Galaxy s2 yazılım güncelleme

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
galaxy s2 de ayarlar telefon hakkında yazılım güncelleştirme diye bir secenek var
1. bu yazılım güncellemede samsung hesabı istiyor biz açacagız yoksa gmail adresi oluyor mu
2 bu secenek wifi üzerinden güncelleme yapıp orjinal sürüm yüklüyor mu
(not:telefon ne rootlu ne de bilgisayara falan bağlayıp rom falan yüklen medi ilk alındığındaki gibi ve bu arada telefonu daha fazla verimli kullanmak için ipucu yardımlarınızı bekliyorum)
şimdiden teşekürler :rolleyes:

WhiteNegro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Orijinal sürüm yüklüyor şu an için 4.0.3 versiyonunu kurar sanırım, çok sıkıntılı bir ics sürümü diye biliyorum, ama şansını dene istersen.Hesabını kendin açacaksın :)

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Orijinal sürüm yüklüyor şu an için 4.0.3 versiyonunu kurar sanırım, çok sıkıntılı bir ics sürümü diye biliyorum, ama şansını dene istersen.Hesabını kendin açacaksın :)

4.0.4 gelmedimi s2 ye geldi oraya niye yüklemezlerki anlamam kiesten günceleyeyim diyyorum görmüyo

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bende sevindim Türkiye'ye 4.0.4 güncellemesi geldi zannettim başlığı görünce

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yaw arkadaşlar ben 2 gun once yazılımı guncelestırdım 2.3.5 idi 4.0.3 oldu aksama kadar mlletı araya bılıyordum telefonumu kapattım tekrar actım rehberde arama yaparken AGA BAGLI DEGIL diyordu .tamırcıye goturdum programsal sorun var dedi 100 lıraya yptırdım her seyi sıfırlandı androıd surumu de dustu androidsurumu de 2.3.3 oldu ayrıca telefonumda beyaz yerler COK NET siyah yerlerde hafıf sararmıs durumda YARDIM EDEBİLECEK VAR MI..:

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
varya :D güncelleme geldi sandım insan başlığkda yardım filan yazar :D wi-fi ile güncellemeni önermiyorum wi-fi'nin koptuğunu düşünsene :) cihaz elinde patlar en garantisi kies ile güncellemek samsung hesabı konusunda ise evet sen açıcaksın samsung hesabını çok kolay bir yoldan açabilirsin açmanda gerekli samsung smart sinema yı filan kullanmak için

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bnce 4.0.3 te hiç bir sıkıntı yok arkadaslar wifi açıp telefon üzerinden güncelleme yaptım gayette iyi derecede hallettim hiç bir sorunu yok . uygulama hataları flnda yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya nasıl yaptınız ben yazılım güncelle diyorum bulamıyor anlamadım gıttı telefon ılk aldıgım surumde

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim telefonumda samsung galaxy y yazım güncelleştirmesini kur şeklinde bir bildirim geliyo telefonu her kapattığımda filan tekrar geliyo nasıl silebilirim? ve bu uygulamayı nasıl silerim ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya bende bi türlü güncelleştirme yapamıyorum bildirim falan gelmedi androidi nasıl yükselticem ? yardım lütfen..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
android 4.1.2 jelly bean kullanıyorum.... çokta mükemmel. makine s2 içerik s3...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dostum 4.1.2 yi nasıl yaptın bunun için rootlamakmı gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
birincisi seni kandırmışlar son sürümde rehberini kullanabilmen için pin kodu ve güvenlik kodlarını kaldırman gerekiyor aksi taktirde ağa bağlı değil diye hata veriyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hattımı takınca telefon menuden nerye gırersem kendılıgınden cıkıyor yenı aldım yazılım guncellemesı ıle gecermı.hat yoken sıkıntı yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
*#87976633# yazıp okey demen yeterliydi hemde 4.0.3 kalırdın

100 tl boşa gitti desene

caner melih

merts

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hayatımda 4.0.4 kadar kötü yazılım görmedim. Çok kötü tavsiye etmem.
Sadece serviste atıyorsun.
Sorunlar:
İnternette telefon takılıyor ve yanıt vermiyor(uzun süre internette isen)
Pil yüzdesi geliyor ama 100 ise şarjı telefonu kapattım açtım. 89 a inmişti
Ram çok kullanıyor.
Donma olayı bol.
Ondan 4.1.2 geçtim rahatım.