Galaxy S2 mı IP4 mu?

muco678

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yahu 24 Haziran 2010'da çıkmış bir telefon ile (iPhone 4) 28 Nisan 2011'de çıkmış bir telefonu (Samsung Galaxy S2) karşılaştırmak ne kadar mantıklı? Son çıkan'ın özellikleri elbette diğerlerinden daha iyi olacaktır...

Siz de kabul ediyorsunuz işte..

windows7seven

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Hala şu iphonela kapıştırıyorsunuz ya helal olsun :D
HTC HD2 iphone 4 den daha iyi bir telefondu. Gerisini siz hesaplayın :) İos ta olan herşey androidde var.
İphone sevdasından vazgeçin paranız cebinizde kalsın...

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
galaxy s2 çok iyi özelliklere sahip bir smartphone ama fiyatı çok yüksek geliyor bana. biraz gereksiz yüksek gibi hatta. bir de iphone çakması gibi geliyor ondan dolayı itici buluyorum kendisini. tasarımı da çok büyük. bir de samsung'a oldum olası soğuk bakmışımdır. hadi ilk zamanlarda kaliteli cihazlar üretiyorlardı eyvallah ama son zamanlarda çıkarttıkları cihazlarda fazla sorun ve şikayet var. ama dediğim gibi özellik olarak cidden sağlam cihaz.

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
iphone nin yanında samsung'un lafı mı geçer... bence iphone'den devam et...en azından gayet kaliteli bir telefon samsung'da ne olacağı belli olmaz. ama illa ki değişiklik olsun dersen ben sana lg'nin android 2.2 işletim sistemli telefonu optimus black'i önerebilirim. nova display ekranlı ve 2 mp ön kameraya sahip fiyatıda çok uygun

muco678

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
galaxy s2 çok iyi özelliklere sahip bir smartphone ama fiyatı çok yüksek geliyor bana. biraz gereksiz yüksek gibi hatta. bir de iphone çakması gibi geliyor ondan dolayı itici buluyorum kendisini. tasarımı da çok büyük. bir de samsung'a oldum olası soğuk bakmışımdır. hadi ilk zamanlarda kaliteli cihazlar üretiyorlardı eyvallah ama son zamanlarda çıkarttıkları cihazlarda fazla sorun ve şikayet var. ama dediğim gibi özellik olarak cidden sağlam cihaz.
Fiyatı İphone un yanında ucuz bile kalıyor.Ayrıca herkes İphone u kusursuz bir yazılıma sahip bir telefon mu sanıyor.Arkadaşlarımın çoğunda İphone 4 var ve bluetoothla mp3 göndermek için bir saat uğraşıyorlar.Bunun yanında bir arkadaşım iphone 4 ünü güncellemişti ve telefonun da ki hiçbir uygulamayı açamıyordu.

Reaksiyon puanı
189
Fiyatı İphone un yanında ucuz bile kalıyor.Ayrıca herkes İphone u kusursuz bir yazılıma sahip bir telefon mu sanıyor.Arkadaşlarımın çoğunda İphone 4 var ve bluetoothla mp3 göndermek için bir saat uğraşıyorlar.Bunun yanında bir arkadaşım iphone 4 ünü güncellemişti ve telefonun da ki hiçbir uygulamayı açamıyordu.

iPhone'un kendi yazılmı ile bluetooth ile dosya transferi zaten yapılamıyor. Eğer ki JailBreak ile kullanırsanız Celeste isimli yazılım ile bluetooth dosya transferini sisteme entegre edip sorunsuz kullanabilirsiniz. iPhone güncellemesine gelecek olursak da App Store üzerinden satın alınan ya da oradan yüklenen yazılımlar sorunsuz çalışır fakat installous üzerinden yüklenen yazılımları bir daha yüklemek gerekiyor...

iPhone Unix kullanır Androidler Linux. ikisi de kardeş sayılır aslında. Fakat iPhone'un arayüzü android'e göre çok kusursuz ve seri çalışıyor...

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3

bu bahsettiğin bluetooth'la mp3 göndermeye çalışıp gönderemeyen, önüne gelen güncellemeyi sorunsuz çalışıyor sanan bilinçsiz kullanıcılar sayesinde bile bir ton para kazandı iphone teknik servisleri. bunun sorumlusu iphone'dan çok ne olduğunu bilmeyen fakat iphone hastası olan bilinçsiz kullanıcılardır bana göre. onlar bilinçsiz kullandıkça teknik servisler para kazandı..

celalim93

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Özellik olarak elbette daha iyi olacak :) Ama yazılım konusunda iOS daha iyi :)

ios daha iyi olduğu için flash player desteği yok dimi?
ios daha iyi olduğu için sadece itunes üzerinden yönetilebiliyor?
ios daha iyi olduğu için jailbreak e ihtiyaç duyuluyor dimi?
ios daha iyi olduğu için uygulamalarına para ödüyosunuz dimi?
androidde ios ta olmayan flash player,kırma işlemine gerek duymadan uygulama yükleyebilme gibi özellikler var arkadaş. git önce bir android yazılımını incele !

Reaksiyon puanı
189
ios daha iyi olduğu için flash player desteği yok dimi?
ios daha iyi olduğu için sadece itunes üzerinden yönetilebiliyor?
ios daha iyi olduğu için jailbreak e ihtiyaç duyuluyor dimi?
ios daha iyi olduğu için uygulamalarına para ödüyosunuz dimi?
androidde ios ta olmayan flash player,kırma işlemine gerek duymadan uygulama yükleyebilme gibi özellikler var arkadaş. git önce bir android yazılımını incele !

İkisini de incelemiş biri olarak yazılım olarak iOS her türlü daha iyi :) Özellikle arayüz androidden çok daha seri ve hatasız çalışıyor :)

JB zaten yasal bir şey :) JB'den sonra alet android kadar serbest kalıyor...

celalim93

Doçent
Reaksiyon puanı
2
İkisini de incelemiş biri olarak yazılım olarak iOS her türlü daha iyi :) Özellikle arayüz androidden çok daha seri ve hatasız çalışıyor :)

sen ios ta kalmaya devam et. bırak biz android le mutluyuz. android kullandığım dediğin model turkcell t 10 dur kesin. hangi yolu biliyosan o yolda devam et arkadaşım

Reaksiyon puanı
189
sen ios ta kalmaya devam et. bırak biz android le mutluyuz. android kullandığım dediğin model turkcell t 10 dur kesin. hangi yolu biliyosan o yolda devam et arkadaşım

Ben yazılımcıyım arkadaşım her türlü halini ve versiyonunu kullandım :) Yurt dışında olduğum için Türkcell'in o dandik aletlerini görmüyorum :) Her türlü cihazda (HTC, Samsung, Sony-Ericcsson) kullanmama rağmen en hızlı ve sorunsuz arayüz iOS'da :)

Ha bu demek değil ki Android dandik. Android de süper bir platform ama biraz daha gelişmesi gerekiyor...

celalim93

Doçent
Reaksiyon puanı
2
tabi tabi kesin. bende zenciyim zaten ama göstermiyorum :D

eXen

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ben sana birşey diyeyim. git donanim haberde s2 iphone 4 sensation video sunu izle. sonra aklını başına al.
boşyere atıp tutmayın milleti zarara uğratmayın.

http://goo.gl/Nyf23

celalim93

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Sana bir şey ispatlamak zorunda değilim :) Ben deneyip görmediğim şeyi söylemem :) Beni bilen bilir zaten :)

sana inanmayan mı var zaten :P daha eline androidli cihaz almamış bi adamsın gelmişsin bana kafa tutuyosun yürü git işine abi ya

Reaksiyon puanı
189
ben sana birşey diyeyim. git donanim haberde s2 iphone 4 sensation video sunu izle. sonra aklını başına al.
boşyere atıp tutmayın milleti zarara uğratmayın.

http://goo.gl/Nyf23

Ben o video'yu izledim zaten. Cihazı da inceledim. Cihaz mükemmel bir şey demiyorum. Kaldı ki iPhone 4 geçen senenin ürünü Galaxy S2 bu senenin. Arada inanılmaz farklar olması normal. Benim söylediğim androidin getirdiği bazı arayüz saçmalıkları var ve tüm cihazlarda bu sıkıntılı. iOS'un arayüzü bu konuda piyasadaki en başarılı arayüz...

celalim93 dedi ki:
sana inanmayan mı var zaten :P daha eline androidli cihaz almamış bi adamsın gelmişsin bana kafa tutuyosun yürü git işine abi ya

Çoluk çombalak ile uğraşmıyorum. Hadi başka kapıya :)

eXen

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bende onu diyorum. iphone 4 kulustur oldu. s2 ile kıyaslanamaz. iphone 5 gelsin konuşalım. itunes varsa ben yokum abicim.
s1 ile bile kıyaslanamaz ama hadi idare edelim gül hatırın için. androidin hangi saçmalıkları var onuda söylede bilelim hocam.
ilim irfan sahibi olalım.

Ben o video'yu izledim zaten. Cihazı da inceledim. Cihaz mükemmel bir şey demiyorum. Kaldı ki iPhone 4 geçen senenin ürünü Galaxy S2 bu senenin. Arada inanılmaz farklar olması normal. Benim söylediğim androidin getirdiği bazı arayüz saçmalıkları var ve tüm cihazlarda bu sıkıntılı. iOS'un arayüzü bu konuda piyasadaki en başarılı arayüz...

celalim93

Doçent
Reaksiyon puanı
2

hem bu ukala lık nereden geliyor ustam :D

Reaksiyon puanı
189
Arayüz seri çalışmıyor ve takılmalar yaşanabiliyor. Bazen de grafik atlamaları yaşanabiliyor. Bu da kullanırken tutuk çalışıyormuş havası yaratıyor. iOS bu konuda çok seri ve akıcı çalışıyor. Zaten Mac OS X'in aqua arayüzünü bilenler masaüstü yöneticisinin ne kadar sağlam ve sorunsuz olduğunu bilirler. iOS'un Springboard'ı da çok iyi bu konuda. Ha android bu versiyonlarda böyle belki ama bir sonraki versiyonda mükemmel olacak belki bilmiyorum. iPhone 5'den ben pek umutlu değilim açıkçası çünkü aceleye getiriyorlar gibi geldi bana. iPhone 4 de zaten şu an piyasadaki özellik olarak en geri smartphone denilebilir çünkü üzerine bir sürü ürün çıktı ama ona rağmen hala çok çok iyi...

---------- Post added at 16:38 ---------- Previous post was at 16:38 ----------

hem bu ukala lık nereden geliyor ustam :D

Seninkinin geldiği yerden :D

Reaksiyon puanı
189
sen androidle symbian ı karıştırıyo olabilirsin :D :D

Symbian hepten at çöpe. Ne adam gibi SDK var (zoraki QT yaptılar ama bişeye yaramadı) ne de düzenlenebilirlik. Kalıp gibi sistem. Elleşemiyorsun.

Neyin ne olduğunu ve bu ortamlara ve masaüstü sistemlere yazılım geliştiren biri olarak gayet iyi biliyorum :)

Ayrıca ısrarla benimle uğraşmandaki amaç nedir?

celalim93

Doçent
Reaksiyon puanı
2
[COLOR=[URL=http://forum.shiftdelete.net/misc.php?do=dbtech_usertag_hash&hash=222222%5D%5BQUOTE%3DNemre]#222222]
Nemre[/URL dedi ki:
1903593]İPHONE Video Kamera Olayı geldı aklıma, en dandık Çin Malı Telefonlar bıle Video cekerken Bu Ucubenin öyle bir marıfetı yoktu. Ve İPHONE 3GS diye Video Ceken modelı cıkarıldı ve Televızyonlara Boy boy Reklam verıldı, bakın biz Video Ceken Telefon yaptık diye.Apple gib Bir firmanın acınacak halini izledim TV de Aylarca. Ne Kadar buyuk olurlarsa olsunlar bazen bu tür hayati ayrıntıları unutuyor firmalar.Sonucta o urunleri alanlarda da var kabahat. Sanki Zorla aldırıyorlar İnsana.

Şahsen alacağım Telefonda Video bluetooth Gibi Harici hafıza Kartı Gibi özellık yoksa dönüp bakmam bıle.

bunu da bi hatırla istersen :D[/COLOR]