Yahu 24 Haziran 2010'da çıkmış bir telefon ile (iPhone 4) 28 Nisan 2011'de çıkmış bir telefonu (Samsung Galaxy S2) karşılaştırmak ne kadar mantıklı? Son çıkan'ın özellikleri elbette diğerlerinden daha iyi olacaktır...
Fiyatı İphone un yanında ucuz bile kalıyor.Ayrıca herkes İphone u kusursuz bir yazılıma sahip bir telefon mu sanıyor.Arkadaşlarımın çoğunda İphone 4 var ve bluetoothla mp3 göndermek için bir saat uğraşıyorlar.Bunun yanında bir arkadaşım iphone 4 ünü güncellemişti ve telefonun da ki hiçbir uygulamayı açamıyordu.galaxy s2 çok iyi özelliklere sahip bir smartphone ama fiyatı çok yüksek geliyor bana. biraz gereksiz yüksek gibi hatta. bir de iphone çakması gibi geliyor ondan dolayı itici buluyorum kendisini. tasarımı da çok büyük. bir de samsung'a oldum olası soğuk bakmışımdır. hadi ilk zamanlarda kaliteli cihazlar üretiyorlardı eyvallah ama son zamanlarda çıkarttıkları cihazlarda fazla sorun ve şikayet var. ama dediğim gibi özellik olarak cidden sağlam cihaz.
Fiyatı İphone un yanında ucuz bile kalıyor.Ayrıca herkes İphone u kusursuz bir yazılıma sahip bir telefon mu sanıyor.Arkadaşlarımın çoğunda İphone 4 var ve bluetoothla mp3 göndermek için bir saat uğraşıyorlar.Bunun yanında bir arkadaşım iphone 4 ünü güncellemişti ve telefonun da ki hiçbir uygulamayı açamıyordu.
Fiyatı İphone un yanında ucuz bile kalıyor.Ayrıca herkes İphone u kusursuz bir yazılıma sahip bir telefon mu sanıyor.Arkadaşlarımın çoğunda İphone 4 var ve bluetoothla mp3 göndermek için bir saat uğraşıyorlar.Bunun yanında bir arkadaşım iphone 4 ünü güncellemişti ve telefonun da ki hiçbir uygulamayı açamıyordu.
Özellik olarak elbette daha iyi olacakAma yazılım konusunda iOS daha iyi
![]()
ios daha iyi olduğu için flash player desteği yok dimi?
ios daha iyi olduğu için sadece itunes üzerinden yönetilebiliyor?
ios daha iyi olduğu için jailbreak e ihtiyaç duyuluyor dimi?
ios daha iyi olduğu için uygulamalarına para ödüyosunuz dimi?
androidde ios ta olmayan flash player,kırma işlemine gerek duymadan uygulama yükleyebilme gibi özellikler var arkadaş. git önce bir android yazılımını incele !
İkisini de incelemiş biri olarak yazılım olarak iOS her türlü daha iyiÖzellikle arayüz androidden çok daha seri ve hatasız çalışıyor
JB zaten yasal bir şeyJB'den sonra alet android kadar serbest kalıyor...
sen ios ta kalmaya devam et. bırak biz android le mutluyuz. android kullandığım dediğin model turkcell t 10 dur kesin. hangi yolu biliyosan o yolda devam et arkadaşım
tabi tabi kesin. bende zenciyim zaten ama göstermiyorum![]()
İkisini de incelemiş biri olarak yazılım olarak iOS her türlü daha iyiÖzellikle arayüz androidden çok daha seri ve hatasız çalışıyor
JB zaten yasal bir şeyJB'den sonra alet android kadar serbest kalıyor...
Sana bir şey ispatlamak zorunda değilimBen deneyip görmediğim şeyi söylemem
Beni bilen bilir zaten
![]()
ben sana birşey diyeyim. git donanim haberde s2 iphone 4 sensation video sunu izle. sonra aklını başına al.
boşyere atıp tutmayın milleti zarara uğratmayın.
http://goo.gl/Nyf23
celalim93 dedi ki:sana inanmayan mı var zatendaha eline androidli cihaz almamış bi adamsın gelmişsin bana kafa tutuyosun yürü git işine abi ya
Ben o video'yu izledim zaten. Cihazı da inceledim. Cihaz mükemmel bir şey demiyorum. Kaldı ki iPhone 4 geçen senenin ürünü Galaxy S2 bu senenin. Arada inanılmaz farklar olması normal. Benim söylediğim androidin getirdiği bazı arayüz saçmalıkları var ve tüm cihazlarda bu sıkıntılı. iOS'un arayüzü bu konuda piyasadaki en başarılı arayüz...
Çoluk çombalak ile uğraşmıyorum. Hadi başka kapıya![]()
Ben o video'yu izledim zaten. Cihazı da inceledim. Cihaz mükemmel bir şey demiyorum. Kaldı ki iPhone 4 geçen senenin ürünü Galaxy S2 bu senenin. Arada inanılmaz farklar olması normal. Benim söylediğim androidin getirdiği bazı arayüz saçmalıkları var ve tüm cihazlarda bu sıkıntılı. iOS'un arayüzü bu konuda piyasadaki en başarılı arayüz...
Çoluk çombalak ile uğraşmıyorum. Hadi başka kapıya![]()
hem bu ukala lık nereden geliyor ustam![]()
sen androidle symbian ı karıştırıyo olabilirsin![]()
![]()
senin amacın neyse benimkide o arkadaş![]()
Nemre[/URL dedi ki:1903593]İPHONE Video Kamera Olayı geldı aklıma, en dandık Çin Malı Telefonlar bıle Video cekerken Bu Ucubenin öyle bir marıfetı yoktu. Ve İPHONE 3GS diye Video Ceken modelı cıkarıldı ve Televızyonlara Boy boy Reklam verıldı, bakın biz Video Ceken Telefon yaptık diye.Apple gib Bir firmanın acınacak halini izledim TV de Aylarca. Ne Kadar buyuk olurlarsa olsunlar bazen bu tür hayati ayrıntıları unutuyor firmalar.Sonucta o urunleri alanlarda da var kabahat. Sanki Zorla aldırıyorlar İnsana.
Şahsen alacağım Telefonda Video bluetooth Gibi Harici hafıza Kartı Gibi özellık yoksa dönüp bakmam bıle.
[COLOR=[URL=http://forum.shiftdelete.net/misc.php?do=dbtech_usertag_hash&hash=222222][QUOTE%3DNemre]#222222]
bunu da bi hatırla istersen[/COLOR]