Galaxy s2 multi window

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan talip32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

talip32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese öncelik selamın aleyküm arkadaşlar bnm bir sorunum var bende galaxy s2 var ben telefonumu rootladım ve multi window yükledim birileri garanti dışı kalmıştır o zaman senin telefon dedi doğrumu bu ? Geriye garanti içine nasıl sokabiliriz bilgisi olan varmı ?:unsure:

yokmu hiç bilen biri :(

atakanozer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Root yapmak ve custom rom yüklemek cihazı garanti kapsamından çıkarır. Garanti kapsamına tekrar sokmak mümkünmüdür bilmiyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
değildir çünkü sistemsel olarak farkedilebilen bi durumdur cihazı rootlamak....

Nevzat25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Unroot felan duydum ama araştırmadım

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Unroot yapmak mümkün yada sayacı sifirliya bilirsin. Bu saatte burada sana yardim edecek birini bulman zor dh ya bir gir istersen orada yardimci olurlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Eski haline getirmek mümkündür, fakat gerekmedikçe neden getiresiniz? Dilediğiniz gibi kullanın. cCihaz o şekilde pert olsa bile Samsung yetkili servisindekiler ona bakmakla uğraşmadan yazılım atacağı için korkmanıza hiç gerek yok. Ayrıca ROM üzerine yazıldığı teorik olarak tespit edilebilir fakat pratikte uğraşılamayacak derecede zaman kaybı olduğundan yine korkmanıza gerek yok. Kısacası Jelibon'unuzu keyifle kullanabilirsiniz, eğer garantilik bir durum olursa da Türkiye FW'ini yüklersiniz. Daha araştıracak çok zamanınız olacak, paniğe kapılmayın ve tadını çıkarın. :)

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
root edilmiş telefon garanti dışı kalır evet, ayrıca download sayacınıda bu şekilde artırmış bulunuyorsunuz bunuda unutmayın..Tekrardan garanti kapasımana almanız için official Rom yüklemeniz gerekmektedir..Unroot falan hiçbir iş görmez benden söylemesi.. yapman gereken orjinal s2 rom bulup odin ile yüklemen gerekiyor...!