Galaxy S2 için Android Jelly Bean güncellemesi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence bu ayın yani nisanın 18 inde yayınlanacak türkiye için...geçen senede öle olmuştu hatırladım kadarıyla ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben geçen yıl yrt dışından 2 adet s2 almıştım, birine 2 gün önce geldi güncelleme diğeri için daha ortada bir şey yok...bu güncellemeyi telefonlara neye göregönderiyorlar acaba...

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
nisan 18 kesin tarihmi yoksa yine yanıltımı olucak merakla bekleyelim bakalım anlamadım gitti neden bu kadar geçikti..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

güncel

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=63169]djvahset[/MENTION]

Yeni güncelleme sadece Kies üzerinden olacak galiba.

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=312196]conviction[/MENTION] evet kardeşim biliyorum kies üzerinden olucak ama oda yok kies üzerinden bile güncelleme yok s3 ler aldı biz kaldık

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=63169]djvahset[/MENTION]

Aynen öyle.

Nedeni jelly bean'in baya sorunlu olmasindan kaynaklaniyor. Örnek olarak: Telefonun sarji yedi saat sonra bitiyormus.

Güncelleme almanya'da cikti biz hala bekliyoruz. Dediklerine göre 4.2.2 güncellemesi de cikacakmis.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Samsung'a email ile sordum neden Irak'ta bile güncelleme çıktığı halde Türkiyede çıkmadı diye. Cevap olarak bana telefonu Kies veya telefon menüsünden nasıl güncelleyebileceğimi yazan bir mail geldi. Tekrardan email attım nasıl güncelleyeceğimi biliyorum, siz niye hala güncelleme yayınlamıyorsunuz dedim. Bu defa güvenlik vb testlerin sürdüğünü yazan bi rcevap geldi. Bana sorarsanız S3'ün önünü kesmek istemiyorlar. S4, S2'yi tehtid olarak görmeyeceklerinden o çıkınca yayınlarlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung müşteri hizmetleri ile konuştum şimdi daha bize iletilen bi bilgi yok dedi ve dahası geliceği kesin değil imalarda bulundu bundan sonr a i phone geçmek lazım

köroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
telefonumu geçen cuma s2 lerdeki o kronik sorun olan kameradaki pembe ekran sorunundan ötürü samsungun ankara daki servisine vermiştim, bugün ise cihazımı almaya gittiğimde aynen şu cümle söyleniyordu ''GARANTİ KAPSAMINDA BELİRTİLEN SORUN BİR ARIZA DEĞİL FABRİKASYON BİR ÖZELLİKTİR.YAZILIM GÜNCELLENDİ.HATA BULUNAMADI.'' kusura bakmayın uzun ve alakasız bi yazı oldu ama olay şu telefonu açtığımda ise servisin telefonu 4.1.2 jeli bona güncellemiş olduğunu gördüm.:mellow:

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
telefonumu geçen cuma s2 lerdeki o kronik sorun olan kameradaki pembe ekran sorunundan ötürü samsungun ankara daki servisine vermiştim, bugün ise cihazımı almaya gittiğimde aynen şu cümle söyleniyordu ''GARANTİ KAPSAMINDA BELİRTİLEN SORUN BİR ARIZA DEĞİL FABRİKASYON BİR ÖZELLİKTİR.YAZILIM GÜNCELLENDİ.HATA BULUNAMADI.'' kusura bakmayın uzun ve alakasız bi yazı oldu ama olay şu telefonu açtığımda ise servisin telefonu 4.1.2 jeli bona güncellemiş olduğunu gördüm.:mellow:

hadiya ozaman bizde servisemi göndersek yada kardeşim senin telefonu romlamış olmasınlar kontrol ettinmi? henüzde türkiyede yayınlanmadı s2 güncellemesi

köroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hadiya ozaman bizde servisemi göndersek yada kardeşim senin telefonu romlamış olmasınlar kontrol ettinmi? henüzde türkiyede yayınlanmadı s2 güncellemesi

valla ilk jelly bean söylentisi olduğundan beri bende sürekli takipteyim herkes gibi ama tesadüf telefonu servise verdim belirttiğim sebepten dolayı bana 4.1.2 ye güncellenmiş olarak geri verdiler.Senin düşündüğünü bende o an aynen şöyle teknik servis elemanına dedim ''ben sürekli takip ediyorum sitesinden,kiesten,telefondan olsun falan türkiye romu daha çıkmamışken siz nasıl yüklediniz'' diye bana dedikleri biz samsungun orjinal teknik servisiyiz yeni yazılım telefonunuza çıkmış bizde yazılımınızı güncelledik.
Romlamış olmasınlar falan demişsinya nerden anlayabiliriz peki romladıklarını bana orjinal tr sürümü attıklarını söylediler.

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
merhaba arkadaşlar ben de dün 2. el s2 aldım cihazda 2.3.3 yüklüydü ve cihaz sorgulattığımda güncelleme yok dedi ama evde kies e bağlayınca 4.1.2 ye güncelledi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende bir şey gözükmüyor. Fabrika ayarlarına dönüp tekrar mı denesem acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Fabrıka ayarlarına gerı donup denıyenler lutfen cevap yazsın arkadaslar :S yoksa cok beklıcez

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben servisi aradım şu anda sadece servislere dağıtıldığını isterseniz buralardan 4.1.2 ye yükseltebilirsiniz cihazınızı dedi. kies ve fota ile yakında yayınlanacak dedi. üstünden 1 hafta geçti hala yok. galiba ace 2 ile nisan sonu yayınlanacak. Ics 4.0.3 2012 nisan 18de fln yayınlanmıştı...

onder0326

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Merhaba S3 telefonuma gelen son güncellemeden sonra şarz sorunu yaşıyorumdün sıfırladım ayarları ama yinede dün gece yatarken şarzım&98 di sabah kalktığımda %30 ki dünkü sıfırlamadan sonra telefonumda uygulama bile yoktu yinee şarj bitti.Ayarlardan pil eceneğine girdiğimde medya isminde bi uygulamanın% 60 şarj tükettiğini gördüm tıkladığımda ise com .sec.android.providers.downlands DRM korumalı içerik deposu indirilenler diye bir yazı var bu nedir bilen avrmı başka bir s3 e baktım bu şekilde şarj tüketen bir uygulama yoktu lütfen yardımm.

fx2006

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar selamlar; almanyadan gelme s2 kullanıyorum ilk aldığımda 2.3.6 vardı sonra menüden güncelle güncelle diye diye 4.0.4 e kadar yükselttim bu arada hiç root felan yapmamıştım, sonra telefon birden bire ekran kilidi felan çalışmaz oldu araştırdım root edilmesi gerekiyor bir dosya atılacak felan diye yazılar okudum ve root ettim telefonu ODIN ile sonra dosyayı ekleyince telefon normale döndü ama bluethoot çalışmaz oldu, 2 ay felan kullandım 1 hafta önce telefon güncelleme var diye uyarı verdi baktım jelly 4.1.2 yazıyor hemen indirdim 400 mb felan KUR a bastım telefon hazırlanıyro felan dedi sonra kapandı açıldı Recovery ekranına geldi kaldı, bekledim bişey yapmıyor reset e bastım kapandı açıldı sonra ekranda güncelleme yapılmadı uyarısı verdi ne denediysem yapamadım, recovery ekranında altta E:Invalid Command Argument yazısı var acaba bu konuda bilgisi olan varmı? ayrıca bazı arkadaşlar demişler şu ülke bu ülke diye, ülke kodunu değiltirebiliyoruz ben değiştirip güncelleme yapmıştım *#272*imeixxxxno# şeklinde değişiyor ama bütün ayarlarınız programlarınız gidiyor bilginiz olsun.

anfy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
18 Nisanda yalan oldu herhalde :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben de İspanyol sürümünü yükledim ama bazı kısa yollar çalışmadı (örneğin ; format atma formülü) İGO navigation her açıp kapattıktan sonra yeniden kurmayı gerektirdi. Şarj daha kısa zürede biter oldu. Durup dururken bazan telefonu açtığımda kamera vs gibi bazı uygulamaların kendiliğinden açılmış olduğunu gördüm. Tabiki bu da ülkeler arasındaki kodlama farkından kaynaklanıyor. Lütfen bilmeden insanlara odin ile yüklemeyi önermeyiniz. Ben takrar 4.0.3'e döndüm ve orijinal versionu bekliyorum. Herkese de baklamasini öneririm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler şunu kabul edelim samsung bizi hiç umursamıyor. bugün pakistanda dağıtıldı. güncelleme gecikebilir ama en azından bir tarih verilebilir. samsung Türkiye hep otomatik cevap. samsung ukrayna şubat başında tarih verdi. martta bütün cihazlar güncellenmiş olacak diye önce 22 şubatta operatörlere sonrada 1 martta ukrayna geneline dağıtıldı. bizimkiler nasıl olsa satarız kafasındalar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
GT-I9082 Galaxy Grand Turkey 4.1.2 guncelleme verıldı :) Hayda nerde bu GT-I9100 guncellemesi :)

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
yoksa güncelleme geldimi beyler ?

anfy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bazı arkadaşlar teknik servislere gönderildi diyordu. Bugün yayınlanmadıysada bence daha çok beklemeyiz. Şimdi OTA dan baktım güncelleme yok dedi. Akşam bir kiesten bakayım bakalım.

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
O telefona güncelleme geleli bir hafta oldu hatta daha fazla arkadaşımda var bu telefon gelmiş ve yüklemiş

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
evet doğrudur root yapmıştır telefona yüklemiştir bizim telefonlarımız rootsuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar sonunda geldi bana bakiyim dedim ayarlardan guncelleme varmi diye sorgulattim cikti 380 mb dosya indirdi kendi kendine kurdu resimleri eklicektim ama sanirim uye olmadigim icin eklemedi :) turkiyedeyim sadece cihazim amerikadan gelmisti etkisi olurmu olmazmi hic bir fikrim yok sadece kies'ten guncelleme bekliyordum wifi ile yapabildim bi bakin derim turkiyeye gelmis olabilir ben guncelledim ilk izlenimlere gore cok iyi hepinize tavsiye ederim iyi forumlar :)

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
oo haklısın ama kardeşim garantiden düşüyor odini bende duymuştum..

Odin ile yaptığın güncellemde garanti dışı kalmıyor cihazın rom yüklediğin zaman garanti dışında kalıyor rootlama işleminden sonra bende epeydir kullanıyorum polonya sürümünü ilk başda biraz gıcık gelsede zamanla alıştım görüntüsüne