

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=335948]DarkWane[/MENTION] Sen fazla düşünme s3 al ben kullanıyorum ara sıra her telefon gibi bazen takılmalar oluyor ama fiyatıda makul. Çok üst düzey bir kullanıcın değilsen alabilirsin eğer kamera önemli diyorsan s4 al. Android 5 kesin gelecek 4.2.2 de 1 ay içinde gelecek.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:thumbup:ben s3 kullanısıyım telefon gayet guzel fakat sarj suresı akıllı telefonlarda cok cabuk bıtıyor buna hazırlıklı ol cok androıd programı yukluyorum programların bazılarınnda hata oluyor rapor gonderılsınmı dıyor o esnada kılıtlenme oluyoro bu dogal onun harıcınnde sorun yok yanı gayet guzel bır telefon s4 elıme aldım tek fark yok celık kasa var s4 de s3 kıyasla senson var resımlerı dokunmadan buyutebılıyorsun bıde camerasında megapıkselde fark varsa okadar s3 gayet net cekım yapabılıyorsun cam gıbı MASALLAH tavsıye ederım :)

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
@DarkWane Sen fazla düşünme s3 al ben kullanıyorum ara sıra her telefon gibi bazen takılmalar oluyor ama fiyatıda makul. Çok üst düzey bir kullanıcın değilsen alabilirsin eğer kamera önemli diyorsan s4 al. Android 5 kesin gelecek 4.2.2 de 1 ay içinde gelecek.
Almama 2 hafta var,nexus 4 ü biraz daha inceleyeyim ona göre karar vereceğim.

Arkadaşlar bide nexus 4 tüm güncellemeleri alıyor değil mi ?

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Darma duman etmiyormu öle bi ediyor ki tahmin bile edemezsin bende sp kullanıyorum bırak s3ü note II mi satıp aldım gayet memnunum özellikle ışık efektleri ve oyun performansı ayrıca hiç takılmaması cihazın artıları bide cihaza bar proğramı yükledim tam renk cümbüşü oldu artık telefonu normal kullanırken de ışığı yanıyor ve özellikle de gece harika görünüyor.S3 artık çöpçüde onu geç veletlerde bile var sırf o yüzden bile sp tercih edilir yani.:thumbup1:

atiltanay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Darma duman etmiyormu öle bi ediyor ki tahmin bile edemezsin bende sp kullanıyorum bırak s3ü note II mi satıp aldım gayet memnunum özellikle ışık efektleri ve oyun performansı ayrıca hiç takılmaması cihazın artıları bide cihaza bar proğramı yükledim tam renk cümbüşü oldu artık telefonu normal kullanırken de ışığı yanıyor ve özellikle de gece harika görünüyor.S3 artık çöpçüde onu geç veletlerde bile var sırf o yüzden bile sp tercih edilir yani.:thumbup1:

Aynen sana katılıyorum :thumbup:

xlorxlarge

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Gif145z.gif

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hepsiburadadan samsung turkıye garantili aldım s3 ü bircok porgram yükledim. sorun yok benım gozume carpan en cok rehberın bıraz gec acılması 16gb olanı aldım 16 gb sd kart aldım 30 tl sorunsuz kullanıyorum suana kadar bır sıkıntı olmadı 1 aydır kullanıyorum

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
evet güncellemeleri alıyor... nexus 4 xperia z ile kapışıyor :D
Xperia Z ile mi kapışıyor, :drool:
Hocam ben onu alacağıma nexus 4 alırım :) fiyat olarak neredeyse eşitler ne de olsa.

XTİMURX

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Madem o özellikler hiç işine yaramıyor ne diye gidip o telefonu aldın :) IPhone alaydın ya. Ayrıca özellikleri kullanmaman kandırmaca olduğu anlamına gelmez.
NOT: Galaxy S2 kullanıcısıyım Android 4.1.2 JellyBean yüklü. 1 kere bile kasma olmadı telefonda...